Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Spencer ty chory gnoju <3

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Zwariowali :banderas:

Odświeżę MK, pierwszy PES od lat, Hellblade. Tyle dobra za 80 zł do czerwca 2019. Aż dziw, że forumowe cebularze jak @Mendrekgardzą Xboxem. GP w jakiejś promocji + EA Access na rok za 79 zł.  Wychodzi taniej niż piractwo za czasów Xboxa 360 a gier więcej. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Co ten Pan Spencer odpierdala to ja nie wiem   :obama::xboss::banderas:

nowe gry jak ashen, below, obok hellblade, mortal, pes 2019, shadow warrior 2, ori i jeszcze kilka dobrych gierek w tylko jednym miesiącu.

Opublikowano

Szkoda tylko że Ashen nie jest, wbrew wcześniejszym zapowiedziom, dostępny w Play Anywhere bo zainstalowałbym go sobie na laptopie i pograł w domu rodzinnym z bratem w święta. 

Edytowane przez oni

Opublikowano
33 minuty temu, oni napisał:

Szkoda tylko że Ashen nie jest, wbrew wcześniejszym zapowiedziom, dostępny w Play Anywhere bo zainstalowałbym go sobie na laptopie i pograł w domu rodzinnym z bratem w święta. 

Epic zrobiło steala na swój sklepik

Opublikowano
5 minut temu, marbel007 napisał:

Soon... Ale czy na pewno grudzień? Bo to nieokreślone. Przynajmniej powyżej.

Przecież jest rozpiska z datami jak sobie wejdziesz w link.

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

No co tu dużo pisać rewelacja :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Gumiś_JaGoDa napisał:

Przecież jest rozpiska z datami jak sobie wejdziesz w link.

O to sorry. Bomba. MK już dziś, za tydzień Below a 17 Hellblade. Żebym był teraz z 10 lat młodszy...

Opublikowano

Pytanko odnośnie EAA - abonamenty się stackują tak jak Gold czy GP? Bo dostałem dwa darmowe miesiące od EA i nie wiem czy mogę to spokojnie wpisać teraz czy czekać aż skończy się obecny abo :D 

Opublikowano

Stackuja się na bank 

Opublikowano

Ja (pipi)ie co ten ms Shadow warrior 2 był na mojej liście do sprawdzenia. Niestety na moim pc darmowa wersja z gog chodziła jak (pipi) a tu w game pass na koksika. Dziękuję panie Spencer!

Opublikowano
42 minuty temu, blantman napisał:

Ja (pipi)ie co ten ms Shadow warrior 2 był na mojej liście do sprawdzenia. Niestety na moim pc darmowa wersja z gog chodziła jak (pipi) a tu w game pass na koksika. Dziękuję panie Spencer!

Tylko zero patcha pod koxa niestety

Opublikowano

To, ze MKX już w game pass to niezła niespodzianka ale to, że jest nawet w edycji XL to już spora niespodzianka.

Jak zwykle nie dla mnie bo mam od dawna na prosiaku ale kurcze dla kogoś kto nie ma tylu gier jak ja, to ten GP jest świetnym abonamentem!

Opublikowano
21 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Pamiętajcie że jeszcze można kupić 6 m-scy za 87zł, warto. :lapka:

Ja nie mam takiej opcji nigdzie :(

Opublikowano
1 minutę temu, olo_marcin napisał:

Orientujecie się do kiedy jest ta promocja pół roku za 87zł ? 

Jest na stronie napisane 

Opublikowano
Godzinę temu, Kolos28 napisał:

To, ze MKX już w game pass to niezła niespodzianka ale to, że jest nawet w edycji XL to już spora niespodzianka.

Jak zwykle nie dla mnie bo mam od dawna na prosiaku ale kurcze dla kogoś kto nie ma tylu gier jak ja, to ten GP jest świetnym abonamentem!

XL jest? Z tego co widziałem to chyba zwykła X.

Opublikowano
XL jest? Z tego co widziałem to chyba zwykła X.
Zawsze z poziomu GP jest zwykła.
Ja zawsze wchodzę w sklep dla zwykłej, schodzę na dół do wersji wyższej i jak jest dostępna w ramach abonamentu to widnieje ikona zainstaluj.
Opublikowano

Pro tip

2x pół roku = jeden rok