Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nemesis, prosze Cie, w demie na takim Rio to nawet asysta hamowania jest wlaczona :P wiec jesli porownujesz DC do FM6 na wszystkich asystach gdzie auto samo jedzie i hamuje to raczej bardzo kiepsko swiadczy o racerze od Sony ;)

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Takie rzeczy tylko w CW, :facepalmz:

to na chuy tu wchodzisz bekso?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A co gdyby przywrócić Exacta Lema i reszte na wygnaniu?

Opublikowano

Na ch,uj ?

Opublikowano

Do CW rzecz jasna

Opublikowano

Raven  PiS wygrał, co Ci tam szkodzi... lepiej i tak nie będzie. 

Opublikowano

Wtedy chyba powiem Colinowi, żeby mi bloknął cw bo takiej dawki upośledzenia normalny człowiek nie zniesie. 

Opublikowano

Weź lepiej policz piksele w AC Syndicate czy się digital foundry nie pomyliło

Opublikowano

Da sie zrobic xd

Opublikowano

Halo 5

86/100 na wyroczni

najgorsze halo confirmed   :cool: :czesc:

Opublikowano

polygon dal 9/10

tlou dostalo od nich 7,5/10

halo 5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> tlou

nawet mi was nie zal

Opublikowano

W zasadzie nie mam się za bardzo po co udzielać, skoro wojna konsolowa się skończyła, a dominacja Playstation znowu jest zabezpieczona. Micosoft skapitulował, nie skupiając się już na zwiększaniu sprzedaży. Skończył też waść, wstydu sobie oszczędził, i przestał publikować wyniki sprzedażowe, bo są tak słabe, że każda ich publikacja była jak headshot (z czołgu) w kolano.

PC? Nikt się nimi nie przejmuje. Esport + MOBA/MMO + folkor i nisza. Konsola stała się synonimem sprzętu do grania, dla graczy, wydawców i sprzedawców. Wszyscy to wykorzystują - gracze łącżą się w społeczności, wielkie sieci Gamestop czy Wallmart opychają się konsolami i grami na nie, a wydawcy jasno pokazują na co tworzą priorytetowo gry (i gdzie im się to opłaca).

Jeśli ktoś twierdzi, że Sony się "zcufaliło", to klapki na oczach ma już chyba z azbestu. I może jeszcze Sony "cufali się" od 3 generacji, gdzie zawsze wychodzili na swoim? No może raz się potknęli, przy PS Vita, ale duże konsole zawsze sprzedały się lepiej od głównej konkurencji (czyli dla podobnego targetu). Nawet jak PS3 dostawało po (pipi)e, to wzięli się w garść i prześcignęli konkurencję, która premierę konsoli miała rok wcześniej.

Sony chwalę za to, jak potrafi się dostosować do rynku, przy zachowaniu tożsamości i siły marki. Że teraz nie bardzo jest ona nam (mi?) w smak? Trudno, takie realia, ale produkt się sprzedaje najlepiej, więc mam winić Sony że chcą zarabiać i mają sposób? Ja raczej pokornie będę miał nadzieję, że w tym nowym (a właściwie starym - MS podobnie zarabiał w poprzedniej generacji, czyli per uno multiplatformy dobre jakościowo) modelu biznesowym, znajdzie się miejsce i dla mnie bardziej, bym miał większą motywację do nabycia Playstation 4. Na razie czekam aż się jeszcze uzbiera worek z grami, konkurencji i tak nie ma, a Playstation 3 to nadal kupa zaległej rozrywki ;)

Opublikowano

86% i spada xDDDDD srednia prawie jak sunset czy infamous, najgorzej oceniane numerowane halo w historii, od stu lat xbox dalej czeka na exa z srednia ponad 90%

jeszcze nigdy z xboxem nie bylo tak dobrze xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Przy exach na PS4 to kosmiczna srednia.

Opublikowano

W tej generacji Sony jest jak PiS w tych wyborach dużo obiecuje ale nie dostarcza tego co obiecuje. I tak wygrywa bo ciemnogród kupuje obietnice :D 

Halo 5 kiepsko chyba anuluje preordera i kupię kolekcje uncharted która jest goty :Coolface:

Opublikowano

W tej generacji Sony jest jak PiS w tych wyborach dużo obiecuje ale nie dostarcza tego co obiecuje. I tak wygrywa bo ciemnogród kupuje obietnice :D

Halo 5 kiepsko chyba anuluje preordera i kupię kolekcje uncharted która jest goty :Coolface:

No fakt, zwłaszcza jak PiS. Nie ma jeszcze ostatecznych wyników, ale już mieli parę godzin na wprowadzenie obietnic. Weź już wyjmij ten kij z

dupy.

No, po ocenach widać, że Halo nie zawiodło, chociaż są jakieś narzekania na kampanię i fabułę, ciekawe jak to się rozwinie.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Przy exach na PS4 to kosmiczna srednia.

no raczej dobicie do progu 90% to mission imposible do exow z loniaka, patrzac na zapowiedzi i srednia z halo5 to na chwile obecna zanosi sie na cala generacje bez gierki z taka srednia na loniaku xDDDD

tym czasem w krolestwie niebieskim bloodborne, a w marcu dojdzie uncharted4 jako kolejna gra z srednia ponad 90%

Opublikowano

Multi Halo 5 ocena 10/10 i miano GOTG. To mi wystarczy w zupełności :reggie:

Opublikowano

Multi Halo 5 ocena 10/10 i miano GOTG. To mi wystarczy w zupełności :reggie:

Piaty kotlet odgrzewany od 15 lat i GOTG. :yao: Co wy macie w glowach to ja nawet nie chce wiedziec, jeszcze moglbym sie zarazic.

Opublikowano

Jak na PS 4 wychodzi popelina 72MC to Ficek pisze, ze niewazne, gdy srednia exow MS w tych samych gatunkach miazdzy analogiczne na PS4 to tez niewazne, wazne ze BB 90, ktorego sam nawet nie kupil ;)

Opublikowano

Halo 5

86/100 na wyroczni

najgorsze halo confirmed   :cool: :czesc:

Odst jest najgorszym halo, ale beka, że h5 ma gorsze oceny niż h4 :lapka: ale to musi być crapiszcz :cool:

Opublikowano

To ktoś się spodziewał średniej powyżej 90%?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.