Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano
  • Autor

znalazłem stromą górkę i pierwszy raz porobiłem podbiegi, czuć pompę w nogach :) trzeba tylko uważać przy zbieganiu i robić to spokojnie bo to koszmar dla kolan.

Opublikowano

Klatka:

- sztanga płasko 4 serie

- hantle skos 4 serie

- rozpiętki 4 serie

Trajcep

- francuz zza głowy 3 serie

- dipy na poręczach 3 serie

- ściąganie drążka w dół 3 serie

Do tego klasycznie brzuch (podciąganie prostych nóg wisząc na drążku, 5-6 serii do zmęczenia).

Opublikowano

Wznosy bokiem zayebiście się robi przykładowo:

10 x 10kg

10 x 7kg

10 x 4kg

Zaczynamy od największego ciężaru, robimy 10 powtórzeń, bierzemy siódemki i również dziesięć powtórzeń, ale tym razem hantle trochę dalej od tułowia trzymamy (większy kąt między ramieniem a przedramieniem. No i na sam koniec 10 powtórzeń najmniejszymi hantelkami i bezmała na prostych rękach już. Pompuje jak skórvesynów tysiąc!

Czasem nie mam mocy, żeby wody z butelki się napić, nie mogę tak ręki unieść huehe

Opublikowano

Dokładnie, tak jak mówisz. Wtedy jest najlepsza pompa :)

btw. kto ich nie trawi czy ma uprzedzenia, nie wnikam ale Saker z WK pokazuje dwie proste zasady których błąd powielałem, stąd klata źle pracowała w uchwycie który stosowałem i to samo przy wznosach. Co gorsze, przy wznosach na barki, sugerowałem się prosami i instruktorami :/ stąd mam teraz, zyebane barki które po 1,5 roku czasu "chyba" wróciły do siebie. 

Polecam obejrzeć i sprawdzić, czy nie robi się tych błędów. 

Opublikowano

Ja dziś odpoczywam, po dwóch dniach treningu trzeba trochę zluzować.

Opublikowano

Wczoraj bieganie. Może ze 4 km pękło. Dziś też bieganie (ze 2km). Za tydzień mają otworzyć siłkę, to zacznę coś działać, bo na razie nie ma za bardzo warunków.

Opublikowano

Miałem w planach przygotowania do jutrzejszego plażingu a właśnie widziałem jak zabierają moje klienta,który właśnie wyszedł z siłki w czarnym worku :/ Typiara uderzyła w niego 80 km/h na pasach,był tak powyginany że nawet nie wiedziałem co zrobić.

Opublikowano

Ja dzis robiłem plecki. Drążek wiosłowania nachwytem, podchwytem i moje ostatnio ulubione wiosło półsztangą <3

Miałem je robic wczoraj po robocie ale jednak wymiękłem przy 35 stopniach :/ Takze jak narazie chyba tylko opcja poranna siłowni zostaje póki u nas tak smaży 

Kobik niby masz racje bo szczerze u mnie najlepiej poszło w miesien robiac mniejszym ciezarem ale minimum 16 powtórzen a czasem serie łączone. Ale miesien szybko sie przyzwyczaje wiec najlepsza chyba jest rotacja treningiem co kilka cykli. Teraz wlasnie zacząłem max 6 powtórzen jak najwiekszym ciezarem i mam nadizeje ze jednak cos podrosnie ;) Po pierwszym takim treningu klata byla dosłownie zniszczona ;) Choc wiadomo nie kazde cwiczenie da sie zrobic idealnie technicznie z duzym ciezarem wiec wtedy lepiej zmniejszyc jednak ciezar na korzysc techniki. 

Opublikowano

Klata, biceps i triceps w nowej siłowni.

Na wakacje robię po ponad 8h w magazynie. W sumie wpyerdol jest, ale ta rozmowa z jj zmotywowala do ćwiczeń i zapisałem sie do nowego miejsca

Polecam w sumie Pasaż Rataje. Akurat jest promocja na grouponie 59/miesiąc, wiec jak ktos jest z okolic i lubi nieduże lokale to warto

Opublikowano
  • Autor

czekam aż się schłodzi i biegnę na stadion porobić interwały, a jutro klatka i barki.

Opublikowano

House'a obejrzę na TVN7 i lecę na trening. Bicki, tricki, brzuch i może barki jak znajdę na youtube ze trzy nieskomplikowane ćwiczenia. A i na elektrycznej bieżni może pobiegam, ale nie za dużo, bo za gorąco. I wieczorem hiita strzelę jak nie będę zajechany za bardzo.

Opublikowano

Po nocy w robocie, wyspany. Zaraz krece mieso na ruszt a pozniej barki dowalimy co by kule armatnie wproawdzic w stan - nie siegne po kubek z szafki.

Opublikowano

Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:

Cała lodówka piwa, pizza w drodze, jest drużyna i jedziemy filmy.

Opublikowano

Dzis poszly plecy, w tym martwy. Potem bicepsy. Do tego brzuch ma drazku. Po 45 min bylem jak scierka.

Opublikowano

W tej pogodzie to ja jestem mokry juz po minucie na zewnątrz;D