Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jakie ścierwa wjechały do GP.  Stranger Things, jakieś MMO i retro wyścigówki. Spencer ja ci dobrze radzę :shotgun:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

o dzieki czekalem na Hotshot racing 

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Jakie ścierwa wjechały do GP.  Stranger Things, jakieś MMO i retro wyścigówki. Spencer ja ci dobrze radzę :shotgun:

Same smieci

Opublikowano

Kyo stacjonarnie za trzy miechy gpu zapłacił 65zl, mówi że chyba jakiś błąd mają bo nic nie wiedzą o żadnej promocji XD

Screenshot_2020-09-11-10-10-28-035_com.facebook.orca.jpg

Opublikowano

Dobra cena, ale jak wszystko zadziała z konwersją, to lepiej kupić rok EA play

Opublikowano

Kusi mnie dokupienie kolejnej zdrapki (nawet) za 120 zł na rok. Po przekonwertowaniu będą to 4 miesiące więc i tak lepiej niż 3 GPU ;) 

Fajnie, że wpadł RE 7. Gra już dawno ograna ale miałem w planach do niej wrócić.

Opublikowano

120 zł za EA Play da mi 4 miesiące GPU. Będę jeden miesiąc i 40 zł do przodu w stosunku do zakupu abonamentu GPU za 160 zł za 3 miesiące. Czy się mylę? ;)

Opublikowano

Ja tam widzę cenę 65 zł za 3 miesiące. Więc się mylisz. 

Opublikowano

Mam na myśli ceny rynkowe. Jeżeli ktoś jeszcze jest w stanie potwierdzić, że media sprzedają za 65 zł no to bankowo jest to lepsza oferta ;) żałuję, że dziś przechodząc obok jednego z mm nie zajrzałem do środka i nie sprawdziłem tego.

Opublikowano
11 minut temu, Elitesse napisał:

Mam na myśli ceny rynkowe. Jeżeli ktoś jeszcze jest w stanie potwierdzić, że media sprzedają za 65 zł no to bankowo jest to lepsza oferta ;) żałuję, że dziś przechodząc obok jednego z mm nie zajrzałem do środka i nie sprawdziłem tego.

Na pepperze pojawił się taki komentarz

Cytat

W Warszawie cena na metce=cena w kasie. Sprzedawca twierdzi, że mieli błąd cenowy, ale rano był telefon w tej sprawie i popoprawiali. 165zł. "Kto kupił, ten kupił".

Ale później już takie

Cytat

Jakieś 2h temu zakupiłem w Media Port Łódź po 64,99 zł, Specjalnie sprawdziłem u obsługi przed zakupem cenę bo brak na stoisku. Tak więc, wielkie dzięki dla wstawiającego

MM Warszawa Młociny 64.99 na półce z 50 sztuk albo więcej..
Kupione dwie, dzięki
Ceny nie ma przyklejonej i sprawdzałem na kasie przed kupnem:)

https://www.pepper.pl/promocje/xbox-game-pass-ultimate-3-miesiace-297580?page=3#thread-comments

Kyo idzie jutro jeszcze przycebulić kilka kodów to dam znać czy przeszło

Opublikowano

Dobra informacja. Jestem ciekaw od czego to zależy, bo jak ktoś tam napisał

Cytat

We Wrocławiu nie ma promocji niestety

W moim przypadku Wrocław jest najbliżej więc obecnie dla mnie najlepsza opcja to rok EA play ;) Chyba, że ktoś będzie chciał odsprzedać ;)

ed: ewentualnie zostają mi kody z eneby za ok 100 zł. Też dobra opcja.

Edytowane przez Elitesse

Opublikowano

Kyo pisał że już dzisiaj była normalna cena w MM za GPU

A za to EA Play jak już mi zaksięgowali płatność i przeliczyli z Forintów to zrobiło się 72zł

Opublikowano

Nights in the Woods :banderoli:

Opublikowano
Godzinę temu, creatinfreak napisał:

Już teraz kupione EA Play na rok bo później z dnia na dzień mogą zablokować konwertowanie.

To i tak 3 miesiące w świetnej cenie.

4 miesiące ;)

Opublikowano

Jak dodajecie gierki z golda z xboxa/360, to róbcie to przez stary sklep. Podobno jak się dodaje przez konsolę czy www sklepu XO, to nie da się odpalic gier na 360 i nie są przypisywane na stałe do konta, a trzeba golda :notbad: Nie wiem na ile to prawda.

https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Armed-Dangerous/66acd000-77fe-1000-9115-d8024256083d?noSplash=1

Opublikowano

Testowal ktos ostatnio zakup 12 miesiecy golda z brazylii po vpn'ie? Dalej dziala normalnie?

Opublikowano

Po wyjściu z bety gamepassa na PC będą ładować te same gierki co na konsolach czy dalej podział na lepszą i gorszą ofertę?