Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy podoba mi się, że w tym rimejku powycinali część cutscenek anime i zastąpili je wstawkami na silniku gry... np. pierwsze pojawienie się Orfeusza.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
12 godzin temu, SnoD napisał:

Nie wiem czy podoba mi się, że w tym rimejku powycinali część cutscenek anime i zastąpili je wstawkami na silniku gry... np. pierwsze pojawienie się Orfeusza.

Mnie się to podoba. Tzn ta o której wspomniałes zrobiła na mnie lepsze wrazenie niz portable remaster.

Opublikowano
32 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Mnie się to podoba. Tzn ta o której wspomniałes zrobiła na mnie lepsze wrazenie niz portable remaster.

W Portable Remaster bez modów to nawet nie było anime cutscen :). 

Opublikowano

Hmmm w sumie to anime to spoko. Może jak bym faktycznie grał i widział to wszystko na PS2. No szkoda ze wycięli ale też nowe scenki są super (tzn ta konkretna mi siadła) więc jakoś będę z tym żył.

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał:

Hmmm w sumie to anime to spoko. Może jak bym faktycznie grał i widział to wszystko na PS2. No szkoda ze wycięli ale też nowe scenki są super (tzn ta konkretna mi siadła) więc jakoś będę z tym żył.

No te scenki na silniku też są bardzo dobrze zrobione, więc raczej bez wielkiego przywiązania do oryginału z PS2 nie ma nad czym płakać:). 

Opublikowano

No ja patrzę z punktu widzenia osoby, dla której to gra kultowa z PS2 gdzie rypłem 200-300h w P3 i Fes :)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Po obejrzeniu filmu mam dość polskiego dubbingu na kolejnych parę lat. Dubbing jest fajny w rpgach fantasy, to tyle

Opublikowano

No ja kupiłem RE2 za 8 zł kiedyś XD. Ale spoko trójeczki nie mam więc się ogra kiedyś ^^

Opublikowano

Pociesz się tym, że jak skończy Ci się gamepass to gra nadal Ci będzie działać

Opublikowano
44 minutes ago, Sven Froost said:

Kuzwa a ja kupilem kilka tygodni temu Bloodstained :facepalm:

Spoko. Bloodstained ogrywałem z Gamepassa na początku 2021 i nie zdążyłem skończyć bo wypadł, więc kupiłem pudełko. Świetna gra więc warto mieć na stałe. 

Opublikowano
5 minutes ago, KrYcHu_89 said:

To prawda?

Koniec day1 in gamepass? 

Jak sam widzisz, są to plotki i domysły. Nic takiego MS nie potwierdził.

Opublikowano

Kolega pytał, czy to prawda, że usunęli i zmienili informacje na stronie :P