Opublikowano 30 czerwca30 cze W spoilerze Samuel z kukiełką, nowa metoda teansportu, dla mnie o niebo lepsza niż tyrolki oraz boss arena z trailera.SpoilerCapture on PS5 Slim
Opublikowano 4 lipca4 lip Oblivion Remastered nadal ogrywany.Drewienko ale bardzo przyjemny gameplay i eksploracja
Opublikowano 6 lipca6 lip Wróciłem sobie do najbardziej rozbudowanej Zeldy, tochę lipa że S2 screenshoty dalej maxuje w 1080p
Opublikowano czwartek o 15:034 dni Photo Mode daje rade w thps 3+4 Edytowane czwartek o 16:384 dni przez wojtas011
Opublikowano czwartek o 15:414 dni Szybko daj tytuł bo plugawy da ci minusa bo chłop gra w gry od wczoraj i musi mieć nazwy pod zdjęciem!
Opublikowano sobota o 20:362 dni 44 minuty temu, PiotrekP napisał(a):THPS 34Te włosy :DCo za nyndza. Którą mamy generację? Edytowane sobota o 20:362 dni przez Rtooj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 7.07.2025 o 15:33, KrYcHu_89 napisał(a):Death Stranding 2: On the Beach (PS5 Pro)Się zastanawiałem co tak jasno w nocy po wyjściu ze statku, a tu tylko pierdolny księżyc za mną był.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Właśnie miałem pisać w temacie że kompletnie nie widziałem w grze sceny z wielkim księżycem, gdzie taka przyjemność?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 26 minut temu, Rtooj napisał(a):Właśnie miałem pisać w temacie że kompletnie nie widziałem w grze sceny z wielkim księżycem, gdzie taka przyjemność?Gdzieś bo ja wiem w połowie Australii chyba, jak dobrze pamiętam.