Opublikowano 19 września19 wrz W dniu 8.09.2025 o 12:04, ASX napisał(a):ALTERS (XSX)Myślałem, że to tapeta u ciebie na kompie przez te ikonki i pasek na dole
Opublikowano 22 września22 wrz Godzinę temu, REZOK napisał(a):Pięknie wygląda. Jak żyćko. Jaka karta graficzna?Karta rtx 4080. Gra działa z modem Cold light photorealistic zone, on wykracza poza najwyższe ustawienia w grze, podobnie zresztą jak Ultra plus. Działa w 4k z dlss balanced i FG w średnio między 80 a 90 fpsow więc jest pewien zjazd bo bez tego jest ok 100 ale warto, bo dodaje to niesamowitej atmosfery do gry. Mam też aktywne Ray reconstruction, co pomaga w ogólnej czystości obrazu.
Opublikowano 1 października1 paź 8 godzin temu, ASX napisał(a):wygląda jak życieAle oczywiście ma to swoją cenę w klatkach, przy tych ustawieniach moda jakie tu są musiałem zejść z dlss do performance, z tym, że przy presecie K daje to wciąż znakomity obraz i w sumie ciężko zobaczyć różnicę bo obraz jest cały czas ostry, klarowny bez żadnych "tańczących" artefaktów. Warto, bo rzeczywiście, sam momentami jestem w szoku jak realistycznie to wygląda a z tym efektem maski przy eksploracji to w ogóle dodatkowe plusy do klimatu.
Opublikowano sobota o 11:593 dni Garść pięknych widoczków z najnowszej odsłony Dying Light: Edytowane sobota o 12:003 dni przez Boomcio
Opublikowano sobota o 17:043 dni Jeden screenshot. Trails in the Sky Chapter One. Cudna gierka, im dalej tym lepiej