Opublikowano 12 lipca 20195 l Najlepsza była Fifa '99, bieg przez boisko w 3 sekundy dośrodkowanie po ziemi i gol w 75%. No i miała świetną muzę w menu. Jaranie się piłką XD
Opublikowano 12 lipca 20195 l Porsche 2000 to była moja pierwsza ulubiona ścigałka (albo Moto Racer) Jeszcze w jakiś Undergroundach były takie małe tory na parkingach i z ziomkami była dobra rywalizacja o najlepsze czasy. Edytowane 12 lipca 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 12 lipca 20195 l Jezu, te późniejsze NFSy... Carbony, Pro Shity, Undercover, jakieś Rivals, Payback, srejbek, bezbek. Ta seria upadała coraz bardziej, aż smutno było patrzeć.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Ale Hot Pursuit na PS3/X360 był świetny. Most Wanted był spoko, ale na tej generacji już tylko ok części wyszły.
Opublikowano 12 lipca 20195 l No bo to Criterion Ostatniego jakiego grałem to był reboot Undergrounda czy coś takiego, zassane z EA Access i po 15 minutach wyleciało z dysku. Gigantyczny crap.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 1 godzinę temu, _Be_ napisał: No bo to Criterion Ostatniego jakiego grałem to był reboot Undergrounda czy coś takiego, zassane z EA Access i po 15 minutach wyleciało z dysku. Gigantyczny crap. Trzeba było dłużej pograć, bo dalej wchodzi mocarny tuning i gra zaczyna być skillowa na driftach. Payback też miał fajny feeling arkejdowej jazdy. Nie jest to poziom forzy horizon, ale przyjemnie się jeździło.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Współpracowali przy Battlefroncie i odpowiadają za BR do BF V. Sam określ czy to życie czy już wegetacja.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 9 minut temu, Rayos napisał: hot pursuit, ajajaj co to byla za giera dwójeczka jeszcze lepsza
Opublikowano 12 lipca 20195 l 3 minuty temu, MBeniek napisał: dwójeczka jeszcze lepsza mialem ozywiscie na mysli tego nowszego hot pursuit stare wiadomo, klasa sama w sobie
Opublikowano 12 lipca 20195 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Fifa po 99 roku? Jest w tym jakis heroizm. Fifa World Cup 2002, gdzie się strzelało bramki przewrotką z połowy boiska Do pośmiania się było w sam raz, do grania tylko ISS/PES. Jak tam teraz wygląda sytuacja to nie wiem.
Opublikowano 13 lipca 20195 l Adrian chyba troszeczkę odleciał w swoim narcyzmie. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-07-12-adrian-chmielarz-przy-tak-zdolnym-zespole-i-moim-nazwisku-moglibysmy-stac-sie-bogatymi-tu-i-teraz
Opublikowano 13 lipca 20195 l No ale w sumie co w tym takiego? Mówi, że z swoją renomą mógłby wejść na giełdę i zrobić miliony i myślę, że mocno by się nie pomylił.
Opublikowano 13 lipca 20195 l Nic, wrzuciłem jako ciekawostkę. IMO trochę odlatuje, nazwisko i dwie fajne gierki w karierze to raczej nie jest materiał na gościa, który będzie rozchwytywany przez inwestorów.
Opublikowano 13 lipca 20195 l Mógłby być kolosem, ale Destiny pochłonęło go bez reszty. Także ostrożnie z lootshooterami ziomeczki, bo można skończyć na setkach godzin w pogoni za fioletem.
Opublikowano 13 lipca 20195 l 10 minut temu, Bzduras napisał: Nic, wrzuciłem jako ciekawostkę. IMO trochę odlatuje, nazwisko i dwie fajne gierki w karierze to raczej nie jest materiał na gościa, który będzie rozchwytywany przez inwestorów. Zgadza się dwie fajne czyli Painkiller i bulletstorm. Świetne strzelanki.