Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Ależ w tym temacie ruch :obama:

Gra generacji jak nic.

edit: Jeszcze nowa strona:obama:

Edytowane przez devilbot

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 342,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Niedługo to będzie nowy ruch w temacie, a jest to Metro Exodus!! :yeti:

Opublikowano
33 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

W sumie to ciekawe jak Jill będzie wyglądać w 3 macie jakieś swoje typy aktorki?

w64wkrY.jpg

b7cf6c0b1b0cd114823e8f5c3ee09325.jpg

g-7.jpg

Mira Sorvino, gimby pewnie nie znajo. Ach, jaka ona była piękna  :blush: gdyby te 20 lat temu zdecydowano się zrobić ekranizację RE3: Nemesis, to idealnie by się nadawała na Jill.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa. Tak jak pisałem będę bawić się elektroszachami. Czerwony klucz karo będzie póżniej do zdobycia czy przegapiłem? Kilka pomieszczeń ten klucz otwiera, więc pewnie warto.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał:

W sumie to ciekawe jak Jill będzie wyglądać w 3 macie jakieś swoje typy aktorki?

Tylko i wylacznie Julia Voth - czyli prawdziwa Jilla Valentine od czasow Remake 1

MV5BMzY3NDU4ODM1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA1

2000?cb=20160106165544

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Perfekcja w kazdym calu :wub:

Edytowane przez smoo

Opublikowano
3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

cosplay__jill_valentine_by_15marbles-d2z

Oczywiście, jedyna, niepowtarzalna i piękna Sienna Guillory:

8LtgJdn.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał:

ja (pipi)e

wyglądają jak bohaterowie liveleaka

Opublikowano

Leon A skończony, 12 godzin się bujałem. Oczywiście na normalu jak normalny człowiek. 

ta muza przy walce z ostatnim bossem :banderas: do pana williama z 6 razy podchodziłem, na strzała mnie miał bo na czerwonym życiu, ale w końcu się udało. Za to ostatni boss, elegancko za drugim podejściem już wąchał kwiatki. 

Laboratorium kozak  miejscówka, szczególnie te oświetlone korytarze. Można było odetchnąć. Chodziłem tam jak u siebie po chałupie :cool: 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ale sobie pogram przez sobotę i niedzielę! :banderas: Wezmę się za HC, a na koniec zostawię sobie speedruny których szczerze nienawidzę. 

Metro, Sekiro, DMC? Nie, dziękuję. Mam Residenta. 

Opublikowano

Dziewczyna? Żona? Życie? Nie, dziękuję, mam Residenta :notbad:

Opublikowano
15 godzin temu, Wredny napisał:

Co do tego ostatniego to mam wątpliwości... 3 naboje w pistoleciku, chwilę później druga giwera, ale zombiaków pełno, nie ma gdzie spyerdalać :)
Już 2 razy padłem, bo nie bardzo wiedziałem, gdzie mam iść...
Leon miał trochę spokojniej jednak na początku. No i szkoda, że znów te rolety są zamknięte, a okna pootwierane, ale rozumiem, że Claire trafia tu w trakcie poczynań Leoncja, więc ok.
W każdym razie tak - gram wciąż na Hardcore :)

Mi też się wydaje że scenariusz Claire na początku bardziej daje w kość, nie ma szans na eliminację wszystkich zombiaków 2/3 trzeba omijać. No i pan łysy pojawia się szybciej :) Ale jak w łapy wpada granatnik to zombiaki srają pod siebie i robi się chyba łatwiej niż u Leona.

Edytowane przez GSPdibbler

Opublikowano

Dzis o polnocy zasiadlem do Claire B na hardcorze... i skonczylem o 7 rano. Jestem w kanalach. Moze dzis kolejna nocka. W ten tytul sie powinno tylko grac na hardcorze. Wrazenia sa niesamowite, MR X dal niezle popalic, ale tez nie frustrowal. 

Na poczatku grajac Leonem zastanawialem sie, czemu nie ma autobusu przed komisariatem. No coz... :) Takich smaczkow jest tu sporo.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Jaki scenariusz polecilibyście na speedruna? (trofka za kroki)

edit: zwróciliście uwagę, że Irons wygląda jak...Sapkowski!? :D A jak nas gonil to sobie wyobrażałem go w roli wiedźminowego frustrata haha.

Edytowane przez Popi

Opublikowano

Najlepiej chyba to zrobić jako Claire B lub Leon B. W scenariuszach "2nd" jest ciut mniej biegania. 

Opublikowano

Ale ogromna szkoda, że zmiany między A i B są takie nieznaczne. Poza miejscem startu, dłuższą końcówką i detalami. Na psxie np. każda postać miała przez całą kampanię innych bossów ;/ Podobnie jest z tymi samymi  przeciwnikami. Widać to najbardziej po odpaleniu Claire A, zaraz po B. Tragiczny jest też pomysł na dodatkowy pistolet/rewolwer w side B. Zbędne żonglowanie w inventory. 

Opublikowano

Czy ktoś z grających forumowiczów robi streamy tej gry?

Opublikowano

Na razie tylko wrzuciłem dwa nagrania, jedno z G1 i drugie jak przechodzę Tofu. Początkowo zastanawiałem się nad streamowaniem, ale jak zobaczyłem jak grają wymiatacze typu uhTrance czy Bawkbasoup to mi się odechciało. Kompletnie innym poziom :)

[reklama]

https://www.youtube.com/channel/UCQfQKYALvoTIdJVEg4JBKpg/videos

[/reklama]

Teraz zabrałem się za nowe Kingdom Hearts, ale jak skończę to wracam do Residenta robić speedruny. 

Opublikowano

Chce zobaczyć jak Nemesis strzela takie mordy.