Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

a gdyby tak można było kupić grę? :philosoraptor:

wrzutka tragiczna, póki co mocna tendencja spadkowa w sumie taki trochę rzut z golda xDDD

Opublikowano

Jop, zgadzam się w pełni. Liczyłem, że GwG zalicza spadek na korzyść XGP, ale na razie to jest raczej punkt odniesienia dla tego drugiego. :pawel: Cóż, nie raz Spencer zaskakiwał naprawdę świetnymi tytułami w ofercie, więc prędzej czy później wpadnie coś dobrego, ale nie ukrywam, że ten miesiąc to śmieciarka mocno.

#ByleDoE3 :cool: 

Opublikowano

Ależ cudny ten Sunset Overdrive, takie skrzyżowanie Jet Set Radio z Dead Rising.  Szybkie pytanko: czy da się jakoś zmienić dubbing na oryginalny? PL nie jest zły, więc jak nie to trudno ale chętnie bym sprawdził:)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Ależ cudny ten Sunset Overdrive, takie skrzyżowanie Jet Set Radio z Dead Rising.  Szybkie pytanko: czy da się jakoś zmienić dubbing na oryginalny? PL nie jest zły, więc jak nie to trudno ale chętnie bym sprawdził:)

Zmień ustawienia konsoli tj. język w settings. 

Opublikowano
16 minut temu, lpcl napisał:

Zmień ustawienia konsoli tj. język w settings. 

Tego się bałem:) To zostaje przy PL ale dzięki za odpowiedź:)

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

Tego się bałem:) To zostaje przy PL ale dzięki za odpowiedź:)

Spróbuj to nie boli, odwagi. 

Opublikowano

Zasypany taką ilością motywacji w takim razie nie mam wyjścia:)

Opublikowano

Polska wersja językowa jest zajebista w Sunsecie, polski dubbing pasuje idealnie do takich klimatów.

Uwielbiam taki rynsztokowy humor :kaz:

Opublikowano

Mam podobne odczucia. Normalnie gram ang dub i pol napisy. Tutaj polska wersie jest na tyle dobra, że nie myślałem o zmianie. Do tej gry pasuje znakomicie. 

Opublikowano

Nie wiem na ile wiarygodne źródło, ale takie coś właśnie wypłynęło. 

Opublikowano

No ciekawe bo jeśli ta valhalla i legion by wpadły to pewnie w ramach dealu z ubi i ich usługą. A, poza tym co? Battlefield day one?

Opublikowano

Nawet jeśli w resztę plotek nie wierzę, tak Battlefielda w GP jestem pewny.

Opublikowano

No ale jakby gry EA były na premierę to już byłaby megatona, a jak do tego dojdzie deal z Ubi, to nie powiem będę w lekkim szoku.

Opublikowano

Kolejny indyk który zadebiutuje w Game Passie w dzień premiery :notbad:

Zaczynam wierzyć w te informację że niezależni twórcy sami ustawiają się w kolejce do Spencera by ich gra trafiła do usługi

Opublikowano

Podoba mi się to co widzę. Przypomina mi tower defence robione w warcrafcie 3

Opublikowano

Ej, to też jest twin stick shooter jak The Ascent? :notbad: Myślałem, że gatunek wymarł wraz z Dead Nation, a tu chyba renesans idzie.

Opublikowano

Nie umarł, ale ma się kiepsko jeżeli chodzi o sprzedaż i taki model udostępniania w subskrypcji może się okazać dla niego ratunkiem bo więcej osób w niego zagra nie czekając na wyprzedaże.

6 minut temu, Bzduras napisał:

Dead Nation

Po DN było jeszcze kilka fajnych TSS jak Alienation, Helldivers który popularność zawdzięcza właśnie dzięki udostępnieniu w Plusie, Ruiner czy Nex Machina

Opublikowano

A widzisz, to nawet nie wiedziałem, że coś tam dalej wychodziło i zawsze myślałem, że Alienation było przed Dead Nation :shieeet: Helldivers jest na Steamie, może kiedyś się sprawdzi z ciekawości.

Opublikowano

Ejjj, kurła tę grę robią polacy :nosacz3:  super sprawa, nasz ruiner tez mi się bardzo podobał.