Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Outlast II

Featured Replies

Opublikowano

Jesień 2016 PC/PS4/XO

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wreszcie coś, gdzie twórca musiał poswiecic wiecej niz 5 minut na zaprojektowanie. Jak mnie wkórwia w dziesjeszych czasach to ze nawet gry gra dzieje się na innej planecie to wyglada to wszystko jakby

• to idzie zrobić jeszcze gorszą gre niż pierwszy outlast?

• Najlepiej zaprojektowani i odmienni od reszty pozbawionej wyobraźni "twórców" obcy to bedą teraz w Preyu. Przynajmniej z tego, co widziałem po screenach i opinii na poligamii, bo żadnych trailerów z g

Opublikowano

No i dobrze. Mam nadzieje, ze tym razem wydadza gre w pudelku. Pierwsza czesc to dla mnie jeden z lepszych horrorow ostatnich lat. 

Opublikowano

P.T skasowane, wiec moje nadzieje pokładam w tym uniwersum. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

outlast_2_header_1.jpg

tym razem nie odwiedzimy ośrodka dla obłąkanych

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Premiera przesunięta na Q1 2017.

Źródło: Facebook twórców

Uzasadnienie w dość standardowej postaci: "Sorka, nam też smutno, ale potrzebujemy więcej czasu na dopracowanie gierki  :lapka: "

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Jezu, czy już nikt dzisiaj nie potrafi dotrzymać terminów? Tak się kończy zbyt wczesne zapowiadanie gry.

Opublikowano

Jakos Kojima nie ma z tym problemu, to czemu inndyki maja miec?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Demko wskoczyło również na Steama. Niedługo spróbuję pograć i coś powiedzieć. :)

edit: Przejście zajęło mi jakieś 20 minut. Mamy tu Outlasta z całym dobrodziejstwem inwentarza, nieco podrasowaną grafiką i mniej korytarzowymi miejscówkami. Znowu paranoicznie rozglądamy się przez przez kamerkę, zbieramy baterie i notatki oraz oczywiście uciekamy. Próbka dość dobrze zaostrza apetyt, czyli rola dema została tu spełniona. Klimat daje radę - czekam na więcej.  :thumbsup:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Krótkie to demo, liczyłem na więcej nowości. Ale i tak jest fajny klimacik, chociaż tego jump scary-a w szkole to mogli już spbie podarować, bo to już kompletnie się przejadło. Fajna motyw w kukurydzy i atmosfera przypominająca RE4.

Opublikowano

Mnie akurat te jump scary przestraszyly dosyć mocno, ale fakt, ze to najbardziej prymitywna forma straszenia i mało w tym polotu. Jeśli chodzi o klimat to zapowiada się, ze będzie mocno poj.ebany i czuje, ze tez kontrowersyjny, przynajmniej tak wynika z dema. Motyw z polem kukurydzy i nurkowaniem w tych zbiornikiach calkiem fajny, nawet trochę bladzilem uciekając.

Jest taki moment, gdzie widać pewien stos i co według Was to bylo

zwęglone lalki czy noworodki?

Opublikowano

Jump scary nie sa zle. Taka tez konwencja tej serii. Zwlaszcza jak sie chodzi z kamera przy mordzie.

Demo zachecilo ale kislu w batach tez nazbieralo.

Opublikowano

do mnie to demko gniecie demko re7 pod kazdym wzgledem

Opublikowano

Słabizna, gra robiona pod pewdiepajów i innych pajaców, żeby mogli drzeć się do mikrofonu. Oczywiście oklepanych motywów jumpscenek i tanich sensacji typu zwęglone ciała płonące krzyże zabraknąć nie może. Gdzie tylko w tym jakaś substancja, kontekst? Taki growy odpowiednik ,,Tropicieli Mogił'' czyli nawalić możliwie najwięcej popularnych motywów w horrorach, podlać sosem z wyskakującego na ekran g*wna i voila, gawiedź ma prostą rozrywkę. Pluję na ten szajs, lepiej odpalić po raz n-ty któregoś Silenta/ Fatal Frame'a.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie tak chuyową jak jedynka.

Opublikowano

Jedynka była dobra, no może poza zakończeniem które wg mnie było słabe i jako całość gra sporo traciła przez taki nędzny ending, trochę jak nowy Deus niestety.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Demko fajne i chętnie sprawdzę pełną wersję. Ale przed tym jeszcze czeka mnie jedyneczka. Jest teraz w dobrej cenie z okazji halloweenowej promocji na PS Store.

Opublikowano

Właśnie skończyłem demko, było nieźle. Akurat jest przecena bundla na 20 zyla. Szkoda nie kupić. Mam nadzieję, że w pierwszej części są podobne akcje. 

Opublikowano

Razem z Whistleblower Pack wychodzi 28 zł jakoś, bo też kupowałem. Na ile godzin jest ta gra?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy gameplay, premiera 25 kwietnia

Opublikowano

Oj czekam już 1 mi się podobała, a tu zapowiada się o wiele lepiej wg mnie(patrząc po demku)

RE7 bardzo podniósł poprzeczkę, na VR mogła by być kolejna mega giera .