Opublikowano 28 stycznia 20196 l Rozwalił mnie wypchany ptak dodo w kolekcji trofeów myśliwskich szefa policji
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Pytanko do ekspertów, pograłem wczoraj trochę ponad 2h i odblokowałem podziemne przejście ale na komisariacie nie odwiedziłem jeszcze wielu pomieszczeń. Czy po zejściu na dół będzie jeszcze powrót i szansa na sprawdzenie wszystkiego, czy zanim zejdę muszę posprawdzać/poszukać co się da?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 4 minuty temu, karmaster napisał: Pytanko do ekspertów, pograłem wczoraj trochę ponad 2h i odblokowałem podziemne przejście ale na komisariacie nie odwiedziłem jeszcze wielu pomieszczeń. Czy po zejściu na dół będzie jeszcze powrót i szansa na sprawdzenie wszystkiego, czy zanim zejdę muszę posprawdzać/poszukać co się da? Na komisariat będziesz się mógł wrócić, dopóki nie trafisz do laboratorium, ale o tym, że nie ma powrotu, zostaniesz poinformowany. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez zdrowywariat
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ktoś też otwierał te szafki sprawdzając wszystkie kombinacje? xD Wiem, że można do nich znaleźć szyfry, no ale nie mogłem się doczekać co tam jest :).
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ghost Survivors będzie dostępne 15 lutego i będzie zawierało trzy historie: córki burmistrza, żołnierza i właściciela sklepu z bronią. \
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Zdrowy wariat Ja na B oszukiwalem i otwieralem prezenty przez urodzinami
Opublikowano 28 stycznia 20196 l He he, ten stój córki burmistrza... Prawilna kreacja na zombie-apokalipsę
Opublikowano 28 stycznia 20196 l DLC do gry roku? Biorę z miejsca i z przyjemnością zapłacę bez względu na cenę. Ale będzie grane Aha, nie zapłacę ani grosza bo dają za darmo. Co ten Capcom to ja nawet nie Edytowane 28 stycznia 20196 l przez aux
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Dobra premiera w UK, chodź RE7 nie został pobity. It's Capcom's biggest UK launch since January 2017 when Resident Evil 7 topped the charts. Resident Evil 2 didn't manage to beat the sales of that game (sales are around 18 per cent lower), but it's an impressive result considering this isn't a full new sequel.The game, which was revealed on stage at PlayStation's E3 press conference, sold best on PS4. In fact, Sony's platform accounted for 74 per cent of the sales.https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-01-27-resident-evil-2-debuts-at-no-1-in-uk-charts-again
Opublikowano 28 stycznia 20196 l ok, drugi hardcore skonczony, chwilowo dosc mam gierki, przeszedlem ja wzdluz i wszerz, pora czekac na dlc
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Pany, a ten klucz serce gdzie można zdobyć grając Leonem? Wszystko przeszukałem, komisariat, parking, więzienie.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 56 minut temu, zdrowywariat napisał: Ktoś też otwierał te szafki sprawdzając wszystkie kombinacje? xD Wiem, że można do nich znaleźć szyfry, no ale nie mogłem się doczekać co tam jest :). Ja chyba ze 3 tak otwarłem, 5 minut roboty na każdą
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 4 godziny temu, blantman napisał: Jak gracie leonem to uważajcie w main hall na posterunku. Niby w save roomach jesteśmy bezpieczni przed panem x ale main hall to nie save room. Ja się o tym dowiedziałem przypadkiem jak sobie w item box coś robiłem i nagle ktoś mnie od tyłu złapał Oj w pozostałych save roomach też nie zawsze jesteśmy bezpieczni. Ostatnio np. zombie wparował mi do pomieszczenia z maszyną do pisania w ściekach. A co do main hallu, to akurat Mr.X jest tam najmniejszym zmartwieniem, prawdziwy hardkor zaczyna się w momencie kiedy wpadają tam jeszcze zombie i trzeba robić slalomy między nimi, a Tyrantem 3 godziny temu, smoo napisał: Generalnie funkcjonuje tutaj pewien system "skradania sie", jesli Tyrant wchodzi do pomieszczenia w ktorym jestesmy to niekoniecznie wie o naszej obecnosci. Mialem taka akcje w bibiliotece i glownym holu, przestawiajac regaly - typ wszedl od strony biura STARS, ale bylem schowany za ta duza sciana na srodku i mnie nie zauwazyl, rozejrzal sie i wyszedl do holu. Gosc reraguje na halas, tzn bieganie bez opamietania i strzelanie do zombiakow to gwarancja ze za chwile wpadnie z wizyta. Bardzo fajnie to wymyślili, kolo ma chyba AI "przeszczepione" od Jacka Bakera z RE7. W ogóle to polecam grać na słuchawkach, ten dźwięk kiedy kitrasz się w jakimś ciemnym pokoju i nasłuch'ujesz jak Mr.X stuka buciorami w pomieszczeniu obok albo nad tobą, to jest coś niesamowitego. Ciarki przechodzą. 