Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Też akurat męczę Hellblade. Imo giera świetnie sobie radzi, mimo słabego gameplaya - jak to nazwaliście.

Posiada nietuzinkową atmosferę, która w połączeniu ze słuchawkami daje ostro po bani. Walki tez dość ciekawe. Może zbyt proste na początku, ale jednak jest tych kilka ataków, blok, czy nawet parry. W dalszej części gry dochodzi jeszcze jedna moc. No i na koniec puzzle. Niby nic wielkiego, ale za te 15e to az ponad to :empathy:

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001031846

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001031928

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001031855

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001031932

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001061232

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001071753

Spoiler

Hellblade-Senua-s-Sacrifice-202001061255

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 673,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

4719e7ac8a7f6617med.jpg

W końcu. Postanowienie na ten rok. To skończyć wszystko co zacząłem. Odpalam gre i aż do napisów końcowych. Dziś RDR2 7h bez dupcenia się po kątach. 

Matyldo. Ależ ta giera jest śliczna. :banderas:

R* czekam na ciebie w nextgenach. 

Opublikowano

Chyba nie potrafisz za bardzo screenów robić.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Roziemu chodziło o ten gówniany rozmiar screenów jak jakieś miniaturki na YT.

Opublikowano

Uploaduj na Twittera, chyba najlepszy sposób to jest. No i Gamer DVR.

Opublikowano

5197inu15PcU3gF0=

99b9615b-9f72-48a7-949d-e27b1bea2397.PNG

2bae5ac2-d3e4-41e7-a930-2bcf8fc98794.PNG

już ponad 20h na koncie, chyba znowu się wciągnałem

jest fajnie

Opublikowano

Też chciałem sobie odświeżyć niedawno ale na podstawowym ps4 ta gra jest obrzydliwa. Masakra jak gra komputerowa może się tak zestarzeć w 5 lat

Opublikowano

na koxie też szału nie robi. Ale idzie się przyzwyczaić do tej grafiki rodem z poprzedniej dekady

Opublikowano

Chorzy ludzie jesteście. :pechowiec: 

Opublikowano

No jeszcze do gameplayu mógłbym się przyczepić, ale przecież ta gra wygląda bardzo ładnie.

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

Też chciałem sobie odświeżyć niedawno ale na podstawowym ps4 ta gra jest obrzydliwa. Masakra jak gra komputerowa może się tak zestarzeć w 5 lat

Nie no ma gorsze momenty ale wyglada naprawde dobrze na ta chwilę.

Opublikowano
11 godzin temu, Pupcio napisał:

Miałem identyczne odczucia.

Na premierę gry, a później dodatków jarałem się okrutnie, ale teraz po tych wszystkich death strandingach...

Opublikowano
17 godzin temu, Pupcio napisał:

Ogrywanie multiplatform na ps4 i to podstawce. :reggie:

Opublikowano
5 godzin temu, II KoBik II napisał:

Ogrywanie multiplatform na ps4 i to podstawce. :reggie:

Ogrywanie multiplatform na konsolach :yao:

Opublikowano

04ToUjE.png

włączyłem w nadziei że zostały mi jeszcze jakieś żółte wykrzykniki, ale wszystko wyczyszczone :sapek: 

Opublikowano

Ursus? Please and thank you

Battlefield-V-20200112204135.jpg

Oficjalnie najfajniejszy BF. Gameplay? Jaki gameplay. (pipi)ać gameplay ogólnie.

Opublikowano
W dniu 6.09.2019 o 14:18, Kolos28 napisał:

Ostatnie 2k to była 18stka, w tym czasie przerzuciłem się na live18, później live19 a teraz wróciłem pod jedną słuszną koszykówkę. NBA 2k20 wygląda obłędnie, dużo się zmieniło od czasu 18stki.

Ciężko złapać dobry kadr w ruchu ale wrzucę kilka screenów.675cbc993aaa99567eda4a1e84e62c17.jpg

jak tam ta enbijejka? z 80h wbiłem ostatnio w 2k16, a na cdkeys promka 2k20 za 89zł i troche gila żeby wziąć w końcu :sapek: