Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ponad 5 gierek na jedną konsolę. To chyba zdrowo nie?

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Myślę, że ten współczynnik mocno pójdzie w górę do końca roku ;) 

Wynik konsol wydaje się mały, ale biorąc pod uwagę to co pisał Dave o nie wysyłaniu sprzętu póki nie nastąpi rewizja chyba można być spokojnym.

Jestem bardzo ciekaw wyników za następny kwartał. Liczę na to, że pęknie 40 mln konsol i 250 mln gier 

Opublikowano

Jak ragus pisze - mało kto robi jak lwia część użytkowników dużych konsol czyli Konsola + Fifa i koniec. Tutaj jedna konsola + sporo gierek.

Opublikowano
3 godziny temu, funditto napisał:

Jestem bardzo ciekaw wyników za następny kwartał. Liczę na to, że pęknie 40 mln konsol i 250 mln gier 

Inwestujesz w akcje Nintendo?

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Inwestujesz w akcje Nintendo?

nie, ale jakby byli na giełdzie warszawskiej to bym to robił ;) 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Opublikowano

News dnia, jestem ciekaw jak się będzie prezentować na Switchu. Takie 3rd party tytuły przyjmuje na Pstryczka z uśmiechem na twarzy. :banderas:

Opublikowano

to tragicznie chodzilo na oficjalnym pokazie z e3 - to jak dopiero musi dzialac na zniczu xd

Opublikowano
W dniu 30.07.2019 o 09:24, ragus napisał:

Ponad 5 gierek na jedną konsolę. To chyba zdrowo nie?

Ale to chyba zestawienie gier tylko na Switcha .... ;) 

Opublikowano

Kupilem Wolfensteina: Youngblood wiec jak ktos chce pograc za darmo to niech sciagnie wersje Trial i ja odpali bedac online. Zauwaze to i wysle zaproszenie do gry, powybijamy troche nazistow dwiema feministkami

Opublikowano
W dniu 28.07.2019 o 19:13, zdrowywariat napisał:

Rozumiem frosti, że kupiłeś i szukasz kogoś do gry w coopie kto ma triala?

Mów mi jasnowidz frosti.

Opublikowano

Zaprosic kogos do gry za darmo i powybijac troche nazistow po(pipi)ymi feministkami i jeszcze beka ze mnie. Jak by cos to do pogrania bo gra jest fajna w coopie i do tego stworzona. Na poczatku matka mowi do corki po polsku uwazaj (pipi)a na jezyk a ona odpowiada (pipi)ac to

Opublikowano

Musimy zaakceptować twoje. Więc bez tego ani rusz. 

Skąd będę wiedział jak będzie mi wisiało zaproszenie, że to ty? 

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Mimo że minecraft jest w Gamepass od jakiegoś czasu miałem ochotę ograć wersje na switch. O dziwo gra pozwala na połączenie z kontem microsoft i wbijanie osiągnieć xbox live , świetna opcja . Ciekawe czy zaimplenetują to ww większej ilości gier bo patent sam w sobie jest świetny.

Opublikowano

Test "nowego" Switcha - wychodzi na to, że faktycznie jest dłuższy czas pracy baterii, podobno trochę inny materiał, z których zrobione są joycony, od tego mniej dropi w bardziej wymagających gierkach jak Doom.