29 minut temu, Wredny napisał: He he, ten stój córki burmistrza... Prawilna kreacja na zombie-apokalipsę Ady w szpilkach i tak nie przebije xD Cytat Pany, a ten klucz serce gdzie można zdobyć grając Leonem? Wszystko przeszukałem, komisariat, parking, więzienie. Nie można, ten klucz jest zarezerwowany dla kampanii Claire, tak samo jak zielony klucz to unikat u Leona. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez Josh
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 31 minut temu, devilbot napisał: Darmowe DLC x3 Chwalmy Capcom. Za darmo będą?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 3 minuty temu, easye napisał: Za darmo będą? Chyba masz napisane? xD
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Jakie to jest dobre. Niczym w klasycznym RE2 wyliczam ile zombie jest w danym pomieszczeniu, co ze sobą zabrać a co zostawic, gdzie zwabić trupy i ile mam czasu zanim pan X się pojawi. Coś pięknego po prostu.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Wiem, że niektórym ciężko w to uwierzyć ale Capgods dają za darmo DLC. Poniżej oficjalny twitter RE:
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Godzinę temu, YETI napisał: Dobra premiera w UK, chodź RE7 nie został pobity. It's Capcom's biggest UK launch since January 2017 when Resident Evil 7 topped the charts. Resident Evil 2 didn't manage to beat the sales of that game (sales are around 18 per cent lower), but it's an impressive result considering this isn't a full new sequel.The game, which was revealed on stage at PlayStation's E3 press conference, sold best on PS4. In fact, Sony's platform accounted for 74 per cent of the sales.https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-01-27-resident-evil-2-debuts-at-no-1-in-uk-charts-again Było liczone mniej dni sprzedaży w porównaniu z RE7.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Scenka ze sklepikarzem i corka byla naprawde swietnie zrobiona. To nie to co kiedys ze masz breche z lektora, tutaj realnie bylo mocno i emocjonalnie.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Czy Leon B czymś się różni oprócz innego wejścia na komisariat i pojawieniem się szybciej Mr X? Bo walka z Birkinem była taka sama, etap w więzieniu i psiarnia też, później już idzie ten sam schemat co Leon A?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, Bansai napisał: ok, drugi hardcore skonczony, chwilowo dosc mam gierki, przeszedlem ja wzdluz i wszerz, pora czekac na dlc Niestety nie bedzie @Bansai Jak mi smutno Free DLC, Thx Capcom Edytowane 28 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Gram w Claire B i właśnie trafiłem do Spoiler sierocińca Co się tam wyprawia to ja nawet nie
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Mnie odpycha od kupna właśnie ten metalowy x men biegający za nami po całej mapie
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 51 minut temu, milan napisał: Scenka ze sklepikarzem i corka byla naprawde swietnie zrobiona. To nie to co kiedys ze masz breche z lektora, tutaj realnie bylo mocno i emocjonalnie. Nom, myślę że w The Last of Us nawet mogło by przejść - jak sobie przypomniałem oryginał, to tym bardziej doceniłem pracę scenarzystów i aktorów. Teraz, Banan91PL napisał: Mnie odpycha od kupna właśnie ten metalowy x men biegający za nami po całej mapie Nie jest tak źle - jego obecność triggeruje pewno wydarzenie, a po pewnej akcji mamy z nim dłuższy spokój, więc w sumie jest on ciekawym urozmaiceniem, aniżeli faktyczną upierdliwością (a gram na Hardcore, więc skoro nie narzekam, to nie może być tak źle). Z innej beczki... Ależ sobie prawie gacie spaskudziłem, gdy nagle w kanałach sufit przebiła dłoń... Co prawda powinienem się spodziewać, bo obok jest Spoiler zagadka z tymi czterema przyciskami, która w psiarni aktywowała pieski , więc przypuszczałem, że tu też jakiś skrypt pójdzie w ruch, ale jednak wciąż było emocjonująco - walkę przegrałem, bo sam się yebłem kontenerem