Daffy 10 529 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 czworke skonczylem trzy razy, piatke ani razu ma wady mocne czworka, nie ma pierwiatka boga trojki ale dalej to wg mnie swietny mgs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 The Gaming Brit Show [show show] Sporo ludzi hejtuje, mi sie podobalo. Zaliczone z 20 razy - platynka ta torcie tez jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 ja grałem w to na premierę i wtedy nie było trofeów :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ale byly challange, tylko nie wyskakiwal po nich obrazek w prawym gornym rogu. Mgs4 cenie za jeszcze wieksza "interaktywnosc". Cqc z wybiciem broni wrogowi robi mi do dzis. 4 epizod mega klimat. Bossowie na plus ale ich histore i ich relacjonowanie przez Drebina w telefonie zaraz po walce slabe. Dawno nie gralem, moze dzisiaj by mi sie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 MGS 4 jest lepszy od przehajpowanej i niedokończonej piatki. Walki z bossami, wiele pamiętnych momentow do, których warto będzie kiedyś wrocic i tak, wole bełkot o nanomaszynach i 8h fajnie wyreżyserowanych przerywnikow niż szukac/słuchac niezliczonej ilości kaset żeby poznac fabule. To zawsze była hermetyczna seria, tylko dla fanow i tak powinno pozostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 MGS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No gra to jeden wielki fanserwis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jak wszystko po trójce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Kojima tak sobie wzął do serca krytykę MGS4, że w 5 przesadził w druga stronę. No i nie zgodzę sie, że seria była zawsze dla fanów. Trójka daje radę jako skradanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Seria miała się skończyć na dwójce każdy to wie, ale Kojima jak gwiazdeczka rockowa pokroju Scorpions mówi, że schodzi ze sceny a po chwili wraca. Trójka mu wyszła chociaż trwał wielki spór ortodoksów potem były dziwolągi na psp i w końcu mokry sen fanów powrót Solidnego i tamten trailer który robił każdemu loda w 2005. Yebać Pana K i yebać firmę K za wydymanie 3 sztywniutkich IP jakie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 jakie to 3 ip bo na pewno nie mowisz o mgs i pes? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Silent Hill, Castlevania, seria yu-gi-oh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No i nie zgodzę sie, że seria była zawsze dla fanów. Trójka daje radę jako skradanka. Nie seria, stricte czworka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Kojima tak sobie wzął do serca krytykę MGS4, że w 5 przesadził w druga stronę. No i nie zgodzę sie, że seria była zawsze dla fanów. Trójka daje radę jako skradanka. Jako skradanka to daje radę piątka. Cudownie się w to gra. A, że powtarzalnie i z fabułą w kawałkach, które sobie trzeba lepić? No coż zrobcie sam lepiej ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Phantom Pain to bardzo dobry MGS. Gameplay, fabula nie podana na tacy i cały ten grind zabrał mi z życia prawie 100h. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No ja bym się pokusił o stwierdzenie, że to niesamowicie ch,ujowy MGS, ale za to bardzo dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 mgs5 to dobra gra ale dramatycznie slaby mgs Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 MGS4? Jak ja kórva gardze tym tytułem, jedna z gorszych gier w jakie grałem na PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Powtarzalne misje, bzdurne ograniczanie wszystkiego czasem co kłóci się z formą rozgrywki i tylko dwie lokacje, które wcale nie są takie duże. Niezła gra, nie dobra. MGS4? Mój miesiąc miodowy z PS4, bardzo mi się podobało, ale pewnie gdybym teraz odpalił to mogłoby być różnie. Dlatego nie odpalam :cześć: Mam dobre wspomnienia i niech tak zostanie. Edytowane 31 Lipca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 mi sie bardzo podobalo, odjechal swego czasu z moca cella (choc w sumie to przy kazdej czesci odjezdzal, mgs2 to juz legande, trojke poczatkowo reklamowal, ze to ma sandbox w dzungli z survivalem) i tego co dzieki niemu osiagnie w tej czesci, niektore watki splycil dramatycznie do nanomaszyn ale zapadajacych w pamiec scen i potyczek miala ta czesc sporo i mimo wielu wad bardzo ja lubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) No ja bym się pokusił o stwierdzenie, że to niesamowicie ch,ujowy MGS, ale za to bardzo dobra gra. Jeżeli gra z powtarzalnymi misjami i lokacjami można nazwać bardzo dobrą, to Twoja sprawa. Taka Mafia 3 ma w sumie podobna konstrukcję przechodzenia gry (i mimo wszystko ciekawą historią) a została zjechana przez forumek. Ja rozumiem, piątka ma świetny gameplay ale jako całokształt wypada tylko nieźle. Edytowane 31 Lipca 2017 przez Papaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Gusta, gusciki. Mi się gralo dobrze mimo powtarzalnosci, ale może dlatego, że miałem fantomy i czekalem na fabułe i jakieś fajne misje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 60h nabiłem i nikt mnie nie zmuszał, dużo bardziej się np. z Horizon męczę. W tej powtarzalności i grindzie było coś, co mi się podobało. Ale ja mogę bez końca w Diablo grać, więc taki rodzaj gierek potrafi mnie wciągnąć. No ja też czekałem na fabułę i k,urwa został fantomowy ból po kutandze pana kojimy na koniec, tak wyruchany się poczułem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Mgs5? Wspaniała gra, za długa trochę ale i tak będę ją miło wspomniał na starość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No ja bym się pokusił o stwierdzenie, że to niesamowicie ch,ujowy MGS, ale za to bardzo dobra gra. Jeżeli gra z powtarzalnymi misjami i lokacjami można nazwać bardzo dobrą, to Twoja sprawa. Taka Mafia 3 ma w sumie podobna konstrukcję przechodzenia gry (i mimo wszystko ciekawą historią) a została zjechana przez forumek. Ja rozumiem, piątka ma świetny gameplay ale jako całokształt wypada tylko nieźle. PP może i miał powtarzalne misje i słabą fabułę ale wynagradzał to najsolidniejszym i najmiodniejszym gejplejem z całej serii. Mafia 3 w rozrachunku nie wnosiła nic do serii którą reprezentuje i czego nie robiły inne "klony" gta do tego grafika z czasów upadku komunizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi