Opublikowano 20 marca20 mar Echoes of the end. Nieślubne dziecko God of War i Banishers a przy tym uroczy średniaczek AA. Dla mnie bardzo fajny średniaczek.
Opublikowano 21 marca21 mar 23 godziny temu, Michu_M napisał(a):Echoes of the end. Nieślubne dziecko God of War i Banishers a przy tym uroczy średniaczek AA. Dla mnie bardzo fajny średniaczek.Opowiesz coś więcej o gierce?
Opublikowano 21 marca21 mar W dniu 15.03.2026 o 23:51, oFi napisał(a):Wspaniała trylogia i genialne rozwinięcie formuły hitmana.Szkoda, że poza jednym duńskim studiem developerskim nikt nie robi już takich gier.Jedyne co mi w tych hitmanach nie leży to cutscenki zrobione po taniości z pokazami slajdów zamiast pełnoprawnych przerywników ale najważniejsze, że gameplay jest miodny.
Opublikowano 21 marca21 mar 2 godziny temu, rafanus2 napisał(a):Opowiesz coś więcej o gierce?Tak jak pisałem tytuł średniobudżetowy ale zrobiony z serduchem. Jak na grę zrobioną przez małe(?) studio wygląda absolutnie prześlicznie. Rozgrywka to z grubsza walka przeplatana rozwiązywaniem zagadek środowiskowych i rozkminianiem jak przejść dalej wykorzystując zdobyte umiejętności (tworzenie swojego klona, manipulacja czasem itp.) Z jednej strony nie ma tu nic tak naprawdę nowego a z drugiej ma naprawdę fajne pomysły: Trafiamy do lokacji, w której nie widzimy np. mostu a widzi go nasz towarzysz. I mówi do nas podejdź to tego posągu, idź powoli przed siebie jak zaczniesz spadać to się zatrzymaj. I my idziemy w powietrzu mając pod stopami przepaść.Przejście zajęło mi niecałe 15 godzin i na początku mnie nie zachwyciła ale im dłużej grałem tym coraz bardziej mi się podobała. Jest w plusie to można spróbować.
Opublikowano 22 marca22 mar Uncharted Drake's Fortune (PS4/5)Póki co to się czuję jakbym grał w Gearsy, w ciul strzelania, mało zagadek. Trochę inaczej to pamiętałem.
Opublikowano 22 marca22 mar No w jedynce mocno przegięli z tym motywem, mało tu było "Uncharteda" choćby z drugiej odsłony. Niestety, im dalej w las, tym będzie to gorzej irytować. Co i tak nie zmienia, że to nadal dobra gra.
Opublikowano 23 marca23 mar coraz bliżej końca - maniacy gierę w kilka dni ukończyli a ja cisnę od premiery xD
Opublikowano 24 marca24 mar Zacząłem pykać w Titan Questa II w early access. Jako wielki fan jedynki musiałem wesprzeć to dzieło