Opublikowano 17 lutego 20178 l Autor 45? Wiedźmin 3 miał tylko 28 GB na premierę. Czyli stosując autystyczny przelicznik fanka, Horizon będzie dłuższy niż Wiesiek.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Przecież z tym przeliczaniem nie pisałem na serio :D Hendrix - 45gb znalazłeś gdzieś info czy tak zakładasz? FC primal zajmował na premiere mniej niż 14gb a to gra z dużym światem. Jakby ktoś pytał nie brałem tego na premiere, podaje tylko jako porównanie Edytowane 17 lutego 20178 l przez Fanek
Opublikowano 17 lutego 20178 l Przecież z tym przeliczaniem nie pisałem na serio :D Hendrix - 45gb znalazłeś gdzieś info czy tak zakładasz? FC primal zajmował na premiere mniej niż 14gb a to gra z dużym światem. Jakby ktoś pytał nie brałem tego na premiere, podaje tylko jako porównanie Kopie recenzenckie tyle zajmują.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Yeap 43gb, 16gb to było podejrzanie mało jak na textury wysokiej jakości. Są już też trofiki, ale jak zobaczyłem słowo SPOILER przy liście to zamknąłem.
Opublikowano 17 lutego 20178 l heheszki z fabuly a widze ze writerem jest typek od f: new vegas, ciekawe, ciekawe
Opublikowano 17 lutego 20178 l od wiedzmina to pewnie w niohu bo gramy geraltem to raczej grafika od wiedźmina wzięli bo duzo wspólnego poza wyglądem nie ma. Pewnie stwierdzili że na okładkę będzie gwynbleidd i złapią fanów wiedźmina :D
Opublikowano 17 lutego 20178 l Edycje limitowane to tylko przez neta można zamówić czy będzie możliwość kupna w sklepie? Saturn/MM czy coś? Weekend po premierze pewnie z trzy sztuki pojawiają się w pchlim targu Na pt będą raczej zwykłe niż prędzej edycje limitowane. Tak czy siak wolę skoczyć na premierę do jakiejś sieciówki mm/saturn i zapłacić za nową, niech twórcy mają coś za wkład w grę. Edytowane 17 lutego 20178 l przez Faka
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ja sprobuje (nie mam za bardzo innego wyjścia) z Media Expert. Do tej pory wszystkie gry byly do odbioru w dniu premiery wiec jest szansa. Teraz sie jaram gierka mega i nie moge sie doczekac a jeszcze ze 2 tygodnie temu nawet mnie nie interesowalo za bardzo. Moze to dzieki becie Ghost Recon Wildlands [emoji106]
Opublikowano 17 lutego 20178 l O, na US Amazonie gierka wskoczyla na 3 miejsce w preorderach, wyzej niz Zelda na Switcha. Dobry znak jesli chodzi o sprzedaz. Chociaz Zelda jako seria nigdy zadnym killerem sprzedazowym nie byla. Srednio 3.5 mln Edytowane 17 lutego 20178 l przez aphromo
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ktoś powiększył screen i znalazł mrówki spacerujące po drzewie, że im się chciało :)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Chyba kolejna gra bogata w detale zaraz po U4 (ale raczej będzie ciężko przebić grę od ND jeśli chodzi o grafikę, no nic zobaczy się) :o Edytowane 17 lutego 20178 l przez Faka
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ja chyba do momentu az zagram nie uwierze, ze zrobili gierke wygladajaca praktycznie jsk u4 w open world, kiedy poziom u4 jest poza zasiegiem 99% devow robiacych gierki Oby za tym poszedl dobry gameplay i historia
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ktoś powiększył screen i znalazł mrówki spacerujące po drzewie, że im się chciało :) To pewnie kadr z cutscenki.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Autor Nie, w czasie gry zrobione używając photomode. Tutaj też widać: Edytowane 17 lutego 20178 l przez SzczurekPB
Opublikowano 17 lutego 20178 l Lada dzień pojawia się recenzje. Ale jestem spokojny o jakość Horizon. Jeśli od momentu kiedy grałem poprawili stabilność to nie mam pytań. Dawno nie grałem w takiego sandboksa gdzie odkrywamy miejscówki, polujemy i zbieramy. Far Cry Primal jakoś tak pominąłem więc teraz czekam do Horizon.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ktoś powiększył screen i znalazł mrówki spacerujące po drzewie, że im się chciało :) Dlaczego nie sa maszynami, hmm ???
Opublikowano 17 lutego 20178 l Eeee... chyba było już nieraz zapowiadane przez twórców, że będą też zwykłe zwierzęta. :) Zresztą nawet na filmikach dało się dostrzec np. królika.