Czezare 1 448 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 I jak ja bidny przez te Wasze posty mam wytrzymać do godz. 16-tej w robocie?? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Czy ktoś się może orientuję, czy w wersję pudełkową PL można grać po angielsku? Może głupie pytanie, ale nie chciałbym się wpakować w dubbing:p Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Myślę, że czasy "uszczęśliwiania" na siłę wszystkich jedyną "słuszną" opcją językową minęły bezpowrotnie wraz z pierwszą częścią inFamous. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Ciezko przerwac gre. Wczoraj chyba z 5h non stop gralem. A to jeszcze tutaj wejde, a to jeszcze temu naye,bie itd xD Na razie chyba 3 zaliczone misje poboczne i szukam dalej , sa fantastyczne. Nie wykonujac ich tracimy mniej wiecej tak duzo jak niewykonujac subquestow w wiedzminie 3. Klasa. No i fajne itemki sie dostaje a na hardzie warto byc podpakowanym. No i nie wiem czy tylko mi sie wydaje ale animacje tych wielkich bydlakow czy to w lokacji z pewna pania i chalupa czy na oceanie sa fenomenalnie zrobione. Normalnie jak sie zblizalem do nich to az serce szybciej zaczynalo bic bo ich ruchy byly tak pieknie realistyczne. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) No dobra, fajnie, ale nie denerwujcie już ludzi. Idźcie grać i nie piszcie już tutaj. Okejka? Proszę moda o zamknięcie tematu, aż sam nabędę i będę Grau W Gre. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ja tylko czekam na post w stylu: hehe wy sobie gracie w gowa, a ja jestem taki elo sweter, ogrywam właśnie klasyki z ps2, w tym gowa 1 i 2. To są fantastyczne gry! Nie śpieszy mi się Tyle wspaniałych gier przede mną. Myślę, że ps4 zakupię gdzieś w okolicach 2025 roku, bo jak już nadrobię wszystkie pozycje na ps2 i ps3. Sam tak trochę mam xd Bardzo mnie korci, żeby pójść do sklepu, ale jestem ostatnio zalany wydatkami i postanowiłem sobie, że najpierw skończę N:A i P5. Własnie Nier ... co to jest za gra. To są fantastyczne gry! xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Godzinę temu, kanabis napisał: Normalnie jak sie zblizalem do nich to az serce szybciej zaczynalo bic bo ich ruchy byly tak pieknie realistyczne. Cos w tym jest. W trakcie scenki z (ponizej bedzie spoiler dla tych co sa na telefonach) World Serpentem, jak wynurzyl sie z wody i zaczal ryczec tak, ze basy mi mieszkanie w wibracje wprowadzily to prawie sie poplakalem ze strachu. Niesamowicie oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Pograłem z 2h wczoraj i rewelacja jak na razie, walka z drugim bossem to mistrzostwo było. Chcę się samemu w każdy zakamarek wejść, widoki bajeczne jest co podziwiać. Mam pytanie, gram na zwykłym PS4 i TV FHD i mam pasy z 4 stron, można to wyłączyć? na Pro i 4K jest tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 The Solution / Fix: Go to PS4 Settings Sound and Screen Display Area Settings Increase Display Area Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dziś pojawi się łatka, która doda Photo Mode, czyli z 40h gra wydłuży się do 50h Sporo możliwości, będzie trzaskanie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) z plusów: -bardzo satysfakcjonująca walka, można pokombinować -po przestawieniu kilku opcji immersja jak w souslach - zero podpowiedzi, co wyczytasz w instrukcji dotyczące sterowania to zrobisz, nie przeczytasz - twoja sprawa -nie wiem jakim cudem to tak wygląda na moim ps4 za 700zł -mimo filmowej konwencji, sporo gry w grze, coś jak TLOU z minusów: -szkoda, że gdy celujemy siekierką, nie możemy sobie dopomóc akcelerometrem, ta gra się aż o to prosi, zwłaszcza w zgiełku walki, gdzie używamy masę guzików Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zaraz lecę po swoją kopie. Czuje się jak dziecko które zaraz dostanie prezent pod choinkę ;d dziś będzie chyba pierwszy weekend od bardzo