Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Skurwiłem bary i brzuch. Wleciał już placek owsiany z białkiem a zaraz lecę do pracy.

Opublikowano

Nie byłem na treningu w poniedziałek, więc wszystko mi wypoczęło przez 'długi weekend'. Mogę zatem dziś zrobić plan jaki zechce - czuję, że powyciskam na klatson + trajcep + brzuch.

Opublikowano

Ja nogi wczoraj z barami robiłem i dzisiaj ciężko mam.

Dziś po raz pierwszy będę ćwiczył po pracy, rewelacji się nie spodziewam, ale jak dam radę to będę mógł jeździć na siłkę pięć-sześć razy w tygodniu co by było zayebiste.

Opublikowano

Pamietaj o regeneracji na nastepne 10 dni. No chyba ze koks walisz, to jutro juz bedziesz monter.

Pamietaj ze odpoczynek wazniejszy od treningu. Jak czujesz ze napyerdala to odpuszczasz. Miesnie rosna kiedy? W czasie regeneracji a nie 6x w tygodniu. No chyba ze machasz 5 kilówkami. A mnie nogi przestaly dopiero dzis z rana. A robilem je w piatek.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

No tak, ale jak wczoraj zrobiłem nogi z barami to i tak będę miał od tych partii przerwę dwudniową żeby co innego zrobić, więc chyba się wystarczająco zregenerują, no chyba, że znowu się mylę choć wolałbym nie.

E: dopiero teraz zauważyłem, 10 dni? wtf? serio? :(

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No serio. Wczoraj jeszcze czulem dupsko i uda no i lydy tez. Generalnie wiem, ze gorzej sobie radzilem gdy trenowalem za czesto. Wiecznie przyyebany. A same treningi robie tez pod siebie. Czyli, jesli czuje ze jakis miesien nie daje juz o sobie znac to wtedy go atakuje. Na razie generalnie i tak robie. Trening, dzien przerwy, trening. Zalezne tez od zmiany jaka mam w robocie.

Opublikowano

Pamietaj o regeneracji na nastepne 10 dni. No chyba ze koks walisz, to jutro juz bedziesz monter.

Pamietaj ze odpoczynek wazniejszy od treningu. Jak czujesz ze napyerdala to odpuszczasz. Miesnie rosna kiedy? W czasie regeneracji a nie 6x w tygodniu. No chyba ze machasz 5 kilówkami. A mnie nogi przestaly dopiero dzis z rana. A robilem je w piatek.

Dlatego nie lubie robic nóg. Nie dlatego ze nie odpowiada mi trening ale dlatego ze chodze cąły tydzien jak paralityk :/

Opublikowano

Dlatego nie lubie robic nóg. Nie dlatego ze nie odpowiada mi trening ale dlatego ze chodze cąły tydzien jak paralityk :/

No ale nogi czy lydy ktore odstaja od reszty to lipton. Ja wlasnie teraz w robocie juz czuje dupe z kamienia i uda nabite jak skaly :/ ale co zrobic? W czwartek przestanie bolec.

Opublikowano

arnold nie robil nog.

Opublikowano

nie zdziwilbym sie, gdybym zobaczyl go z bocianami jak lapie dziobem zaby.

Opublikowano

arnold nie robil nog.

Dlatego chodził sztywno jak Terminator.

Opublikowano
  • Autor

nowe kawałki dodane do playlisty, wskakuje w buty, słuchawki na uszy i na interwały. 

Opublikowano

No ale nogi czy lydy ktore odstaja od reszty to lipton. Ja wlasnie teraz w robocie juz czuje dupe z kamienia i uda nabite jak skaly :/ ale co zrobic? W czwartek przestanie bolec.

Nie no nogi trzeba robic oczywiscie. Wiadomo ze klatozaury z nogami jak patyki to posmiewisko. 

Tak tylko pisze ze strasznie to uciążliwe. Ostatnio jak je.bnąłem trening nóg w poniedziałek to musiałem smarowac jakąś maścią uda zebym mógł na weselu troche potanczyć. Kobieta sie wtedy ładnie wkur.wiła na mnie :/ Ogolnie lubie szczegolnie przysiady. Ale chyba ból mięsni po treningu nóg jest najbardziej dokuczliwy. Czuje sie wtedy jak dziad. No ale jak boli to rosnie ;)  

Opublikowano

Boli, bo są mięśnie i ścięgna pospinane i zajechane. Masaż rollerem przed i po treningu i szybko zobaczysz różnice w regeneracji.

Po treningu masaż nóg od kobiety też się sprawdzi. Odwdzięczysz się masażem całego ciała z finałem.

HE HE HE.

Opublikowano
  • Autor

Odwdzięczysz się masażem całego ciała z finałem.

nie no obrzydliwe :/ 

tu ćwiczymy, nie ruchamy 

Opublikowano

Odwdzięczysz się masażem całego ciała z finałem.

nie no obrzydliwe :/

tu ćwiczymy, nie ruchamy

W sensie, że kolacje zrobi po masażu. Co Ci po głowie chodzi :/