Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ale LM3 to będzie fajna gierka.

Opublikowano

25 minut za nami a dobrych gier nadal brak, ehh.

Opublikowano

25 minut i pokazali chyba już z 5 razy tą samą gierkę. Mechy, mechy i do tego jeszcze mechy

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano

Niektóre gry wyglądają tak paskudnie... robione na szybko i na kolanie... 

Opublikowano

Ten Astral Chain ... w ogole nie czuje tego, nie wiem czy platynowi się wypalili, ale slabo to się zapowiada. Znowu mogę smialo zalozyc ze w tym roku nic nie kupie na te platformę.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Ten Astral Chain ... w ogole nie czuje tego, nie wiem czy platynowi się wypalili, ale slabo to się zapowiada. Znowu mogę smialo zalozyc ze w tym roku nie kupie na te platformę.

Zapowiada się spoko, tylko mało pokazali jak na gierkę wychodzącą w sierpniu 

Opublikowano

te targi i gry to xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

BOTW2?!?!?!?!

Ajjjj szkoda ze tylko tyle. Czekam fhói

Opublikowano

Secret of Manafa i BOTW2 dla mnie. Reszta mocno meh. Na szczęście w tym roku naprawdę nie oczekiwałem niczego.

Opublikowano

Chyba najgorszy direct, jaki widziałem. Już wolałem te z indykami. Tymczasem E3, a oni nie pokazali praktycznie nic. Te ciągłe filmiki ze smashem wpyerdalane do każdego directa na siłę są żenujące. Fajnie, że Zelda powstaje, tylko że  wtedy już pewnie będziemy grać na next genach xd 

Opublikowano

Zelda i LM3 zakup obowiązkowy ale nie wiadomo w którym roku ta Zelda xD

Za ten trailer z małpami i Banjo to kij im w oko. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Średnio... ale i tak będzie w co grać w drugiej połowie roku. Witcher wygląda przerażająco w bardzo złym tego słowa znaczeniu. W ogóle niektóre gry odstraszają karykaturalną grafiką taka 3-4 generacja. Natomiast Astral Chain rusza się i wygląda bardzo dobrze jak na możliwości Switcha. 

Opublikowano

Nie ma Metroida trylogi, nie ma Xeno, nie ma nowego IP, nie ma Retro, nie ma Bayo.

Ten smash... aż żal. Ileż można.

Botw2 pewnie za 3 lata. Tuż przed premierą MP4. 

Ale z plusów LM3, świetny trailer FE3H, NMH3 (gdzie port 1 2?), Wiedźmin 3, Zelda 2d.

Co oni w ogóle poważnego mają do końca roku?

W sensie sprzedażowym.

Poki i tyle. Bo Animal przyszły rok. Na którego mam wyważone, ale mimo wszystko.

Opublikowano

No właśnie NMH3 niby ok ale trailer taki bezpłciowy no kurcze zerowa podnieta.