dawno kiedy nie pójdę wieczorem do miasta się urżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 22 minuty temu, Wiolku napisał: Ja tylko czekam na post w stylu: hehe wy sobie gracie w gowa, a ja jestem taki elo sweter, ogrywam właśnie klasyki z ps2, w tym gowa 1 i 2. To są fantastyczne gry! Nie śpieszy mi się Tyle wspaniałych gier przede mną. Myślę, że ps4 zakupię gdzieś w okolicach 2025 roku, bo jak już nadrobię wszystkie pozycje na ps2 i ps3. Ukryj zawartość Sam tak trochę mam xd Bardzo mnie korci, żeby pójść do sklepu, ale jestem ostatnio zalany wydatkami i postanowiłem sobie, że najpierw skończę N:A i P5. Własnie Nier ... co to jest za gra. To są fantastyczne gry! xd Haha, no własnie dzisiaj jadąc do roboty myślałem o tym (dostałem maila, że gra do odbioru) i że jest hajp i ciekaw byłem aż ktoś będzie racjonalizował żeby nie grać na premiere bo przecież lepiej na chłodno bez hajpu grać. REEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Kurde miałem zacisnąć pasa (mechanik będzie mnie słono kosztować) i nie kupować teraz tej gierki ale gdzie nie wejde to wszedzie spoilery także może alternatywnie przejde na YT? Oczywiście prawilnie włączony upłynniacz i HDR10 na SDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 33 minuty temu, ragus napisał: z plusów: -mimo filmowej konwencji, sporo gry w grze, coś jak TLOU To zdanie bardzo mnie przekonuje. O tak, sporo gry w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 51 minut temu, ragus napisał: z plusów: -bardzo satysfakcjonująca walka, można pokombinować -po przestawieniu kilku opcji immersja jak w souslach - zero podpowiedzi, co wyczytasz w instrukcji dotyczące sterowania to zrobisz, nie przeczytasz - twoja sprawa -nie wiem jakim cudem to tak wygląda na moim ps4 za 700zł -mimo filmowej konwencji, sporo gry w grze, coś jak TLOU z minusów: -szkoda, że gdy celujemy siekierką, nie możemy sobie dopomóc akcelerometrem, ta gra się aż o to prosi, zwłaszcza w zgiełku walki, gdzie używamy masę guzików A tam nie ma czasem opcji w ustawieniach aby włączyć żyroskop pada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Miała być ironia, ale chyba nie pykło. Widocznie mam za mało skilla i expa w forumkowaniu. Muszę podpatrzyć najlepszych trolli, to może następnym razem się uda. Co do gry, to nie oglądałem żadnych materiałów, poza bodaj pierwszym trialerem czy jakimś krótkim gameplayem kilka miesięcy temu, no i jakoś nie wpadłem w zachwyt. Toteż tym bardziej cieszę się, że jest tak jak piszecie i rzeczywiście z umiarkowanego zainteresowania weszło na poziom hajp. No, ale trzeba się studzić, kiedy są inne wydatki, a w portfelu hula wiatr. Grajcie prawilnie na premierę Panowie, skoro macie taką możliwość. Peace and love and WAR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 @ragus grasz na ps4 bieda? Jak framerate? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Mówi się amator. Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Pupcio napisał: @ragus grasz na ps4 bieda? Jak framerate? spaniały normanie 30 fps, tyle że jak plejak postoi trochę w standby mode i odpalimy znowu konsolę, to tak z 10 sekund potrafi pochrupać a tak to super, nawet jakoś specjalnie nie hałasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 I trzyma te klatki nawet jak na ekranie sie mocno dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Da sie gdzies sprawdzic czas gry, bo te 40H na 100% tworcow gry to jakis speedrun musi byc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Luqat napisał: Mówi się amator. Nie ma za co. a nie bo biedastejszon dobra jeszcze 7h i bramy walhalli witojcie, słuchalem jednego kawałka początek trochę przywodzi na myśli klimaty wardruny, jest wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Barlog wrzucił swoją reakcje tuż po pojawieniu się ocen. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi