Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 5

Featured Replies

Opublikowano

Nie widzieli, daj link, ale jakoś wierzę na słowo :/

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• please be good  

• Ciekawe co z tego wyjdzie. THPS 1 i 2 na PSX to było istne szaleństwo, kontynuacje na PS2 też trzymały bardzo wysoki poziom. Ostatni Tony, który mi się podobał to pierwszy Underground. Więc niedosyt p

• A tymczasem na profilu Sony Polska: " *-* <MAMO DASZ MI HAJS NA NOWE KSIĄŻKI ?>" - napisał Hubert z Wyższej Szkoły Robienia Hałasu.

Opublikowano

Tak jak pisałem kiedyś - Tony skończył się dawno temu. Ostatnia dobra deska to Skate 3 i póki co nie widać godnego następcy na horyzoncie.

Już pomijam fakt jak teraz wygląda te sztywne czesanie trikulców z mnożnikien x524 dla osoby, która w Skate 2/3 ma grubo ponad 100h freeskate'owego grania.

Opublikowano

Ale się Tony zestarzał :/

Opublikowano

OO

Omfg_ea08c6_2308423.jpg

omfgay.jpg

Ten kto napisał, że to poziom Ps2 to chyba jest za bardzo wyrozumialy, przeciez to sie chyba ociera o jakis hd remaster THPS1 z psx'a

Ten pusty Warehouse omg

Moze to jest gameplay z jakiegos Androida bo nie uwierze, ze jacys ksiegowi dali zielone swiatlo na developing tego w tym ksztalcie, ktory widzimy na filmiku, przeciez nikt nie da sie na to nabrac

Opublikowano

Ale się Tony zestarzał :/

Ch/uj z Tonym, ale ta gra jest biedna :| Marzenia fana Tonego 1-4 o wypasionym powrocie serii w standardach 2015 właśnie są deptane.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nastawiałem się na padakę, ale nie aż tak bardzo :blink: I jeszcze te teksty, jakie to fajne i blisko premiery.

Opublikowano

Szkoda, że Tony też nie widzi albo nie chce widzieć tego, te komenty na początku "apply new technology, graphics etc" gdzie???? Nie mogę w to uwierzyć, że aż tak zeszmacili i to numerowaną część, spoko jakby to wersja na vitę była chociaż i tak biedna ale na PS4? Wstyd mi za Tonego i cały deskorolkowy świat, który pokładał nadzieję na powrót Hawka w starym klimacie z ultra fantastyczną fizyką (grafika na drugim planie) postaci, deskorolki itd.

Opublikowano

Wygląda jak kupa, nie wiem czy się wybroni innymi aspektami.

Opublikowano

Wsrod innych aspektow zapewne dlc na deski levele i zawodnikow, co pograzy ten tytul do reszty

Opublikowano

Ten tytuł zapowiada się jakby był robiony na PS2. Jakby po skończeniu "czwórki", zatrzymał się czas u developera i nagle w 2015 coś ich ożywiło i dalej kontynuują swoją pracę :)

Może być faktycznie powrót do korzeni, tylko gorzej ocenią tytuł osoby, które grały w Skate. No i mam nadzieję, że sterowanie będzie takie jak dawniej, bo w tym remasterze, niby wszystko ok, ale jednak sterowanie/fizyka (?) do dupy.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Obroni się innymi aspektami? No tak reklamowali deskę pod napięciem i palącą się, emocje że ho ho, nie widzę żadnych aspektów a gadanie, że powrót do korzeni? To niech zrobi remake dwójki z fotorealistyczna grafa

Opublikowano

Nędza Panie. Spodziewałem się po nowym Tonym wszystkiego, ale nie, że to będzie wyglądało dokładnie jak niedawno wydana wersja HD. No jak w pysk identiko. Tamto ograłem ale tego juz nie zdzierżę.

Opublikowano

Przecież THPS HD graficznie odstawia to coś o kilka ramp. Ja aktualnie bardziej niż na grę czekam na hejt.

Opublikowano

a moze to premiera na ps2 a my hejtujemy jak osly bo nie doczytalismy/nie zrozumielismy info z e3

Opublikowano
  • Autor

kurde jakie to brzydkie :P

A Tony wygląda jak z The Walking Dead  :frog:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie mogę się doczekać porównania grafiki w TH PS4 vs PS2. Ja chcę nowe Skate!

Opublikowano

A tymczasem na profilu Sony Polska:

11046175_896891790378313_867728570419551

" *-* <MAMO DASZ MI HAJS NA NOWE KSIĄŻKI ?>" - napisał Hubert z Wyższej Szkoły Robienia Hałasu.

Opublikowano

Nawet jeśli gameplay będzie zajefajny to nie uratuje tej gry przy takiej oprawie

szkoda bo zawsze był sentyment do tej serii

• 3 tygodnie później...