Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

czyli co teraz zrobią? Chyba nie anulują wszystkich gier AAA, które mają w produkcji?

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

no zobaczymy, czas zweryfikuje te tezę.

Ja osobiście bym nie dorabiał jakiś teorii do odpowiedzi na twitterze, która tylko słusznie zauważyła że granie w gierki nie kończy się na grach AAA.

Opublikowano

nawet wolę nowe indyki i AA niż stare AAA. Byłby jeden problem z głowy, bo tak to się człowiek zastanawia co trafi do usługi krotko po premierze :kekw:

Opublikowano

Nie wiem jak z tego tweeta można wywnioskować, że kładą łachę na AAA.

Ale widzę że niektórzy tutaj na siłę wprowadzają swoją narrację.

Opublikowano

jeszcze edytował i dodał "z dna kosza"... Dajcie mu lalkę Spencera i niech pokaże gdzie go skrzywdził.

Opublikowano

Znowu ktoś się striggerował, że nie dali do gamepassa Uncharted? :reggie:

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

jeszcze edytował i dodał "z dna kosza"... Dajcie mu lalkę Spencera i niech pokaże gdzie go skrzywdził.

Kiedy anty-gamepassowe piguły wejdą za mocno.

giphy.webp?cid=6c09b95247a45832f447eae45

Opublikowano

O kurwa, 80 gb Sniper 5, kogoś tu pojebało.

Opublikowano

Przeciętny rozmiar obecnej gry AAA :notbad:

Opublikowano

Bo ja wiem, gra wizualnie się nie wyróżnia, nie ma tekstur w mega wysokiej rozdzielczości, wielu ścieżek dźwiękowych w dolby atmos czy innych bajerów, które uzasadniały by logicznie wagę tytułu. Nie jest to mój przytyk dotyczący tylko tej gry, ale i wielu ostatnich premier.

Opublikowano
13 minut temu, Bielik napisał:

nie ma tekstur w mega wysokiej rozdzielczośc

Gra wykorzystuje fotogrametrie a takie modele potrafią zajmować bardzo dużo ze względu na skomplikowaną geometrię i tekstury w wysokiej rozdzielczości, więc po części rozmiar jest zrozumiały

https://80.lv/articles/rebellion-capturing-photogrammetry-assets-for-sniper-elite-5/

Opublikowano

No biorąc pod uwage ze nie specjalnie jest to poziom jedynki to lepiej niech wrzucą coś na innego.

Opublikowano

Wrzuty nie będzie. Nie ma gier - nie ma szkalujących artykułów kotaku.

Opublikowano

ten Chorus wyszedł całkiem niedawno i słyszałem o dużo dobrego, więc na pewno sprawdzę

Opublikowano

Gaidenki oczywiście wzięte przy premierze ku WSPARCIU MARKI, ACO już dawno ograne i zapomniane, a Chorus pewnie sprawdzę. Reszty nie znam/nie leży w moim kręgu zainteresowania

Opublikowano

chorus i ninja gaiden :banderas:bedzie wbijanie calaczkow hajabusą. chorus to myslalem ze bedzie day one w gp bo go pokazywali w show, ale niestety musielismy czekac ;(