Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Zdrowy widzę zmienia front - niedawno to GALAKSJE były najlepszymi Marianami EVER a teraz nagle nie są już takie genialne więc można robić ich kontynuacje a genialne jest SMO, na które pluł że takie genialne nie jest, i ruszać tego kontynuacją nie można. :mog: Można zgłupieć.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano
20 godzin temu, Strife napisał:

Youtuby i inne społecznościowe pierdoły mogliby sobie darować, bo wreszcie konsola jest do grania, jak na razie sprzęcik jak dla mnie idealny i pozbawiony  wszelkiego rodzaju syfu jak u konkurencji.

Ale wiesz, że nikt cię nie zmusza do ściągania tej aplikacji?

Opublikowano

Ale zmusza do ściągnięcia Switch online, Skype, discord itp na telefon do komunikacji. A to już słabo. 

Opublikowano

No ale to konsola ma być dla purystów do grania na grzybach bez jakichkolwiek rozpraszaczy czy ma mieć funkcje z XXI wieku? Albo jedno albo drugie.

Opublikowano

Jak dla mnie dużo dobrych tytułów AAA wystarczy żeby się nią cieszyć.reszta to zbędny dodatek.

Opublikowano

graja hmm moze z 1 lub 2, wspolnie graja 0, mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Diablo od nowa? Nie chcialoby mi sie juz po przygodzie z wersja PCowa. Cierpliwie poczekam na 4ke... kiedys wyjdzie... wierze xd

Opublikowano

ja bym sobie zagral w diablo w lozeczku xD jak kiedys kupie switcha to pewnie diablo wpadnie

Opublikowano

Oj jak się wspaniale grało w diablo w weekend w pindolino do krakau. Zanim zacząłem grać to już w krakowie wylądowałem, szybki pożeracz czasu :obama:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Kurde jest teraz tyle gierek, ktore maja wyjsc, kusi mnie by kupic Smasha, Diablo, Pokomony, Soulsy, Mario Party... tylko kiedy ja bym w ogole w to mial grac :(

Opublikowano
7 godzin temu, Frost napisał:

Ile osob z forum gra regularnie w Diablo 3 online?

Choćby ja sobie gram...

Opublikowano

Mi dziś ma Diablo 3 przyjść. Także może wejdzie online.

Swoją drogą pokazały się ploty o nowym Directcie w listopadzie. Może nawet 8.11. I zastanawiam się czy Niny nie stworzy Dlc dla MK8. Ostatnio w przerwie ogrywania RDR2 wróciłem do MK8 i nie powiem przydałyby się nowe trasy lub jakieś inne dodatki. Byle nie na odwal. 

Opublikowano

Kroi się romans :wub:

Opublikowano

Brawlhalla wyszla dzisiaj na Switcha, f2p smash-like. Sciagne sobie z ciekawosci.

Opublikowano

znaczna