Opublikowano 29 lipca 20195 l 40 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Co wciąż nie oznacza, że GTA V jest dobrą grą. Bez przesady, to bardzo dobra gra i poziom nie do osiągnięcia dla reszty twórców sandboxów. Tyle, że chyba zabrakło w niej paru atrakcji, gra mogła być bardziej rozbudowana. No i dali ciała, że nie wyszło DLC.
Opublikowano 29 lipca 20195 l @Pupcio Tam dajesz bzdury, jak na możliwości PSP to był S Z T O S Edytowane 29 lipca 20195 l przez _Be_
Opublikowano 29 lipca 20195 l Jezu, że oni wtedy nie poszli za ciosem i San Andreas Stories nie dali.
Opublikowano 29 lipca 20195 l 3 godziny temu, Pupcio napisał: Lcs nie było za dobre No zdecydowanie najsłabsze z GTA w 3D, no ale wiadomo, lepiej atencyjnie zjechać piątkę xd.
Opublikowano 29 lipca 20195 l 2 godziny temu, krupek napisał: Jezu, że oni wtedy nie poszli za ciosem i San Andreas Stories nie dali. Na vite 2 wyjdzie!
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l jakby mi ktoś w dzieciństwie powiedział, że kiedyś będę mógł sobie w te gierki pocinać na laptopie, to bym ku.rwa nie uwierzył
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l PCSX2 ale polecam też Gamecubowy Dolphin Edytowane 1 sierpnia 20195 l przez maciucha
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l o jeszcze NBA Street V2, chryste panie 60 klatek, ten konsolowy feeling, padzik od xbonka, sejwy na dysku zamiast memorki
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l propagandy ciąg dalszy, z góry przepraszam jeżeli kogoś urażają te obrazki, ale to nie moja wina że gra jest ładna mgła to chyba jedna z moich ulubionych rzeczy dodanych do gry, niezwykle klimatyczna zacząłem też Assassin's Creed Origins i po kilku godzinach jest całkiem w porządku, ale trudno pozbyć się wrażenia że gram w reskin Odysei z gorzej napisaną fabułą i nudniejszym bohaterem (znowu ta nudna klisza śmiertelnie poważnej opowieści o ponurym mścicielu szukającym odkupienia) no ale widoki chociaż ładne Edytowane 4 sierpnia 20195 l przez ASX
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l W dniu 26.07.2019 o 18:05, Rozi napisał: Ale nowy God of War siadłby pięknie w Egipcie, ajjjj. Oczywiście taki w starym stylu. Ostatnio przeszedem GoW Chains of Olympus... Nigdy więcej GoWa "w starym stylu"... Kratos to taki debil, że aż momentami wstydziłem się grać kimś takim - drący ryja Sebix bez jakiejkolwiek głębi, a cała gra to dziesiątki killroomów czasem przerywanych komnatą, w której można zrobić save.
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l Głębią było zapierdolenie wszystkich bogów, mi to wystarczyło. Opieka nad pizdowatym synalkiem i taszczenie słoika na górę - wow, so deep!
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, ASX napisał: zacząłem też Assassin's Creed Origins i po kilku godzinach jest całkiem w porządku, ale trudno pozbyć się wrażenia że gram w reskin Odysei Cos mi tu nie pasuje, Origins wyszlo przed Odysea wiec to ona moze byc reskinem originsa. 28 minut temu, Rozi napisał: Głębią było zapierdolenie wszystkich bogów, mi to wystarczyło. Opieka nad pizdowatym synalkiem i taszczenie słoika na górę - wow, so deep! No dzisiaj to kazda postac w gierkach musi byc napisana jak u Szekspira. Metal slug niegrywalny juz bo chopek wyzyna niemiaszkow i mu nawet powieka nie drgnie.
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Cos mi tu nie pasuje, Origins wyszlo przed Odysea wiec to ona moze byc reskinem originsa. To prawda, ale ja ogrywałem je w odwrotnej kolejności i pisze po prostu z własnej perspektywy
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Całkowicie zapomniałem, ze taka wypasiona gra trafiła do PS+ (male spoilery)! Spoiler Edytowane 8 sierpnia 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l 45 minut temu, MEVEK napisał: Całkowicie zapomniałem, ze taka wypasiona gra trafiła do PS+ Może jeszcze jakbyś napisał co to, to by było super.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Square napisał: Może jeszcze jakbyś napisał co to, to by było super. Właśnie ta chwila nie pewności jest fajna. Człowiek kmini chwilę co to za gierki.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Miałem pograć chwilę, a nie mogę się oderwać. Niech zrobią HD remaster co bym mógł platyne wbić.