Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

A z HDRem kosi :obama: 

x3s8CvA.jpg

Polski akcent w Night in the Woods :usmiech:

yu760Wc.png

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 721,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Można zagrać jak najbardziej :lapka:

Możesz coś wiecęj napisać Bluber o Lost in the Woods? Obiło mi się o uszy że to bardzo dobra gierka swego czasu, ale na forum chyba przeszła bez większego echa

Opublikowano
57 minut temu, ASX napisał:

Można zagrać jak najbardziej :lapka:

Możesz coś wiecęj napisać Bluber o Lost in the Woods? Obiło mi się o uszy że to bardzo dobra gierka swego czasu, ale na forum chyba przeszła bez większego echa

Night in the Woods :potter: No pewnie nic o niej nikt nie pisał bo chyba nikt nie grał oprócz mnie i blantmana :usmiech: Ciężko mi coś więcej powiedzieć póki co bo jestem na początku ale oprócz bycia ujętym przez audiowizualia i świetne dialogi, które oprócz sporej liczby sucharów przemycają tone ciekawych przemyśleń na temat tego jak wygląda życie młodych ludzi, którzy nie mając perspektyw muszą snuć się po małym miasteczku i pracować w (pipi)pracach marząc o własnym kącie lub wydostaniu się do "lepszego" świata. Gierka to taka side-scrollowa przygodówka, gdzie głownym zajęciem jest rozmawianie z ludzmi przeplatane minigierkami (ot gramy sobie jakieś kawałki na basie jak w jakimś Guitar Hero, gramy na kompie w slasherowego rouge) z okazjonalnymi elementami platformowymi (które nie wymagają zręczności od nas praktycznie). Gra mocno eksploruje przypadek pogłębionych w depresji, apatii czy posiadających brak perspektyw związanych z sytuacją ekonomiczną młodych ludzi. Gra ma coś w sobie z Kingowskiej lub Lovercraftowej stylistyki bo gdzieś tam pojawiają się elementy nadnaturalne. W Dwutygodniku przeczytałem jakiś czas temu o tej grze, że ma kilka wspólnych punktów z Bojackiem Horsemanem oprócz antropomorficznych bohaterów mamy też połączenie gorzkiego humoru z smutkiem i pod tymi slowami też bym się podpisał, może to też aspekt, który sprawia, że ta gra mi się bardzo podoba. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Asax wciąż na morzu a ja niezmiennie od 26 października na dzikim zachodzie

Dwj84ACWwAEDWHO.jpg

Dwj8oW5XcAEt674.jpg

Dwj8Vz7X0AAMMzz.jpg

Dwj8iUvWsAErREq.jpg

Dwj8Z6SX4AQJ_ju.jpg

Opublikowano

Kurła ale świat to rączki całować zrobili

Opublikowano

Ostatnio grałem w pierwszą część, można grać w przeglądarce w necie. 3h zleciały ot tak, nie wiem kiedy.

Opublikowano
10 minut temu, stoodio napisał:

Kampania Horn of the Abyss:

Sq0baRU.png

:banderas:

Mi kampania z podstawki zajęła 30h :p Niedługo startuje z kolejną i później dodatki nieoficjalne. 

Opublikowano
W dniu 6.01.2019 o 01:06, Ins napisał:

6JlSAWZ.jpg

FF13 wyprzedzało generację bez dwóch zdań. Szkoda, ze tylko graficznie.

Opublikowano
29 minut temu, szczudel napisał:

FF13 wyprzedzało generację bez dwóch zdań. Szkoda, ze tylko graficznie.

To jest wersja po updatecie na Xbox One X 

Opublikowano
39 minut temu, Ukukuki napisał:

Mi kampania z podstawki zajęła 30h :p Niedługo startuje z kolejną i później dodatki nieoficjalne. 

Sprawdź ten dodatek, bo jest naprawdę mądrze zrobiony przez prawdziwych fanów Heroesów (nie to co ta cepelia WoG).

Opublikowano

1 godzinę temu, stoodio napisał:

Sprawdź ten dodatek, bo jest naprawdę mądrze zrobiony przez prawdziwych fanów Heroesów (nie to co ta cepelia WoG).

WoG to ja coś kojarzę z czasów szkolnych o ile dobrze pamiętam. Zanim ja się do tego dodatku dobiję to będzie końcówka roku pewnie, chce po drodze skończyć jeszcze dwa oficjalne dodatki plus wszystkie chronicles. Jak to jest z kolejnością pierw WoG a później  Horn of the Abyss?

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ_QLQhZ8X.

Zamknelismy Tukana pod pokladem.

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ1997NqViw

Probowalem nakarmic Huma bananem, zjadl.

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ9p3KJ8fac

Koval czytal tutorial do SoT.

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ0pdKB2YkZ

Coop na 8 osob w Human Fall Flat z @_Be_, @tukan, @hav7n, @kubson, @Hum, @Trumna, @blantman oraz moja skromna osoba. :wub:

Opublikowano

Poniżej kilka klasycznych obrazów Polaka na emigracji.

ab5055b74d57378fa891187feeffd6c8.jpg

0f8366aa295949f6feca766c1a8798ba.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Szkoda, ze glosow nie nagrywa.

Opublikowano

Szkoda TV, byłby idealny dla Rayosa

Opublikowano
W dniu 11.01.2019 o 15:40, _Be_ napisał:

To jest wersja po updatecie na Xbox One X 

Ale to nie remaster a wsteczna kompatybilność. Tak czy siak FF13, robił i nadal robi ogromne wrażenie. Cieniowanie, tekstury ubrań, naprawdę niezłe włosy. 

Opublikowano
W dniu 11.01.2019 o 17:30, Ukukuki napisał:

WoG to ja coś kojarzę z czasów szkolnych o ile dobrze pamiętam. Zanim ja się do tego dodatku dobiję to będzie końcówka roku pewnie, chce po drodze skończyć jeszcze dwa oficjalne dodatki plus wszystkie chronicles. Jak to jest z kolejnością pierw WoG a później  Horn of the Abyss?

WoGa odradzam, chyba że już ograłeś dosłownie wszystko i jakimś cudem jeszcze ci mało Heroesów. Zalecam natomiast HD moda - masa poprawek, dzięki którym gra się naprawdę komfortowo w tę blisko 20 letnią (:obama:) grę.

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ7bkdfVEEp

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ1997NqViw

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ9p3KJ8fac

Opublikowano

Red Dead Redemption 2 - ostre spoilery z konca gry wiec wrzucam w spoiler

Spoiler

rYo3wIw.jpg

Vl9Ar5L.jpg

7507m1i.jpg

z2LIMTg.jpg

Opublikowano

Sandbox z zombie zrobiony dobrze. Szkoda, że tylko trójka z całej serii im wyszła:

EhNCwYZ.jpg

ePY7GKN.jpg

n55EGqv.jpg

zDpeE6G.jpg

Opublikowano

Days Gone juz wyszlo? xd