Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Serio Rozi, dowalenie sie do tego, że trzeba najlepiej pewnym schematem obalić jakiegoś potworka jest już żenujące. Może ci przypomne kilka postów z ukochanego Bloodborne gdzie użytkownicy polecają pewne schematy na trudnych bossów? Tam jakoś nie widziałeś żadnej wady, obsrywałeś się po kostki. Niewiarygodne Ah szkoda na was strzępić ryja. BECZUCIA z was
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Oooo dawno nie bylo watku dlaczego horizon nie jest tak fajny jak sie niektorym wydaje. I kto zaczal ? Pan raven ktory tomostatnio tak bulgotal ze sie smietnik tutaj robi ze ojej komus sie gra moze nie podobac a dziala zupelnie na odwrot, komus sie spodobala to jak to xD WYPCHAJ SIE MINUSEM KRYSTIAN!
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l też nie rozumiem porównań do innych gier ubishitu, horizon zjada je i wysrywa pod każdym względem, ubisoft teraz powinien dążyć do tego aby ich sandboxy przebiły poziom horizona albo chociaż dorównywały, wszystkim wyjdzie na dobre W ile gier Ubisoftu grałeś, bo z tego co mi wiadomo, to w ani jedną? Ja grałem w masę gier Ubisoftu, sporo z nich splatynowałem i zgadzam się z powyższym wpisem Mersiego - tzn rozumiem porównania, bo wiele mechanik jest bardzo podobnych, lub wręcz zaczerpniętych, ale Horizon praktycznie wszystko to robi lepiej, a jeśli nawet nie robi (nieszczęsne obozy bandytów) to ze względu na nikłą ilość w grze Guerrilla jest to po prostu mniej irytujące. A już żyrafy i rappel na linie z takowego >>>>>>> dowolna UBIwieża i skok do wozu z sianem - ta animacja za każdym razem wyglądała strasznie cool. Ale to nie jest dyskusja, która gra robi coś lepiej tylko, że elementy z gier ubisoftu są wzięte do Horizona i je widać. Takie ulepszanie sakiewek to jest 1:1 mechanika z Far Cry 3/4 i pewnie Primal (nie grałem to przypuszczam). Wieże - Asasyn. Obozy - Far Cry 3/4. Misje poboczne - Wiesiek 3 tylko w znacznie gorszym wydaniu. Taki poziom asasyna można rzec. A to, że w Horizon większość tego jest zrobiona lepiej (ale nie wszystko jak sam wspomniałeś) to już kompletnie inna dyskusja. Edytowane 24 kwietnia 20178 l przez suteq
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l No sa wziete ale prosze sobie zadac podstawowe pytanie? I co z tego skoro w kazdej aktualnej duzej grze sa powielane schematy ?
