Opublikowano 16 maja16 maj GTA 5Aż trudno momentami uwierzyć, że ta gra pierwotnie wyszła prawie 12 lat temu.
Opublikowano 16 maja16 maj Clair Obscure cudowne są miejscówki w tej grze, dawno tak nie miałem, że czekałem z wypiekami na twarzy, żeby zobaczyć artstyle kolejnej mapki
Opublikowano 23 maja23 maj W dniu 16.05.2025 o 17:59, Qbon napisał(a):GTA 5Aż trudno momentami uwierzyć, że ta gra pierwotnie wyszła prawie 12 lat temu.Co za mod?
Opublikowano 23 maja23 maj 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Co za mod?Natural vision enhanced, on dodaje ulepszony RT, jest też Core fx i również jest świetny. Wygrywałem je, bo usuwają ten efekt aberracji chromatycznej, którego nie można w żaden sposób wyłączyć w grze a jest w GTA 5 irytujący bo za mocny plus trochę lepsze tekstury, inne modele drzew i zwiększony ruch uliczny.
Opublikowano 23 maja23 maj 10 godzin temu, Bzduras napisał(a):Żaden mod, tak wygląda gierka z tym nowym patchem co dodaje ray tracing.Modzik modzik. Też gram na pc na full 4k i tak to nie wygląda jak na skrinach.
Opublikowano 24 maja24 maj Jeszcze trochę z GTA 5. Niesamowicie to teraz wygląda biorąc pod uwagę z którego roku jest to gra. Sytuacja podobna jak z Wiedżminem 3, gdzie patch dodający ray tracing spowodował, ze gra dostała wizualnie drugie życie.Mod Natural Vision EnhancedA te 2 z modem CoreFX
Opublikowano 26 maja26 maj Sniper Elite 5. To jedyna gra gdzie wolę grać PvP niż single mode. Wracam do gry regularnie, obecnie testowałem na strzelnicy nowo zdobytą snajperkę. Będzie kosiła miło łby na pojedynkach snajperów!ESO. Śledzenie skoorviałych botów i koreańskich farmerów metali. Zgłaszam to gnojstwo dość regularnie ale czy ZOS coś z tym robi to tylko Molag Baal wie.
Opublikowano 28 maja28 maj Dragon Quest V, wersja japońska z ps2 z wgranym angielskim tłumaczeniem fanowskim. Miałem grać w wersję DSową, ale ta z ps2 moim zdaniem i lepiej wygląda i lepiej brzmi. Dużo dobrego słyszałem o tej części, pora zweryfikować.
Opublikowano 29 maja29 maj Anime Girls: Sun of a BeachCałkiem wciągające! Zdecydowane GOTY w kategorii strzelanek z udziałem krabów i cycatych dziewczyn w bikini na rajskich plażach
Opublikowano 29 maja29 maj Czemu takie lachony nie zlecają nam zadań w DI2. W jedynce pełno ich było.
Opublikowano środa o 11:354 dni Dla mnie ta dwójka i brotherhood zawsze były obrzydliwe a grałem w okolicach premiery. Budynki kopiuj wklej, okropna zieleń i te kolory jakieś wyrzygane
Opublikowano czwartek o 20:413 dni #cozygamingGra to dordogne Edytowane piątek o 13:382 dni przez Chewie
Opublikowano czwartek o 20:493 dni @tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Sun of a BeachOdblokowana najlepsza dziewucha w grze, po niedługim grindzie expa można przechodzić całość, żadne kraby już nie straszne Edytowane czwartek o 20:553 dni przez SebaSan1981