Opublikowano 21 czerwca 20168 l Odcinek ogólnie wspaniały, bitwa GOTG, zrobiła na mnie duże wrażenie. Niektórzy chyba nie mogą tego przeboleć, że serial już mało czym jest w stanie zaskoczyć i oczekują cudów na kiju. Ps. RamsAy a nie Ramsey :facepalmz:
Opublikowano 21 czerwca 20168 l swietny odcinek, bitwa goty, jedynie szkoda ze tak bez efektu wow zabili ramsaya
Opublikowano 22 czerwca 20168 l devilbot powinien dostać medal za trolling XD Chyba odznakę za pieczywko.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Mnie najbardziej wkurzył wątek Blackfisha. Kurde nakręcałem się na to oblężenie tere fere. A tu się wszystko skończyło jak osrany lamus. ;/
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Po tym ostatnim odcinku ile nawiązań związanych z grami xD Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Dobry odcinek, zero (pipi)enia, czysta akcja. Żona zastanawiała się, co też oglądam, bo dialogów prawie zero, a cały czas krzyki i postękiwania Littlefinger chorągiewka musi mieć jakiś solidny motyw, że pomógł Starkom, trzeba przyznać, że potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji. Sansa rośnie w siłę, coraz bardziej podoba mi się ta postać. Zastanawia mnie też, że Melisandre nie pomogła w bitwie, mogła przecież stworzyć tego cieniostwora i pozbyć się młodego Boltona, fakt, pewnie ktoś musiałby ją przelecieć, ale... Davos podobał mi się od samego początku, skromny, ostrożny, jednocześnie zawsze ma głowę na karku i służy radą, niestety Stannis się go nie słuchał i wiadomo jak skończył. Ciekawym też, co wyniknie z sojuszu Żelaznych Ludzi z Deanerys i czy nikt tego nie spierniczy.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Zostało mi jeszcze 20 min, ale już teraz ten odcinek to petarda Jednak nie 20 min W każdym razie skończyłem. Zbieram szczękę z podłogi, warto było się przemęczyć przez kilka nudnych odcinków dla takiego finału Edytowane 27 czerwca 20168 l przez Godot
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Może ktoś zaspojlować cały odcinek? Wejdz sobie na kanał Game of Thrones Updates - tam masz najlepsze wycinki z odcinka https://www.youtube.com/watch?v=5I9GKGkfK8U
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Mialem sie spytac czy warto czekac i obejrzec czy moge czytac spoilery ale juz wiem, ze lepiej poczekac. Kurde, do wieczora jeszcze daleko.