Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tak, masz rację, chyba, że obie wersje robią różne studia, wtedy pierwsze może zrobić swoje, a drugie ściąć grę pod staruchy. :)

W starych konsolach przy takim np ME3 braklo im juz pamieci na wiele animacji, nowy Fallout na current genach moglby oberwac wlasnie przez taki limit na paść genach.

A tak poza tym, mega jaranko :exact:

Fejk czy nie, od dawna powtarzalem ze nie robia bez przyczyny konfy na E3 i nowy Fallout to praktycznie pewniak.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 416,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

mam nadzieje że będzie bardzo bardzo dużo usprawnień względem F3/NV i skyrima, bo po wiedźminie3 nie będę w stanie grać w takiego mega drętwego i nudnego crapa jakim były poprzednie gry basthedy (w porównaniu z wiedźminem - bo wczesniej wydawaly sie nawet fajne i rozbudowane - teraz jednak mesiasz nie zostawia na nich suchej nitki)

Opublikowano

jak bedzie crossgen to przynajmniej jest nadzieja na betonowy framerate na ps4/xone xD

Opublikowano

Takie wygrzebali w kodzie strony:

PA system failure has occured. Shutdown of the Masterbrain has been authorized and all sensitive materials have been removed for security purposes. Please attempt re-access. Have a pleasant day.

"/57601643.institute.js"

Mam nadzieję, że nie będzie tak, że jak licznik dojdzie do zera to pokaże się taki komentarz i na więcej trzeba będzie czekać do e3. :/

Opublikowano

1 i 2 kocham, 3 lubie, NV bardzo spoczko. licze, ze bedzie tym razem mega rozku.rw na jaki seria zasluzyla.

Opublikowano

Mam nadzieje, że nie zrobią kopiuj wklej mechaniki gry z trójki i skyrima i dodadzą jedynie nowe oteksturowanie. Niech to będzie GOTY 2016 plsss   :notbad:

Opublikowano

Grałem w F3 i NV i z tą mechaniką fpp grało się kiepsko. Rzut izometryczny i drużynowe rpgi przeżywają renesans. Niech z tego skorzystają.

Opublikowano

0 jarania bo to nie fallout new vegas od obsidianiu a fallout 3 od bethesdy. Cały czas pamiętam. To był szrot przy new vegas. Niestety ta firma czuje fantasy ale post apo już nie. W skyrimie czy oblivionie spędziłem łącznie ponad 300 h a w fallout 3 może ze 30 i miałem dość.  

Zagrać zagram ale wolałbym aby fallouta 4 robił obsidian. Chyba wrócę do new vegas w wakacje....

Ooo, to ja miałem całkiem odwrotnie, no moze nie do końca, bo jednak setki godzin przy NV spędziłęm, ale trójka była świetna i dla mnie o wieeele lepsza od NV.

Opublikowano

jest juz temat w multiplatformach ;)

Opublikowano

szukałem, nie znalazłem, trudno

a tak wogule jak sie kliknie w info na odliczaniu, widać że gra od 18 lat co zwiększe prawdopodobieństwo, że to nie popierdółka tylko pełnoprawny full wypas Fallout 4 :))

Opublikowano

czyżby tytuł to Fallout OOps :))

LUYdzM8.jpg

Pierwsze ploty z forum Fallouta mówią o Fallout First Child lub Fallout Return. HYPE

Opublikowano

Pierwsze dwie części ukończyłem setki razy, w trójce wbiłem platynę, New Vegas wymasterowałem wraz z dodatkami. Po Skyrimie obiecałem sobie, że więcej gier od Bethesdy nie tknę i zamierzam trwać w tym postanowieniu.

Opublikowano

Ciekawe, czy gra będzie miała znamiona raka, jaki toczy tą branżę. Wiecie, milion DLC, które nigdy nie są w promocji, podstawka na mało godzin, niedopracowanie na premierę. Albo w ogóle okaże się jakąś F2P popierdółą na komórki.

Trzymam jednak kciuki, żeby tak nie było. Żeby gierka była tylko na PS4/X1/PC i była godnym następcą F3/NV.

Opublikowano

Bethesda i mało DLC? Hehe nie w tym życiu. 

Opublikowano

bethesda ma fantastyczne pomysły, pamiętacie kolekcjonerke woflensteina new order, która nie zawierała gry?  :pawel:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Czuje w kościach, że gra będzie za(pipi)ista. Mam tylko nadzieje, że questy poboczne będą na miare wieśka bo po tym co zrobili nasi, będe nazywał questy typu znajdż przynieś mianem staroszkolnych. 

Thank u CD Project za kamień milowy w grach RPG :)

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że podobnie jak w Wiedźminie, ograniczą wczytywanie do minimum. W Skyrim każde wejście do malutkiej chatki witało nas wesołym LOADING :/

Opublikowano

...tak samo jak w F3 czy NV.

The technology just isn't there yet :kaz:

Opublikowano

0 jarania bo to nie fallout new vegas od obsidianiu a fallout 3 od bethesdy. Cały czas pamiętam. To był szrot przy new vegas. Niestety ta firma czuje fantasy ale post apo już nie. W skyrimie czy oblivionie spędziłem łącznie ponad 300 h a w fallout 3 może ze 30 i miałem dość.

Zagrać zagram ale wolałbym aby fallouta 4 robił obsidian. Chyba wrócę do new vegas w wakacje....

Ooo, to ja miałem całkiem odwrotnie, no moze nie do końca, bo jednak setki godzin przy NV spędziłęm, ale trójka była świetna i dla mnie o wieeele lepsza od NV.

Kwestia gustu po prostu. W new vegas fabuła mnie bardziej wciągnęła a w rpg gram dla historii;)

Opublikowano

No New Vegas to była taka próba stworzenia czegoś dobrego z wadliwych elementów. Wyszło jak wyszło - grało się jednak o niebo lepiej niż w F3.

Opublikowano

podejrzewam,że nie będzie gameplayu tylko krótki teaser i prezentacja na E3. Ale kto powiedział w sumie, że to Fallout 4. Może niestety będzie to zapowiedż remasterów New Vegas i tróji na nowe konsole. Hope not

Opublikowano

Skoro Bethesda ma swoją własną konferencję na E3 to chyba oczywiste, że to na niej pokażą gameplay, a nie teraz. Najbardziej istotne z dzisiejszego dnia pewnie będą platformy (czy gra jest crossgenowa czy nie) oraz ewentualna data premiery.