Opublikowano 23 marca 20241 r On nie powinien mieć racji ale zapasowe podwozie, albo chociaż dwóch kierowców którzy mogą dowozić punkty żeby nie musieli odstawiać takich szopek. Wydymali biednego sierżanta niczym Kubicę w Rosji... Edytowane 23 marca 20241 r przez gtfan
Opublikowano 23 marca 20241 r Do tego Perez -3 pozycje Ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo o 4 wstac zeby ogladac na zywo
Opublikowano 23 marca 20241 r Nie wiem, co w tym śmiesznego, ale ok Cieszymy się, że nie wiesz czy wstaniesz. Bardzo to interesujące.
Opublikowano 23 marca 20241 r Smutny ten 6 Drive to Survive. I jeszcze ten Gunter na sam koniec pokazany całkowicie zrezygnowany po jakże dołująco żenującym sezonie Bede tęsknić...
Opublikowano 23 marca 20241 r 1 hour ago, Luqat said: Nie wiem, co w tym śmiesznego, ale ok Cieszymy się, że nie wiesz czy wstaniesz. Bardzo to interesujące. Beka z pereza i ric
Opublikowano 23 marca 20241 r Tsunoda cały weekend miał mocny więc 8 pozycja na starcie nie dziwi i zasłużenie. Wstawianie w środku nocy aby obejrzeć GP to trochę ciężki temat. Wydaje się że Ferrari trochę bliżej Byków no ale wyścig pokaże. Ja raczej sobie odpuszczę zwłaszcza że to jedyny dzień w tygodniu gdzie będę mógł się wyspać.
Opublikowano 23 marca 20241 r Nie no panowie, co to średniowiecze, żeby wstawać o 5 na wyścig? Wyspać się jak panisko i obejrzeć na luzie powtóreczke bez zaglądania do sieci [emoji16]
Opublikowano 24 marca 20241 r Nie po to wstawałem przed 5 żeby oglądać ściganie i walkę o pierwsze miejsce
Opublikowano 24 marca 20241 r Ścigania z Norrisem chyba nie będzie bo odjeżdżał mu jak zawsze Max reszcie, ale przewaga nad LEC topnieje dosyć szybko, więc może tu coś będzie.
Opublikowano 24 marca 20241 r Czyli co, to jednak nie wina VER, że wyścigi są nudne? [emoji12] Było troszkę walki w środku, ale nic nadzwyczajnego. Taki se ten wyścig. Liczyłem, że McLareny trochę powalczą, ale jednak trochę brakuje im jeszcze. No i Rus chciał chyba poprawić widowisko na sam koniec.
Opublikowano 24 marca 20241 r 11 minutes ago, Patricko said: Czyli co, to jednak nie wina VER, że wyścigi są nudne? Było troszkę walki w środku, ale nic nadzwyczajnego. Taki se ten wyścig. Liczyłem, że McLareny trochę powalczą, ale jednak trochę brakuje im jeszcze. No i Rus chciał chyba poprawić widowisko na sam koniec. Przynajmniej nie wygral Imo calkiem spoko wyscig, 2x DNF dla mercedesa, Max piana na ryju bo mu sie auto pierwszy raz zespulo od ponad 20 wyscigow. Do tego Sainz znowu obiechal golden child Ferrari
Opublikowano 24 marca 20241 r Ostanie 3 zwyciestwa Sainz, konczyly sie dzwonem Rus. 20sek + 3pkt dla Alonso to lekki zart Plastus odjebal a Alonso dostaje kare Edytowane 24 marca 20241 r przez Ryuk