Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Z tego rzutu to ewentualnie tylko Mortal Shell i Pedro, reszta meh.

Opublikowano

Ja Pedro skończyłem gdy poprzednio było w Passie, fajna gierka ale pod koniec robi się monotonna

Opublikowano

Legancko, Mortal Shell raczej bym nie kupił nawet w Brazylii a tak to se pogram przed ER. No i Deer simulator :banderas::asax:

Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał:

No i Deer simulator

Spełnił się mój mokry sen.

Opublikowano

Mortal Shell bardzo spoko, dawno nie grałem w soulslike. Szkoda, że FM21 już wypada, dopiero co rozkręcam karierę. Rok to zdecydowanie za krótki okres na managera jeśli ktoś gra okazjonalnie, nowej edycji już nawet nie ruszam i wracam do FM20, którego mam na własność.

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Mortal Shell bardzo spoko, dawno nie grałem w soulslike. Szkoda, że FM21 już wypada, dopiero co rozkręcam karierę. Rok to zdecydowanie za krótki okres na managera jeśli ktoś gra okazjonalnie, nowej edycji już nawet nie ruszam i wracam do FM20, którego mam na własność.

Jak cos FM22  też jest w GP ;)

Opublikowano
59 minutes ago, ASX said:

Jak cos FM22  też jest w GP ;)

Tak jak pisałem, nowej edycji nie ruszam bo nie chce mi się znów od nowa zaczynać.

Opublikowano

O, Mortal Shell na pewno sprawdzę ale liczyłem na jakieś ciekawsze indyki. No i wersje chmurowe to powinny być dodatek a nie jako główne gry dodawane do XGP.

Opublikowano

Dokładnie, wspominałem już o tym. Wycwanili się i dodają istniejące już w gp gry do chmury i traktują jako osobną pozycję.

Opublikowano

Umowy, licencje i najważniejsze kasa, a w przypadku takiego Dead Space to on już był w GP dzieki EA Play na PC i konsolach, teraz tylko dodali do chmury.

Opublikowano

Max Payne 3 bardzo przydałby się patch do 4K bo momentami mam problem z dostrzeżeniem czegoś. Grafika mocno niewyraźna i trzeba zmniejszyć kontrast by wyglądało to lepiej.

Opublikowano
2 godziny temu, creatinfreak napisał:

Moim zdaniem jeżeli dodają grę to powinna być dostępna na każdej możliwej platformie czyli konsola, pc i chmura.

Wszystko zależy od kasy, a budżet na pewno ma jakieś ograniczenia.

Opublikowano

Może jakis boomer skusi sie na koszenie wirtualnego trawniczka?

Opublikowano

Fae Tactics i Undungeon, tego mi bylo trzeba :thumbsup:

Opublikowano

Myslalem, ze wpadnie w maju, ale jak bedzie szybciej to sie nie pogniewam. Saren, bedziesz scigany :shotgun:

Edytowane przez 20inchDT