Opublikowano 19 stycznia 20251 r Godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Banishers Bardzo przyjemna gierka.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r NINJA GAIDEN BLACK II (PS5PRO) EDIT: dziwna sraczka wychodzi z tych screenów po zrobieniu shota i kolory dostają po dupie
Opublikowano 26 stycznia 20251 r A ktoś tam siedzi w krzakach w kretyńskim przebraniu (muszę pisać, ze to trzeci wiesiek? Żeby nie było, że nie ma tytułu gry)
Opublikowano 29 stycznia 20251 r Kurva - jakoś bawiłem się standardowo emu na sd i miałem majesty wgrane - tak się wciągnąłem, że napierdalam cały czas w pracy @Plugawyz ciekawości za co minus?
Opublikowano 29 stycznia 20251 r @Wrednyjaka to jest gra? Nie ma tytułu, a tyle razy było to wałkowane żeby dawać.
Opublikowano 29 stycznia 20251 r Chociaz precyzujac jest to wersja Majest Gold HD Edition wiec minus zasluzony.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Biedny Plugawy tak się spieszył minusik dać, że zamiast XMa zawołał Wrednego. A ja jak ten debil skroluję i szukam posta Wrednego z niepodpisaną gierką