Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

??? nie wiem o co chodzi, ale co złego to nie ja.

Widzę Figuś, jak widzę czas szybko uleczył rany ale ja nie zapomniałem. I nigdy nie zapomnę jak cię mamił, obiecywał, nagabywał przez pół roku jak to będziecie sobie w dead rising 3 co-opowali jak już w grudniu dadzą go w goldzie. Jaki to będzie piękny wstęp do kontynuowania rozwałki w DR4. I co? I góvno, a po blantmanowych opowieściach pozostał tylko ból i zgrzytanie zębów. Podły człowiek.

Ehh niepotrzebnie pytałem, znowu ten ból

Nadal wierzę w dead rising 3 w goldzie;)

Do tego czasu pewnie się pozbędę XO

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Dobra, reszta tematów prawie nie żyje więc pytam tutaj:
- czy jak chce sprzedać konsolę to trzeba jakoś konsolę odlinkować od konta? czy sam format systemu styknie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem świeżym posiadaczem xboxa, wiec wybaczcie pytanie, ale właśnie sobie aktywowałem 2-dniową wersję próbną golda i z games with gold mam tylko 3 gry do ściągnięcia- monkey island, lovers coś tam i killer instinct II (?), a nie mam star wars i project cars. W demie nie mogę czy w czym problem?

Opublikowano

Jestem świeżym posiadaczem xboxa, wiec wybaczcie pytanie, ale właśnie sobie aktywowałem 2-dniową wersję próbną golda i z games with gold mam tylko 3 gry do ściągnięcia- monkey island, lovers coś tam i killer instinct II (?), a nie mam star wars i project cars. W demie nie mogę czy w czym problem?

Pierwsze dwie nowe gry są dostępne od 1 do 15 nowego miesiąca, a kolejne dwie są każdorazowo dostępne od 16 dnia danego miesiąca.

Opublikowano

Dzięki wielkie, myślałem że tutaj tak jak u niebieskiej konkurencji wszystko do razu.

Opublikowano

Sezon drugi, to zawodnicy z drugiego sezonu.

Opublikowano

Bardzo proszę o wyjaśnienie jednego fenomenu, aktualnie mam trial 14-dniowy wpisany przez X1, gry GwG są dostępne też na tą konsolę, ale próbując ściągnąć Monkey Island 2 przez appkę sklep mam cały czas pełną cenę? Rozumiem, że na X1 troszkę inaczej warunki triali wyglądają niż na X360 i gry na X360, nawet we wstecznej przysługują, mi jedynie jak mam pełną subskrypcję? 

Opublikowano

Właśnie się zamieniłem na Łoniaka(miałem PS4) i jestem w tym menu całkiem pogubiony

-jest tylko tych kilkanaście dem w sklepie?

Gdzie znajdę darmową  Killer Instinct-nie ma go w bezpłatnych-muszę mieć Golda?

Swego czasu przy zakładaniu konta na 360 był Gold 30-dniowy-teraz jest dwa dni?

Na razie nie utworzyłem jeszcze swojego konta-sprawdzałem czy wszystko działa na koncie poprzednika-Czy na swoim koncie mogę zagrać w gry z EA acsess z konta poprzednika?

Opublikowano

Bardzo proszę o wyjaśnienie jednego fenomenu, aktualnie mam trial 14-dniowy wpisany przez X1, gry GwG są dostępne też na tą konsolę, ale próbując ściągnąć Monkey Island 2 przez appkę sklep mam cały czas pełną cenę? Rozumiem, że na X1 troszkę inaczej warunki triali wyglądają niż na X360 i gry na X360, nawet we wstecznej przysługują, mi jedynie jak mam pełną subskrypcję? 

Gold na X360 i Xone działa inaczej. Z uwagi na fakt, że gry pobrane w ramach GwG na X360 stają się naszą własnością bez potrzeby dalszego posiadania subskrypcji (po wygaśnięciu Golda gry pobrane z GwG z X360 będą nadal działać), to do pobierania tych gier potrzebny jest wykupiony Gold na minimum miesiąc. Natomiast w przypadku gier z GwG w ramach Xone wystarczy nawet trial na Golda na kilka dni (ponieważ gry z GwG z Xone działają wyłącznie w czasie posiadania Golda).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Właśnie się zamieniłem na Łoniaka(miałem PS4) i jestem w tym menu całkiem pogubiony

-jest tylko tych kilkanaście dem w sklepie?

W sklepie jest zakłada z demami i tam masz wszystkie dostępne dema gier.

Gdzie znajdę darmową  Killer Instinct-nie ma go w bezpłatnych-muszę mieć Golda?

Z tego co pamiętam to darmowe KI jest normalnie dziale bezpłatnych gier w sklepie. Golda musisz mieć do grania po sieci we wszystkich grach, które mają opcję gry po sieci, czyli także w grach F2P.

Swego czasu przy zakładaniu konta na 360 był Gold 30-dniowy-teraz jest dwa dni?

Na razie nie utworzyłem jeszcze swojego konta-sprawdzałem czy wszystko działa na koncie poprzednika-Czy na swoim koncie mogę zagrać w gry z EA acsess z konta poprzednika?

Twoja konsola musi być ustawiona jako konsola domowa dla konta poprzedniego właściciela. Jeśli zmienił ustawienia dla swojego konta, to w gry z EAA nie zagrasz na jego starej konsoli.

Opublikowano

No właśnie w zakładce jest zaledwie kilka dem-wszedłem np.do pełnej wersji DR4 a tam jest demo, którego nie ma w zakładce dema.

Ogólnie to opłaca się ten EA acsess wykupować-często dodają jakieś gry darmowe?

Po zakończeniu abonamentu jest jeszcze ostęp do pobranych, czy tak jak w Plusie, już nie?

Opublikowano

poczytałem sobie o tym van helsingu bo mnie pewien podcast nakręcił . Gra podobno wyśmienita w coopie. Ktoś ma ze stycznia za darmo tego van helsinga (to tower defence)  ? Zebrałbym ze 4 osoby chętne do wspólnego przejścia na blind :)

Opublikowano

DR4 nie ma dema, to jest godzinny trial. W EAA jest teraz chyba ze 30 gier na Xone i X360 i co jakiś czas są dodawane kolejne (sprawdź na stronie), działa tak jak Games with Gold na Xone.

Opublikowano

W ME3 masz angielska sciezke i ewentualnie polskie napisy do wyboru. Tylko ME2 miała jazdę z tym polskim dubbingiem.