Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał:

Panowie gry w gamepass , które są obecnie to zostają na stałe i biorąc subskrypcje na rok czasu będę miał do nich przez rok dostęp czy rotują grami i niektóre usuwają?

Rotują i znikają. Niektóre (jak PES 2018) są w usłudze zaledwie kilka miesięcy. Pojawia się też informacja z wyprzedzeniem jakie gry znikną pod koniec danego miesiąca. 

Opublikowano

Rotują i usuwają, na zawsze w usłudze są tylko gierki MS

Opublikowano

Rotują jak koledzy piszą ale nie jest to jakaś masakryczna rotacja. Ile do tej pory gier wyleciało z usługi, 5-10? 

Opublikowano

5-10, ale co miesiąc :kaz:

Opublikowano

Trzeba poczekać w takim razie jak nazbiera się wystarczająca ilość exów ;płacząca ze śmiechu emotka:

Opublikowano

Rozumiem, że jak je ściągnę to pomimo ich usunięcia dalej będę mógł w nie grać. Przynajmniej do czasu aż sam nie usunę.

Opublikowano

Może w końcu odpalę mgs xd

Opublikowano

Panowie, po zakupie XGP nie wiem w co mam ręce włożyć tyle tego dobra jest. :obama:

Spencer jaki wariat.  

Opublikowano

Same gierki z ostatnich kilku tygodni - tyle sztosów. I to jeszcze 87zł za pół roku dostępu? :banderas:To musi być jakiś przekręt.

Opublikowano

Czy ktoś z Was ma jeszcze dostępną opcję Game Pass 6 miesięcy za 87zł?  U mnie zniknęła zanim zdążyłem kupić mimo, że miała być dostępna do 3 stycznia. Rozmawiałem z supportem MS to stwierdził konsultant, że mogą kończyć promocję wcześniej.

Opublikowano

U mnie jeszcze jest. Także promocja się nie zakończyła. Dodam, że skorzystałem raz z tej oferty. Później zniknęła opcja by znów się pojawić.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
5 minut temu, kristo napisał:

U mnie jeszcze jest. Także promocja się nie zakończyła

A gdzie masz dostępną tą opcję? W na stronie MS Store czy bezpośrednio z poziomu Xboxa?

Opublikowano

A gdzie masz dostępną tą opcję? W na stronie MS Store czy bezpośrednio z poziomu Xboxa?

We wszystkich kanałach mam ją widoczną. Swoją drogą bardzo dziwne jest te przyznawanie promocji. Np chciałem skorzystać z tej co był gold na rok za 150zl i nie miałem jej.

Opublikowano

To prawda. Ciężko dopatrzeć się tu jakiegoś schematu. Na moim koncie zniknęła 6m za 87zł jakoś jak wrzucili wyprzedaż świąteczną i mam tylko 1zł za miesiąc. Mi Game Pass wygasł jakoś w listopadzie. Na koncie żony też tylko opcja za 1zł. Jej wygasł z tydzień temu (a też miała wcześniej dostępną tą na 6 miesięcy). Wziąłem u niej ten 1 miesiąc to tylko można wydłużyć już za 40zł. Wdziałem w necie, że niektórzy  byli wstanie aktywować 1 miesiąc za 1zł i dodatkowo 6 miesięczną promocję.

Niezbadane są działania Microsoftu :D

Opublikowano

Dobra kupiłem na miesiąc a później zobaczę , podoba mi się sam fakt takiego netflixa dla gier i gdyby nie te rotacje albo byłaby pula gier które nigdy nie znikną z GP bym wiedział że mam je dopóki leci abonament to bym już brał go na stałe co by pozwoliło dużo oszczędzić na grach.