Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Codemasters Cheshire to dawne Evolution... Więc kiedyś były 3 studia robiące NFSy, Burnouty, MotorStormy a teraz będzie jedno robiące NFSy...

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Może i tak ale jeśli wszyscy będą tylko klepać NFSy to szansa na nowego Burnouta/Drivecluba/Motorstorma jest mała.

Opublikowano

Przydałby się jakiś następca Motorstorma po od kiedy seria poszła do piachu to brakuje offroadowych wyścigów. 

Niby są wyścigi terenowe w Horizonie ale to jednak nie to samo.

A Need for Speedy od czasów Pro Street w ogóle mnie nie interesują

Opublikowano
14 hours ago, ASX said:

A Need for Speedy od czasów Porsche Unleashed w ogóle mnie nie interesują

fixed

Opublikowano

Hot Pursuit ten co teraz ostatnio go zremasterowali ostatnim dobrym NFSem

Undergrounda 2 i pierwszego Most Wanted mogliby zremasterować jeszcze i zabić markę na jakiś czas dać jej odpocząć

Opublikowano

Hot Pursuit 2010 od Criterionu to jedyny świetny NFS. Ten NFS z 2015 chyba miał się wzorować na Undergroundach i wyszedł średniak którego wywaliłem po 5h gry.

Opublikowano

Heat też był dobry, gdyby wywalić z niego eloziomalską otoczkę to byłby jeszcze lepszy.

Opublikowano

To chyba jakaś nowa gra od twórców Genshin Impact, nie mam pojęcia co to będzie i na co wyjdzie ale animacja postaci jest mega dobra

Opublikowano

Ryslaw ogrywajacy od paru dni na strimach SH2, przypadek?

Opublikowano

Z ciekawych newsów, SE planuje w przyszłości kupić lub otworzyć studia na zachodzie

https://www.videogameschronicle.com/news/a-week-after-selling-its-western-studios-square-enix-says-it-will-establish-or-buy-new-ones/

Kodakawa chcę by Fromsoftware robiło/pomagało również przy grach na podstawie mangi i anime

https://www.ign.com/articles/elden-ring-fromsoftware-make-manga-or-anime-game-adaptations

:dafuq:

Opublikowano

Może to i lepiej? Niech nie idą drogą Platinum, tj. milion projektów naraz i żaden naprawdę dobry.

Opublikowano

Nic w tym dobrego, że zakontraktowali 5 projektów, z których ostatni wyjdzie za 10 lat.