Opublikowano 6 czerwca 20168 l A propos to oglądałem filmik: a po obejrzeniu zajrzałem w sekcję komentarzy, po prostu paruje głupota stamtąd. Między innymi właśnie cymbały piszą, że ich "BEEMA E46 lepiej idzie" niż ten Civic oraz wiele wiele innych.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Czujnik ciśnienia oleju, uszczelka pokrywy zaworów, czujnik biegu wstecznego, przekładnia kierownicza, drążki kierownicze, tuleje wachaczy przednich, pasek klinowy sprężarki klimatyzacji, olej i filtry. Bilans z dzisiejszego przeglądu i mechanika. Do tego jeszcze wycieki z tylnego mostu ale to już nie warto w tym aucie ruszać bo wyniesie więcej niż wartość złomu. I jeszcze mi ktoś znaczek za(pipi)ał. Nie ma to jak stare BMW. Faktycznie dramat w 20 letnim aucie
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Wyjasnialem w stosownym temacie, musialoby mnie przygrzac, zebym tracił prawie 400 zl na parking i bene, jak tramwaj spod bloku mam za free
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ba, rocznie 4800 w kieszeni, starczy na jakis trip na Slowacje czy inna Bulgarie w 5 gwiazdkach Albo na naprawe auta
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Silnik uszczelniony, zawieszenie przednie zrobione, magiel wymieniony na regenerowany. I w poniedziałek auto wraca do mechanika. Magiel jakiś z(pipi)any mi zamontowali. Ciężko chodzi i nie odbija. Na rondzie mogę puścić skręconą kierownicę i auto samo je pokona. W(pipi)iłem się strasznie bo 2500zł poszło i miał być spokój. Wiadomo takie rzeczy się zdarzają.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Oni tego nie robią akurat. Przekładnią dostają od lokalnego warsztatu od regeneracji i montują. O(pipi) był już za to że dokładnie nie sprawdził. A że to mój znajomy to przyjął pokornie i powiedział że wymienimy od razu.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Ehh nie działają mi światła stopu w gozak gurwa golfie iv 1.4() 98()r. Jakieś rady co to może być, albo jak naprawić? Żarówki wyglądają na nieprzepalone raczej, dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Myślę, że może bezpiecznik (pipi)noł, sle to by było za proste. No i sprawdziłem i to nie bezpiecznik. Edytowane 2 sierpnia 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Biją mi nowe tarcze. (pipi) kilka miesięcy mają. Mechanik przy montażu sprawdzał i smarował zaciski ale coś nie tak, bo prawe koło przy 180 się dziś tak zagrzało , że śrub nie szło dotknąć. No i oczywiście ostre bicie od razu. Co miesiąc coś nowego. Jak w PS+. Dobrze że w trakcie tourne po Chorwacji to się nie stało... Edytowane 2 sierpnia 20168 l przez WisnieR
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Wielozawor do wymiany, na jednej stacji tankuje lpg a na innej wchodzi litr i staje-200zl jak psu w duże. I kontrolka od abs potrafi się zaswiecic podczas jazdy, najpewniej przewód przy którymś kole.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Nowe tarcze założone i.... Bicie. Szukamy dalej. Skończy się na wymianie całego przedniego zawieszenia pewnie.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l No a co miałem całą kolumnę wymienić? Wymienilem nowe na nowe i nie ma poprawy. Ale to coś z zawieszeniem bo już wali nawet jak nie hamuje. Sprawdzę najpierw koła a w weekend zajmę się za przegląd zawieszenia. Coś mi się wydaje że jak to nie będą koła to podpora wału jest do wymiany.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l To nie beda kola, obstawiam przegub lub polos. Na stacji diagnostycznej za 20zl to sprawdza
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l Nowe tarcze założone i.... Bicie. Szukamy dalej. Skończy się na wymianie całego przedniego zawieszenia pewnie. Sprawdzałeś czy masz proste piasty?
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Podczas ruszania samochód szarpie i wydaje przy tym niepokojące dźwięki (czyt. jest dość głośno). Gdy ruszę z większą ilością gazu jest ok i rusza bez problemu. Sprzęgło? bmw e46 318i Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez Qvstra