Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Obie wersje gubia klatki, Pro jednak mniej i trzyma wyzszy poziom wedlug DF.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 270,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Kupiłbym na pc ale chce potem odsprzedać bo po co trzymać w kolekcji na steam :)

edycja

już mam steelbooka zamówionego. Raven nie martw się ! :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

90 na meta :D te same ulungi co daly Horizon 5/10 Nierkowi daly 10/10 xD

nie ulungi tylko świadomi gracze z dobrym gustem :sir:

Opublikowano

Zamowilem limitke na konsoleigry, rozumiem ze zadnych cudow tzn problemow nie bedzie ? Na stronie pisze ze produkt dostepny.

Ktos zamawial od nich ?

@blantman gdzie zamawiales ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gra ma super design świata, soundtrack jest niesamowity, walczy sie zayebiscie(wiedziałem że isis oszukuje) majtki pani robot są najwyższej jakości oraz historia zapowiada sie interesująco.

Z wad to jedynie brzydka grafa i dość częste aczkolwiek nie denerwujące (przynajmniej mnie) spadki fps podczas eksploracji.

S Z T Y W N I U T K O

Opublikowano

Grafa mi sie podoba, jest ok, taka szara i apokaliptyczna, a spadki FPS potwierdzam, na prosiaku je czuc, moze sprobuje potem BEASTO MODO.

A soundtrack to male mistrzostwo swiata :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

moze sprobuje potem BEASTO MODO.

Przeciez Automata jest spatchowana pod Pro, wyzsza rozdzialka i lepsze tekstury.

Opublikowano

Nie wiem, nie siedze w tabelkach, gram w gry wiec nie mam czasu sie zastanawiac czy cos jest spaczowane czy nie.

Opublikowano

Wersja na PC w pudełku będzie czy tylko Steam? Ktoś wie? 

Opublikowano

Daleko nie zaszedłem, ale matko co za soundtrack. Można stać w miejscu i słuchać bez końca. Geniusz.

Opublikowano

Zamowilem limitke na konsoleigry, rozumiem ze zadnych cudow tzn problemow nie bedzie ? Na stronie pisze ze produkt dostepny.

Ktos zamawial od nich ?

@blantman gdzie zamawiales ?

od kolegi z forum co wcześniej w tym temacie się ogłaszał :)

Opublikowano

No ja od niego paczke mialem juz wczoraj.

Ile jest aktualizacji do sciagniecia? Wczoraj nie mialem czasu konsoli odpalic, ale dzis przysiade do Automaty na dluzej. 

Opublikowano

Lepiej nie :banderas:

moge napisać ze nie robienie misji pobocznych wzorem isisa byłoby głupim pomysłem :pawel:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Wlasnie dostalem gre i chwile pozniej zdobylem ending W

umarlem podczas poczatkowej sekwencji latania samolotem (wlecialem w jakiegos robota i one hit kill)

Swietny zabieg :)

Opublikowano

moge napisać ze nie robienie misji pobocznych wzorem isisa byłoby głupim pomysłem :pawel:

Sory zamiast odpowiedz dalem minusa xD za grube palce, ale chcialem bys opisal 2-3 fajne misje poboczne, bo ja w wiekszosci czasu trafialem na przynies pozytywke, pozbieraj czesci, znajdz trupa, odprowadz robocika do miasta, szczerze, to robiac wszystkie poboczne z pewnoscia nie dalbym rady ukonczyc gry 4 razy, no ale ja spodziewalem sie zupelnie czegos innego...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gram sobie powoli, zwiedzam, ogladam obrazki, slucham muzy.

Ale S Z T O S :banderas:

Opublikowano

Gram sobie powoli, zwiedzam, ogladam obrazki, slucham muzy.

Ale S Z T O S :banderas:

Nie mogło być inaczej <tu powinna być głowa Emila, jako jedna z forumowych emotek.>

Opublikowano

Sory zamiast odpowiedz dalem minusa xD za grube palce, ale chcialem bys opisal 2-3 fajne misje poboczne, bo ja w wiekszosci czasu trafialem na przynies pozytywke, pozbieraj czesci, znajdz trupa, odprowadz robocika do miasta, szczerze, to robiac wszystkie poboczne z pewnoscia nie dalbym rady ukonczyc gry 4 razy, no ale ja spodziewalem sie zupelnie czegos innego...

gemplejowo raczej nie ma w nich nic odkrywczego i chodziło mi o bardziej o pomijanie fajnych historii związanymi z tymi zadaniami

Opublikowano

Dobra gierka. Od początku rzuca w wir walki. Samouczki są na zasadzie masz tu wielkiego madafakera i wykończ go:P

Gra wygląda szpetnie ale za to nadrabia klimatem i gameplayem. Czyli jest dwa razy lepsza od uncharted i horizona. Japonia naprawdę wstaje z kolan yakuza, nioh, nier i zelda której niestety jeszcze nie było mi dane sprawdzić. Obiecuje już nie psioczyć na japonskich twórców gier.