Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

plecy, biceps, triceps i brzuch już zrobione. Za chwilę łykam porcję BCAA i biegnę na stadion porobić interwały i delikatne rozbieganie, trening przewidziany na około 8km. Wieczorkiem wleci pizza i cydr lubelski 250ml. 

a wy co?

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Bary. Skupiam sie teraz na nich jak kiedys na bicku.

Mlode ziemniaki, losos. Pozniej arbuz, pare kesow czipsow i czilałt.

Opublikowano

Plecy, klata, bicki, tricki. Na nogi bym jeszcze cos zrobił, ale jak doyebalem trening w środę, to wczoraj w pracy się ledwo poruszalem, a wieczorem kolan nie mogłem wyprostować xd

Opublikowano

Ja dzisiaj zaczynam sie kreatynizowac trecem cm3. Zmieniłem trening z minimum 16 powtórzen małym ciezarem z seriami łączonymi na mało powtórzen ale jak najwiekszy ciezar. Czyli w sumie sterotypowy na siłe. Dzisiaj zniszcze klate i tripol. Ziemniaczki sie gotuja a schabik sie smazy na bezkalorycznym oleju. A jutro z rana na czczo bcaa i 10 km trzasniemy

Yakubu ja jak zrobiłem tydzien temu przysiady jak najwiekszym ciezarem to przestałem czuć ból dopiero teraz ;) NIE MA LYPY

Opublikowano

Bieganie

Ostatnio bardziej mnie to jara niz silka. Poza tym jestem na wsi wiec trasy przyjemne i można pobiegac bez koszulki opalajac sie bez obawy o zgorszenie i mandat :P

Opublikowano

Dobrze że u nas tez jest taki wał długosci ok 6km gdzie mozna sobie spokojnie biegac jak na wsi. Współczuje tym z wielkich miast gdzie jedyne miejsca gdzie moga pobiegac widząc zielone to park :/ 

Ja nazywam te miejsce swoje rezerwatem :D Widzialem juz tam biegajac i lisiy, i sarny, i zające i UWAG UWAGA ryby xD

Tak kur.wa biegen se a tam w trawie 3 ładne płotki. Widocznie jakis rybak zgubil bo zaraz plynie narew ale i tak widok opalających sie ryb w trawie był niecodzienny njak na jogging

Opublikowano

Widocznie jakis rybak zgubil bo zaraz plynie narew ale i tak widok opalających sie ryb w trawie był niecodzienny njak na jogging

Nie rybak a wędkarz chyba. ;)

Moje plany na dziś poleciały na pysk, pół dnia z kotkiem jeździłem po weterynarzach bo zwichnął łapkę i gorączka 41 stopni. Ja mam miękkie serce i bicepsy jak widać - przejmuje się jak własnym dzieckiem. Poje.b. -__- Jadę na 80 urodziny babci.

Jutro dowalę fbw aż się posr.am po porannym rowerze.

Opublikowano

Mialem dzisiaj robic bica, barki ale siedze i gram w Magiczny Miecz i pije cole z chipsami :P jutro strzele trening choc ciezko jest bo robie teraz 7dni pod rzad i do tego po 9-10h od 6stej :/

Opublikowano

Dzis tylko rower, skromne 40km ale wkrótce naje.bka bo już dawno sobie na nic nie pozwoliłem. Jutro zapewne nogi "dobrze" wejdą :D

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Dzis regeneracja. Spalem pol dnia i ide na grilla xd Ale lajtowo, jakis cyc z kuraka, salatki i woda mineralna.

Opublikowano
  • Autor

może uda się wyjść na delikatny nocny bieg i dobić do małego biegowego jubileuszu :)

Opublikowano

18sta i 3posilki? U mnie jeszcze 1. Godzine temu skonczylem cwiczyc i jak usiadlem na 5minut to zasnalem prawie na siedzaco a jutro znowu do roboty na 11h. Jak zyc.

Opublikowano

Ja wlasnie z godzinnego biegania pod wpływem bcaa. Teraz zjem owsianke z miodem , za pół godzinki 300g schabu z ziemniaczkami, zrobie placuszki owsiane i mozna isc do roboty ROBIC KARIERE GÓRNIKIEM ZABRZE W FIFIE 

A po pracy 200g kurczaczka z ziemniaczkami od razu i za godzinke robic przysiady i MC żeby zabic dzis nogi :(

Opublikowano

Kruca fix, chyba jakieś debiuty się w Ostrołęce szykują.

Ja dziś praca nóg, przysiady, wspięcia i podbiegi.

Opublikowano

39,62

49,26

64,37

Ostatnie trzy dni. A dzisiaj nie wiem, może 50 km. Rowerem.

Opublikowano

Dziś mam zamiar zniszczyć barki, kaptury, przedramiona. Potem klasycznie kilkanaście km rowerem wzdłuż Wisły w drodze do chaty.

Opublikowano

Przez rok nie robiłem wyciskania na płaskiej więc na miesiąc wywaliłem skos i spróbowałem sobie płaską , poszło 100x8,110x4,120x2 nie sądziłem że tak słaby jestem liczę że z tygodnia na tydzień siła mocno pójdzie w górę jak nie robiłem tak dawno płaskiej.

Opublikowano

45 minut katowania barow. Wyciskanie sztangi stojac, unoszenie sztangi do mostka, wznosy bokiem - kocham to uczucie pompy w tym cwiczeniu. I wznosy w opadzie metoda WK.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Wzsnosy bokiem... po kilku seriach ma się wrażenie, że jest się szerszym o pół metra. Też dziś robię.