madhunt3r 21 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Mam konto na nintendo które ma włączona dwustopniowa weryfikacje. Problem w tym ze nie mam już aplikacji do tych kodów, nawet jak ja zainstaluje to nie pojawia się tam nintendo. Próbując się zalogować na stronę mam podaj kod z aplikacji, a jeśli nie pamietam mam podać backup code. Tylko ja tego kodu nie mam, nie zapisałem. Jak odzyskać konto i zalogować się? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 27 minut temu, madhunt3r napisał: Mam konto na nintendo które ma włączona dwustopniowa weryfikacje. Problem w tym ze nie mam już aplikacji do tych kodów, nawet jak ja zainstaluje to nie pojawia się tam nintendo. Próbując się zalogować na stronę mam podaj kod z aplikacji, a jeśli nie pamietam mam podać backup code. Tylko ja tego kodu nie mam, nie zapisałem. Jak odzyskać konto i zalogować się? Miałem to samo, napisałem do pomocy Nintendo. Oni odpisali maila z założonym numerem sprawy prosząc o podanie kilku informacji, dokładnie 4 punkty tam były. Ja miałem też Wii U i 3DS-a więc informacje dotyczyły też tych konsol. Po tym jak odpisałem po kilku minutach odblokowali mi dwuetapową weryfikację i mogłem zmienić hasło i ustawić sobie ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Gdzie pisałeś do pomocy? Ja tylko widziałem infolinie na USA i Kanadę. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 28 minut temu, madhunt3r napisał: Gdzie pisałeś do pomocy? Ja tylko widziałem infolinie na USA i Kanadę. customer-support@nintendo.co.uk W pierwszym mailu oczywiście napisałem podstawowe dane, oni odpisali i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Dzięki próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) No i dupa z Finala VIII wyszła postacie poprawione, a tło rozmyte jak ja pie...e. Nazwać to remasterem to trochę nad wyrost. Za takie porty powinna być kara więzienia. Edytowane 2 Września 2019 przez Rezoo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dokładnie tak samo zrobiony jest remaster Ff9 i wydaje mi się ze i 7 dostało taka sama formę remastera wiec nie rozumiem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Siódemka na switchu wygląda duzo lepiej niż oryginał odpalony na vicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Godzinę temu, Rayos napisał: Dokładnie tak samo zrobiony jest remaster Ff9 i wydaje mi się ze i 7 dostało taka sama formę remastera wiec nie rozumiem zdziwienia Po tylu latach oczekiwania liczyłem na więcej , gdyż to mój ulubiony Final. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 No i okej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 xenobold x na grudzien, wierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Zachęć mnie Ninny, zachęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 A to mało było do tego okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 bajoneta 3 potwierdzona Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Emily Rogers sugerowała, że gra na grudzień to Mystery Title 4. Poprzednie trzy z tej puli to było Link’s Awakening, Astral Chain i Super Mario Maker 2. Wg niej port z WiiU, który prędzej sugerowała przeskoczył na pierwszy kwartał 2020, więc spodziewam się na grudzień kolejnej premiery lub remake’a Idealne na zimę byłoby nowe 1080, Edytowane 3 Września 2019 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 2 minuty temu, ragus napisał: A to mało było do tego okazji? tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 1 minutę temu, Figaro napisał: tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Tak poważniej, to kupuję Switcha koło wigilii by sobie grać w Mario Odyssey przy choince i piernikach, aby przeżyć magiczny czas, ale mogliby zapowiedzieć i wydać więcej gier, dla ludzi, którzy już mieli Wii U. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 5 minut temu, Figaro napisał: tak Ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 narzekanie na porty z wii u na switchu jest tak bardzo 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 a co w tym roku wyszły/wyjdzie? Bitka marvel dla oszołomów, Mario Maker, które dla mnie bez tabletopada nie ma sensu, a zaraz Pokemony którymi gardzę i Luigi Mansion, które powinno zostać tylko z jedną częścią na Gacka. Nie no, fajnie że wyszedł Cryptodancer w skórce Zeldy, fajnie się grało w OST na YT :lmao: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 To zaprogramuj lepsze jak ci się tak nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Figaro nawet w azylu nintendowców musi robić z siebie błazna 2 minuty temu, ragus napisał: To zaprogramuj lepsze jak ci się tak nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Figaro, zabij się proszę, ale tym razem permanentnie, okej? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 xd rajos jak szuka poklasku bijąc słabszego. pewnie plusiki polecą co? OTÓŻ NIE TYM RAZEM Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi