Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Bieda ale nie każdy miesiąc może być mocny ;d

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Dead Rising 3 xDDD

Ryse xDDD

Opublikowano

Dead Rising 3 xDDD

Ryse xDDD

:frog:

Peggle całkiem fajna gierka była, chociaż mogli dać 2 w wersji na Xone.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Ja ograłem Peggle 2 w ramach EA Access właśnie - dokupiłem nawet wszystkie DLC a najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że jest to jedna z niewielu pozycji, którą wymęczyłem przez cały rok "abonamentowania" w tej usłudze. Na domiar złego w Peggle 2 wbiłem 100% w osiągnięciach ale do ostatniego osiągnięcia wykorzystałem błąd w grze czyli na dobrą sprawę oszukiwałem. Niby upragniony "calak" wpadł ale do dzisiaj mam wyrzuty sumienia i niezdrowe ciarki na plecach kiedy o tym pomyślę.

Folion - wbił 100% w Peggle 2 męcząc sumiennie grę kilkadziesiąt godzin po czym dla dosłownie kilku brakujących tęczy wykorzystał błąd w grze. Musiałem to w końcu z siebie wyrzucić, dotychczas za to krytykowała mnie tylko moja żona, która przy tym "calaku" mi pomagała. To dla mnie strasznie smutna historia a najgorsze jest w niej to, że nie mogę swojego błędu naprawić bo osiągnięcia - jak wiemy - są nieusuwalne. Muszę żyć z tym piętnem. Teraz mnie linczujcie, zasłużyłem na to. :sorry:

Edytowane przez Folion

Opublikowano

Ja pier.dolę, czuję się oszukany, tak nie może być, zostałem opluty przez Billa Gatesa. 

Opublikowano

Dobrze ze Gold na Maj kosztował mnie tylko 1£ :)

Opublikowano

W sumie dobrze, że cebula zgniła. Mniej rzeczy będzie mnie odciągało od WiiU. A tak jakby dali jakieś DR3 czy coś innego ciekawego, to jeszcze trzeba by grać z kimś co-opa. :lapka:

Opublikowano

A mnie zaś nie działa GRID 2 w BC, bo chyba nie zgodna gra jest regionalnie. Główne konto zakładane na USA na X360 i niemigrowane. Da radę to jakoś oszukać? Dodać przez stronę z ukrytym IP? Akurat w to bym pograł.

Opublikowano

VyprVPN albo jakiś podobny program - ustaw sobie na moment IP kraju konta i "kup" grę przez Xbox.com (musisz jednak mieć jakiś środek płatniczy przypisany).

Opublikowano

Czyli co trzeba zmienić vpn na Japonię i po prostu kliknąć pobierz czy jak tam jest na stronie i juz?

Opublikowano

Dobra ta Kalimba, taki mix Feza i Maxa, szkoda Press Play.

Opublikowano

Jakby ludzie docenili kupując, to może i by dalej istnieli ;)

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jak wybieram region Japan to nie mogę pobrać Kalimby bo mam napisane bo Japońsku niedostępne? Ok odswiezylem parę razy i mogę wybrać pobierz ale teraz jak klikam Ok to od razu wyskakuje mi jakiś error, używam VyprVpn ustawione na Japonie

ok działa,odświeżyłem parę razy strone i załapało.

Edytowane przez zagroo