Opublikowano 31 października 20195 l Aż kupiłem w pudle Blazing Chrome Oby więcej takich gierek. Dark Souls 3 - no uwielbiam tą gierkę, genialny klimat. Boss: Spoiler Edytowane 31 października 20195 l przez Ukukuki
Opublikowano 2 listopada 20195 l jezusie w morelach, ten konsolowy feeling, menusy, muzyczka, ten gameplay, trailery gierek schowane w opcjach, komponowanie swojej drużyny z nba all-stars, chcesz kobyego, cartera i jamesa w jednym teamie? a prosze bardzo piekny kawalerze, monster dunki już lecą, a to wszystko na laptopku z najlepszym padem w historii w 60fps
Opublikowano 2 listopada 20195 l Obok SSX najlepsza arkejdowa rzecz jaka mnie spotkała w growym życiu.
Opublikowano 2 listopada 20195 l 5 godzin temu, II KoBik II napisał: Obok SSX najlepsza arkejdowa rzecz jaka mnie spotkała w growym życiu. Ja jeszcze szanuje jak poyeb Fifę Street 2. Też pięknie śmiga na emu i wciąż równie grywalna jak 15 lat temu kiedy stałem godzinami w empiku i grałem na standzie bo nie miałem PS2
Opublikowano 2 listopada 20195 l A kto pamięta taki sztos jakim jest Downhill Domination? @Dave Czezky?
Opublikowano 2 listopada 20195 l najbardziej niedoceniona gra wyscigowa wszechczasow. Do dzisiaj oczami wyobrazni widze ten start z czubka zasniezonej gory.
Opublikowano 2 listopada 20195 l 3 godziny temu, maciucha napisał: Ja jeszcze szanuje jak poyeb Fifę Street 2. Też pięknie śmiga na emu i wciąż równie grywalna jak 15 lat temu kiedy stałem godzinami w empiku i grałem na standzie bo nie miałem PS2 Nie mialem fazy na fife ale SSX i NBA gniotły moje wątłe jajeczka. Każda z odsłon. Coś pięknego. Zawsze będę ten czas wspominał przeokrutnie za(pipi)iście.
Opublikowano 4 listopada 20195 l Z racji tego, że własnie skończyłem GoW, wrzucam pare screenów. Bez duszy, bo aparat mam porysowany w telefonie i zamglone wszystko wychodzi. Edytowane 4 listopada 20195 l przez Plugawy
Opublikowano 8 listopada 20195 l No dobra, będę pierwszy. (niżej mały spoiler z początkowych dwóch godzin) Screen z duszą... Spoiler A Sam ze zwłokami.
Opublikowano 9 listopada 20195 l Nie ma to jak po pracy w logistyce jeszcze zajmować się transportem drzewa
Opublikowano 10 listopada 20195 l W dniu 9.11.2019 o 02:21, XM. napisał: Nie ma to jak po pracy w logistyce jeszcze zajmować się transportem drzewa Nie ma to jak po pracy na poczcie jeszcze zajmować się doręczaniem przesyłek
Opublikowano 10 listopada 20195 l W dniu 8.11.2019 o 23:14, Kmiot napisał: No dobra, będę pierwszy. (niżej mały spoiler z początkowych dwóch godzin) Screen z duszą... Pokaż ukrytą zawartość A Sam ze zwłokami. co to ku.rwa jest? symulator uber eats?
Opublikowano 11 listopada 20195 l Moonlighter. Ależ sztos. gdyby nie xgp w życiu bym tego cuda nie sprawdził.
Opublikowano 11 listopada 20195 l Zanim listonosz doniesie mi przesyłkę, ogrywam GOTY PlayStation, a co ? Spoiler Edytowane 11 listopada 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 11 listopada 20195 l @MEVEK - ten pierwszy screen jakiś taki rozmazany, że wygląda, jakby za chwilę Ellie miała zostać zmieciona przez podmuch po wybuchu bomby atomowej - kolory jak w jakimś Fallout New Vegas No i dobrze, że ten jeden dałeś w spoiler, bo to taka fajna scena, że warto ją poznawać samemu
Opublikowano 11 listopada 20195 l 4 godziny temu, Daddy napisał: Niesamowity screen. Nie mogę się otrząsnąć.
Opublikowano 11 listopada 20195 l 2 godziny temu, Wredny napisał: No i dobrze, że ten jeden dałeś w spoiler, bo to taka fajna scena, że warto ją poznawać samemu Poważnie, czy to może być prawda? Już za rogiem ukochana dwójeczka, a co niektórzy jeszcze nie ograli pierwowzoru? To jest wasza ostatnia prosta żeby zaznajomić sie z tym spoilerem na własnej skórze
Opublikowano 11 listopada 20195 l Jak ktoś na forum nie ograł TLOU to znaczy, że go gra nie interesuje. Kto chciał to już dawno ograł i to na PS3.