Opublikowano 23 października 20241 r oh shi. nie tak to pamiętam :o przy tym upgrejdzie TLOU1 Remake wygląda jak turbożydowski skok na kasę, za 5 dyszek mozna brać w ciemno
Opublikowano 23 października 20241 r No super to wygląda, nie idealnie, ale za te 50 zł to nie ma co się zastanawiać.
Opublikowano 23 października 20241 r Było trochę beki i wciąż uważam że jest przynajmniej kilkanaście gier które bardziej zasługują na remake, ale jednak widać napracowanko przy tej nowej wersji i zmiany są całkiem zauważalne. Dla nowych graczy wygląda naprawdę spoko opcję, ja jednak jako że dawno przeszedłem już oryginał jednak podziękuje, nawet za te 50 zł.
Opublikowano 23 października 20241 r Ładnie to zrobili, ale tak jak wyżej kolega napisał - nie dla mnie. Jedyneczkę przeszedłem z bólem, dodatku już nie ruszałem. Dwójkę miałem w planach dopóki japońscy chasydzi nie usunęli tego z PS+. No cóż.
Opublikowano 23 października 20241 r Jakbyś się jednak zdecydował to tutaj w cenie ulepszenia jest też ten dodatek. 18 minut temu, Czoperrr napisał(a): I co, będziesz kolejny raz przechodził to samo? A czemu by nie? HZD ostatni raz przechodziłem dawno temu.
Opublikowano 23 października 20241 r Z wersji kompletnej czy tak kupiłeś pomimo, że gra się średnio podobała?
Opublikowano 23 października 20241 r Ja nigdy nie przeszedłem bo open world wiadomo, ale chętnie spróbuje ponownie na świni
Opublikowano 23 października 20241 r Ogrywałem na PS5, wersja co dawali za darmo podczas pandemii. Wcześniej w tym temacie pisałem swoje przemyślenia, ale w dużym skrócie: świat przedstawiony - jego design i techniczna warstwa (oprawa graficzna) zrobiły na mnie duże wrażenie, historia przez 80% gry była raczej słaba i dopiero Sylens wraz z genezą świata mnie zaciekawiły. Natomiast strona gameplayowa mnie raczej nużyła lub irytowała i nie angażowała na tyle, aby zagłębić się w dodatek. Ja open worldy ogrywam tylko jeśli coś mnie przy nich trzyma, tutaj to był setting, zresztą podobnie było z Cuszimą - ale tam gameplay siadł mi zdecydowanie bardziej i to jest jedna z moich 2 platyn w życiu. Nawet jeśli ten update byłby za darmo, to i tak bym nie wrócił, bo rzadko wracam do ogranych gier. Za 50 zł zjem pizzę lub kupie jakąś gierkę na steam i poświęcę jej 15 godzin mojego życia. Natomiast jestem daleki od krytykowania tego co zrobili z remasterem, bo wygląda to przyzwoicie i dla fanów lub nowych graczy będzie jak znalazł.
Opublikowano 30 października 20241 r A wiadomo cos czy save z oryginału będzie kompatybilny z tym upgradem? Zaczęłam to dawno temu i może dalbym druga szanse i skończył to tylko od początku to raczej nie będzie mi się chciało. update: znalazłem info ze będzie można importować stary save Edytowane 30 października 20241 r przez ofsajd
Opublikowano 30 października 20241 r Pykaj. Ja też się skuszę, ale dopiero jak zmniejszę kupkę wstydu na obu systemach.
Opublikowano 30 października 20241 r No właśnie mam ten sam problem co Ty, gierek w kolejce sporo czeka
Opublikowano 30 października 20241 r Ech... hałda wstydu ciągle rośnie, a człowiek ma ochotę na powtórkę z gierki, którą zna jak własną kieszeń...
Opublikowano 30 października 20241 r 21 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Też mnie kusi. To od jutra czy dziś można grać? Na PS5 o północy wg regionu konta, na PC wg rozpiski.
Opublikowano 30 października 20241 r Szkoda, że to nadal ta sama gra z marnymi questami, sztucznym i nieinteraktywnym światem i głupimi mechanikami
Opublikowano 30 października 20241 r oj tam czepiacie się, ja tam się dobrze bawiłem, a walka z maszynami była świetna. Jak mnie najdzie to pewnie ogram drugi raz
Opublikowano 30 października 20241 r Jak dokupić ten upgrade do wersji Remastered ? Wsadziłem płytę z wersją Complete Edition, ale nigdzie nie widzę takiej opcji.