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l no o jak już sie zacztynamy przepychać to przypominam panowie, że to nie jest nowe ip. Pozdrawiam ravena i chyba mazzeo. Zbiórka na siepomaga.pl już wkrótce Prawie zapomniałem. JAK KOPIOWAĆ POMYSŁY TO TYLKO OD NAJLEPSZYCH, co nie ragus? Edytowane 24 kwietnia 20178 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l No sa wziete ale prosze sobie zadac podstawowe pytanie? I co z tego skoro w kazdej aktualnej duzej grze sa powielane schematy ? Jeżeli nie są one irytujące, nudne, źle zrobione to mogą być powielane. Nie mam nic przeciwko. A w Horizon właśnie takie w większości nie są więc jest ok.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Nie no ale bez kitu, teraz gram w Nioha, gra jest swietna. Ale wszystko juz bylo, tyle ze nioh robi to "wszystko" lepiej i przez to jest taki dobry. W hotizonie jest podobnie. Jak chcecie grac w jakies oryginalne gry to grajcie sobie w jakies indyki cyz inne smieci na telefonie. No sa wziete ale prosze sobie zadac podstawowe pytanie? I co z tego skoro w kazdej aktualnej duzej grze sa powielane schematy ? Jeżeli nie są one irytujące, nudne, źle zrobione to mogą być powielane. Nie mam nic przeciwko. A w Horizon właśnie takie w większości nie są więc jest ok. O to wlasnie chodzi kolego.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Elementy gameplayu zaczerpnięte z innych gier, ubisoft style mówicie. No to reraz niech ta rakowa korporacja sie pogimnastykuje i spłodzi coś lepszego niż horizon z ich pomysłami. Ale miodności Horizona Ubizyeby nie przebiją. Edytowane 24 kwietnia 20178 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Gralem w primala calkiem ok ale nawet bym go ogolnie nie porownal do horizona bo to jak porownac fiata do mercedesa. Z nudow ostatnio nawet przeszedlem assasin creed unity. Tego nawet nie skomentuje W sumie to ubisoft powinien podziekowac guerilli za pokazanie jak powinni wykonac mechanizmy rzadzace w ich gierkach od 10 lat
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Ubi za dużo wrzucają pobocznych (pipi)ek do swoich gier. W Horizon to jest tak świetnie wyważone że aż chce się wszystkiego poszukać i znaleźć.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Bo tutaj jest to przemyślane, a w ubikupach jest tego nawalone tyle aby sztucznie i na siłe wydłużyć czas gry.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Jak jebanym grochem o ścianę. Ty przeczytaj lepiej co napisałem. Chodziło mi o oszukanie gry, która nie wypuszcza robotów za dany obszar i można za tym obszarem stać i NIE DA SIĘ BYĆ NAWET ZRANIONYM, bo robot nie wyjdzie, czaisz czy nie? To jest idiotyzm, podobnie jak ten, że po dominacji zwierz nie pójdzie dalej niż jest to zaplanowane i nie zaatakuje innych siedlisk, bo gra nie pozwala mu wyjść poza dany obszar. I tylko ty byłeś w stanie porównać Horizona do Bloodborne, a twój brat do Yakuzy, bo tak zapiekło, że to są po prostu lepsze gry w ogólnym rozrachunku. Nie wiem w jakim języku należy napisać do was, że jakby ta gra składała się z samych wad, to nie zagrałbym w nią 35 godzin. Ta gra korzysta z powielonych schematów i tutaj NIE MA DYSKUSJI, ale robi to często dobrze, a często przeciętnie. To jest (pipi)a bezdyskusyjne, że to robi, czaicie czy nie XD Ale skoro w nią gram, to mi to tak nie przeszkadza, a jak przeszkadza, to staram się to racjonalnie wytłumaczyć. Chyba, że Aloy to wasza matka. W takim razie jestem w stanie zrozumieć wasze zakłopotanie.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Rozumiem twoje zdanie. Gra ma ciekawy świat i świetną grafikę. Ale też sporo elementów które są na przeciętnym poziomie i nie ma co na siłę bronić jej jakby np. walka czy misje poboczne i inne były na jakimś arcymistrzowskim poziomie. Bez przesady. A że gierka ogólnie jest spoko to przyznaje zdecydowana większość graczy.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Nie, tutaj tego nie przyznają, tutaj uważają, że tak nie jest i gra jest bez żadnej skazy i każde krytyczne słowo jest postrzegane jako PISANIE GŁUPOTXD. Edytowane 24 kwietnia 20178 l przez Rozi
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l W sumie to sam tego czasem nie rozumiem. To tylko gierki. Jakbym miał jakiś % z zysku to też bym się tutaj ciśnienował w jej obronie a tak to ;)
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Ta gra korzysta z powielonych schematów i tutaj NIE MA DYSKUSJI Tak, korzysta i co w związku z tym? jeśli robi to o wiele lepiej niż w tamtych grach?
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Jak myślicie, będzie jakieś fabularne DLC? Bo nie wiem czy zostawiać pudełko :) Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka