Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ten Metroid wyglądał autentycznie biednie, mega zrushowany trailer. :/

IMO graficzka bardzo ładna, ale po tylu latach prezentacja nie urwała, taki ot zwyczajny Metroid Prime 4 :(

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ten Metroid to będzie crossgen pewnie, więc wygląda jak wygląda. 

Zelda miła i reszta remastery.

Opublikowano
Teraz, Nyu napisał(a):

IMO graficzka bardzo ładna, ale po tylu latach prezentacja nie urwała, taki ot zwyczajny Metroid Prime 4

Przynajmniej skończą się heheszki, że gierka dalej w produkcji

Opublikowano

Niewymagający klienci raczej powinni być zadowoleni że taka stara konsola dostaje tyle "gierek" gracze czekają na nintendo 2

Opublikowano

Jeszcze nie mów hop bo będzie przenoszone pewnie dalej.

Opublikowano

Chyba chcą PS2 prześcignąć w sprzedaży, myślę, że to wymęczą z tymi wszystkimi zapowiedzianymi grami.

Opublikowano

Dobry Direct. Nowa Zelda z Zeldą w roli głównej wygląda ciekawie, Danganronpa połączona ze strategią też, do tego masa gierek dla fanów jRPGów i parę gier dla fanów Nintendo. Jedynie te ledwo co działające multiplatformy kuły w oczy no i Metroid to już mógł by być robiony tylko na Switcha 2 ale może dzięki temu że to crossgen to będzie śmigał w 60 FPSach i wysokiej rozdzielczości na S2? Najlepsze jest to że do wszystkiego był pokazany gameplay (a nie CGI czy in-engine cinematic) więc wiadomo czego się spodziewać.

Opublikowano

Przecież ten Metroid, jak na Switcha, wygląda rewelacyjnie. Zapowiada się rewelacyjnie, mam nadzieję, że to wyjdzie jakoś w marcu 2025 najdalej, bo chciałbym już w to zagrać. 

Opublikowano

Jak na Switcha 1 ten trailer Metroida bardzo ładny ale tak jak mówiłem wolałem żeby powstał na Switchu 2. Najlepsza zdecydowanie ta nowa Zelda i remake'i Dragon Questa 

dragon-quest-iii-hd-2d-remake.large.jpg

Donkey Kong nigdy mnie nie jarał ale jako platformówka ma swoich fanów

Opublikowano

Nie spodziwałem się niczego ale imo jak na konsole która w przyszłym roku będzie grzebana to nie jest źle. Najbardziej jestem ciekawy zeldy chociaż dupy nie urwało bo wzieli pomysł z gorszego botw i skupieniu się na ustawianiu śmieci w świecie gry :/

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Jak na Switcha 1 ten trailer Metroida bardzo ładny ale tak jak mówiłem wolałem żeby powstał na Switchu 2. Najlepsza zdecydowanie ta nowa Zelda i remake'i Dragon Questa 

Donkey Kong nigdy mnie nie jarał ale jako platformówka ma swoich fanów

Ten DQ wygląda super, może nie każdy wie III to prequel, I i II będą w późniejszym terminie. 

Coraz częściej widać chronologiczne podejście do remaków w ostatnim czasie. 

Opublikowano

No moim zdaniem, zupełnie obiektywnie, to jest sporo mocnych gier. Może nawet za dużo, bo zaczynają z siebie taśmowo wypluwać niektóre serie. Sam nie wiem, czy bym nie wolał mniej, ale lepiej. Chyba, że dostaniemy to i to, poza technikaliami oczywiście, których się nie przeskoczy.

Opublikowano

JAK TAM SILKSONG? :kekw:

Opublikowano

Świetny direct jak na moment w którym jest switch, powtórzę tylko po raz setny, że szkoda nowych gier które na nim zaprezentowali bo wg mnie powinny one wykorzystywać moc switcha2 i zapełniać lineup pierwszego roku nowej konsoli, a tak mamy nową Zelde na silniku remake'u links awakening wyglądającą jak dlc do niego i MP4 na silniku remastera MP1 wyglądający jak dlc do niego. Szkoda straconej szansy bo pokazać power w tych tytułach na nowym systemie

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał(a):

Paolo i Krychu nadal czekają. Która konfa następna w kolejności ma pokazać Silksonga?

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

2026

Opublikowano

Z drugiej nie wiesz czy ten Metroid 4 byłby takim system seller aby ludzie tłumnie pobiegli po Switcha 2. Reszta z pokazanych gier akurat w punkt w możliwości Switcha i na S2 po prostu będzie 900p/60. Nie ma co rozpaczać.

Opublikowano

Nintendo ma jeszcze asy na switcha 2 spokojnie, widać to dobitnie po dzisiejszym direct, wszystko na spokojnie i bezpiecznie korzystając z silników już istniejących. Szału nie ma ale jest poprawnie jak na odejście konsoli 

Opublikowano

W sumie gdyby mieli po raz trzeci robić M4 od podstaw tylko po to żeby go ładnie pokazać na S2 to by mi na ich miejscu ręce opadły

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Paolo i Krychu nadal czekają. Która konfa następna w kolejności ma pokazać Silksonga?

Gaben kupił wyłączność na Steam Decka 2 xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Nowa Zelda i MP4 pokazuje że Switch jeszcze potrafi zaskoczyć, gry wyglądają bardzo ładnie, mp4 to przez chwilę pachnie nowym sprzętem. Myślę że to już max co ten kalkulatorek potrafi wyciągnąć, ja się cieszę, świetne gry na konsolę której nie trzeba kupować, przez nowe mario party muszę oddać moje 4 joycony do naprawy, bo każdy ma coś popsute.

Opublikowano
37 minut temu, GearsUp napisał(a):

I właśnie to jest piękne w Nintendo, że wszystko 2024 oprócz ostatniego Metroida

Albo jak ten tower defense Metal Sluga jeszcze dziś. To na więcej platform wyjdzie?

Jeżeli to ten sam wydany na Steam kilka lat temu to nie specjalnie jest się czym jaraś. Chyba ze duzo usprawnili.

METAL SLUG DEFENSE na Steam (steampowered.com)

Kiedys było duzo wiecej negatywnych opinii i mocna krytyka wszystkiego. Jest free 2 play więc możesz juz teraz obczaić co i jak.

Opublikowano

Co oni muszą mieć na switcha 2 że nie oszczędzają tych gierek żeby zapełnić premiere konsoli :obama: