Opublikowano 21 maja 20195 l 20 minut temu, ASX napisał: gra ma zostać zapowiedziana na konferencji MS i umiejscowiona jest w nordyckich klimatach https://twitter.com/Nibellion/status/1130780943667650560 Awesome 11 minut temu, XM. napisał: I tworzy ja gość od DS2 Not awesome
Opublikowano 21 maja 20195 l o jezu by zrobili BB2 a nie się określić nie mogą i wydają jakieś sekira i inne bzdety
Opublikowano 21 maja 20195 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Ale pyerdolicie xD no bo znowu pachnie jakimś boss rushem coorwa mać
Opublikowano 21 maja 20195 l 1 minutę temu, ragus napisał: no bo znowu pachnie jakimś boss rushem coorwa mać nic tego nie sugeruje.
Opublikowano 21 maja 20195 l 5 minut temu, ragus napisał: o jezu by zrobili BB2 a nie się określić nie mogą i wydają jakieś sekira i inne bzdety Bossy za bardzo biły? spokojnie, po frustracjach z dodatkowymi zadaniami w Nioh nawet zrozumiem
Opublikowano 21 maja 20195 l Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka. Mi z tego opisu przypomina trochę Severance Blade Of Darkness, gdzie były różne postacie na początku do wyboru albo LOTR: War in the North. Ciekawe tylko jak duża będzie customizacja tych postaci i elementów rpg.
Opublikowano 21 maja 20195 l 7 godzin temu, XM. napisał: I tworzy ja gość od DS2 Pan Miyazaki co robi? Długo będziemy czekać na to Bloodborne 2?
Opublikowano 21 maja 20195 l 23 minuty temu, YETI napisał: Pan Miyazaki co robi? Ukryj zawartość Długo będziemy czekać na to Bloodborne 2? No jest w leaku, że jest co-directorem
Opublikowano 22 maja 20195 l 6 minut temu, hav7n napisał: Remake Gothica poprosze Super info. Muszę wreszcie elexa nadrobić.