Opublikowano 30 lipca 20195 l Myślę, że ten współczynnik mocno pójdzie w górę do końca roku Wynik konsol wydaje się mały, ale biorąc pod uwagę to co pisał Dave o nie wysyłaniu sprzętu póki nie nastąpi rewizja chyba można być spokojnym. Jestem bardzo ciekaw wyników za następny kwartał. Liczę na to, że pęknie 40 mln konsol i 250 mln gier
Opublikowano 30 lipca 20195 l Jak ragus pisze - mało kto robi jak lwia część użytkowników dużych konsol czyli Konsola + Fifa i koniec. Tutaj jedna konsola + sporo gierek.
Opublikowano 30 lipca 20195 l 3 godziny temu, funditto napisał: Jestem bardzo ciekaw wyników za następny kwartał. Liczę na to, że pęknie 40 mln konsol i 250 mln gier Inwestujesz w akcje Nintendo?
Opublikowano 30 lipca 20195 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Inwestujesz w akcje Nintendo? nie, ale jakby byli na giełdzie warszawskiej to bym to robił Edytowane 30 lipca 20195 l przez funditto
Opublikowano 30 lipca 20195 l News dnia, jestem ciekaw jak się będzie prezentować na Switchu. Takie 3rd party tytuły przyjmuje na Pstryczka z uśmiechem na twarzy.
Opublikowano 30 lipca 20195 l to tragicznie chodzilo na oficjalnym pokazie z e3 - to jak dopiero musi dzialac na zniczu xd
Opublikowano 30 lipca 20195 l Jak wieśka upchną to i to dadzą rade . PS. Zresztą wydaje mi się że po udanym Skyrim na switch bethesda może dłubać coś z Fallout-em jakimś na switch-a. Edytowane 30 lipca 20195 l przez SpacierShark123
Opublikowano 31 lipca 20195 l W dniu 30.07.2019 o 09:24, ragus napisał: Ponad 5 gierek na jedną konsolę. To chyba zdrowo nie? Ale to chyba zestawienie gier tylko na Switcha ....
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Kupilem Wolfensteina: Youngblood wiec jak ktos chce pograc za darmo to niech sciagnie wersje Trial i ja odpali bedac online. Zauwaze to i wysle zaproszenie do gry, powybijamy troche nazistow dwiema feministkami
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l W dniu 28.07.2019 o 19:13, zdrowywariat napisał: Rozumiem frosti, że kupiłeś i szukasz kogoś do gry w coopie kto ma triala? Mów mi jasnowidz frosti.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Zaprosic kogos do gry za darmo i powybijac troche nazistow po(pipi)ymi feministkami i jeszcze beka ze mnie. Jak by cos to do pogrania bo gra jest fajna w coopie i do tego stworzona. Na poczatku matka mowi do corki po polsku uwazaj (pipi)a na jezyk a ona odpowiada (pipi)ac to
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Musimy zaakceptować twoje. Więc bez tego ani rusz. Skąd będę wiedział jak będzie mi wisiało zaproszenie, że to ty? Edytowane 2 sierpnia 20195 l przez NemoKOF
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Bo to bedzie jedyne ktore dostaniesz. Nie kupilem wersji Deluxe tylko zwykla cyfrowke, moge i tak wyslac zaproszenie?
Opublikowano 3 sierpnia 20195 l DQ XI na Switcha otrzyma demo i będzie można przenieść save do pełnej wersji.
Opublikowano 3 sierpnia 20195 l Mimo że minecraft jest w Gamepass od jakiegoś czasu miałem ochotę ograć wersje na switch. O dziwo gra pozwala na połączenie z kontem microsoft i wbijanie osiągnieć xbox live , świetna opcja . Ciekawe czy zaimplenetują to ww większej ilości gier bo patent sam w sobie jest świetny.
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l Test "nowego" Switcha - wychodzi na to, że faktycznie jest dłuższy czas pracy baterii, podobno trochę inny materiał, z których zrobione są joycony, od tego mniej dropi w bardziej wymagających gierkach jak Doom.