Opublikowano 10 stycznia 20196 l Można zagrać jak najbardziej Możesz coś wiecęj napisać Bluber o Lost in the Woods? Obiło mi się o uszy że to bardzo dobra gierka swego czasu, ale na forum chyba przeszła bez większego echa
Opublikowano 10 stycznia 20196 l 57 minut temu, ASX napisał: Można zagrać jak najbardziej Możesz coś wiecęj napisać Bluber o Lost in the Woods? Obiło mi się o uszy że to bardzo dobra gierka swego czasu, ale na forum chyba przeszła bez większego echa Night in the Woods No pewnie nic o niej nikt nie pisał bo chyba nikt nie grał oprócz mnie i blantmana Ciężko mi coś więcej powiedzieć póki co bo jestem na początku ale oprócz bycia ujętym przez audiowizualia i świetne dialogi, które oprócz sporej liczby sucharów przemycają tone ciekawych przemyśleń na temat tego jak wygląda życie młodych ludzi, którzy nie mając perspektyw muszą snuć się po małym miasteczku i pracować w (pipi)pracach marząc o własnym kącie lub wydostaniu się do "lepszego" świata. Gierka to taka side-scrollowa przygodówka, gdzie głownym zajęciem jest rozmawianie z ludzmi przeplatane minigierkami (ot gramy sobie jakieś kawałki na basie jak w jakimś Guitar Hero, gramy na kompie w slasherowego rouge) z okazjonalnymi elementami platformowymi (które nie wymagają zręczności od nas praktycznie). Gra mocno eksploruje przypadek pogłębionych w depresji, apatii czy posiadających brak perspektyw związanych z sytuacją ekonomiczną młodych ludzi. Gra ma coś w sobie z Kingowskiej lub Lovercraftowej stylistyki bo gdzieś tam pojawiają się elementy nadnaturalne. W Dwutygodniku przeczytałem jakiś czas temu o tej grze, że ma kilka wspólnych punktów z Bojackiem Horsemanem oprócz antropomorficznych bohaterów mamy też połączenie gorzkiego humoru z smutkiem i pod tymi slowami też bym się podpisał, może to też aspekt, który sprawia, że ta gra mi się bardzo podoba. Edytowane 10 stycznia 20196 l przez _Be_
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Asax wciąż na morzu a ja niezmiennie od 26 października na dzikim zachodzie
Opublikowano 11 stycznia 20196 l Ostatnio grałem w pierwszą część, można grać w przeglądarce w necie. 3h zleciały ot tak, nie wiem kiedy.
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 10 minut temu, stoodio napisał: Kampania Horn of the Abyss: Mi kampania z podstawki zajęła 30h :p Niedługo startuje z kolejną i później dodatki nieoficjalne.
Opublikowano 11 stycznia 20196 l W dniu 6.01.2019 o 01:06, Ins napisał: FF13 wyprzedzało generację bez dwóch zdań. Szkoda, ze tylko graficznie.
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 29 minut temu, szczudel napisał: FF13 wyprzedzało generację bez dwóch zdań. Szkoda, ze tylko graficznie. To jest wersja po updatecie na Xbox One X
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 39 minut temu, Ukukuki napisał: Mi kampania z podstawki zajęła 30h :p Niedługo startuje z kolejną i później dodatki nieoficjalne. Sprawdź ten dodatek, bo jest naprawdę mądrze zrobiony przez prawdziwych fanów Heroesów (nie to co ta cepelia WoG).
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, stoodio napisał: Sprawdź ten dodatek, bo jest naprawdę mądrze zrobiony przez prawdziwych fanów Heroesów (nie to co ta cepelia WoG). WoG to ja coś kojarzę z czasów szkolnych o ile dobrze pamiętam. Zanim ja się do tego dodatku dobiję to będzie końcówka roku pewnie, chce po drodze skończyć jeszcze dwa oficjalne dodatki plus wszystkie chronicles. Jak to jest z kolejnością pierw WoG a później Horn of the Abyss?
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Zamknelismy Tukana pod pokladem. Probowalem nakarmic Huma bananem, zjadl. Koval czytal tutorial do SoT. Coop na 8 osob w Human Fall Flat z @_Be_, @tukan, @hav7n, @kubson, @Hum, @Trumna, @blantman oraz moja skromna osoba.
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Poniżej kilka klasycznych obrazów Polaka na emigracji. Edytowane 12 stycznia 20196 l przez Hum
Opublikowano 12 stycznia 20196 l W dniu 11.01.2019 o 15:40, _Be_ napisał: To jest wersja po updatecie na Xbox One X Ale to nie remaster a wsteczna kompatybilność. Tak czy siak FF13, robił i nadal robi ogromne wrażenie. Cieniowanie, tekstury ubrań, naprawdę niezłe włosy.
Opublikowano 12 stycznia 20196 l W dniu 11.01.2019 o 17:30, Ukukuki napisał: WoG to ja coś kojarzę z czasów szkolnych o ile dobrze pamiętam. Zanim ja się do tego dodatku dobiję to będzie końcówka roku pewnie, chce po drodze skończyć jeszcze dwa oficjalne dodatki plus wszystkie chronicles. Jak to jest z kolejnością pierw WoG a później Horn of the Abyss? WoGa odradzam, chyba że już ograłeś dosłownie wszystko i jakimś cudem jeszcze ci mało Heroesów. Zalecam natomiast HD moda - masa poprawek, dzięki którym gra się naprawdę komfortowo w tę blisko 20 letnią () grę.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Red Dead Redemption 2 - ostre spoilery z konca gry wiec wrzucam w spoiler Spoiler
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Sandbox z zombie zrobiony dobrze. Szkoda, że tylko trójka z całej serii im wyszła: