Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minutes ago, grzybiarz said:Odświeżono temat, myślałem ze na pc wyszło/wyjdzie trylogia. Bo kurde mam stare ps3 i pc, a jednak w dwójkę bym pyknął. Kultowa gra niczym Mario czy contra z nesa i czasem chciałbym mieć możliwość odpalenia :/No mnie też to dziwi, że olewają hajs leżący na ziemi, szczególnie, że wyszła czwórka i dodatek.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jo. Dlatego to pierwsze w co uderzam na PS5 jak mikołaj odczytał mój list a wiem, że odczytał. Czwórkę przejdę na piecu a to dlc z babami chyba można olać.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):No mnie też to dziwi, że olewają hajs leżący na ziemi, szczególnie, że wyszła czwórka i dodatek.Mają okazję na zrobienie trzech remake'ów każdy za 70$ oczywiście bez trybu multiplayer.