Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ty grasz w gierki czy dom budujesz?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
W dniu 7.12.2018 o 16:03, Paolo de Vesir napisał:

Pamiętajcie że jeszcze można kupić 6 m-scy za 87zł, warto. :lapka:

ja widzę tylko coś takiego, jak mam to zrobić? aktualnie mam 1 miesiąc za zeta, ale jak go kupowałem to też innej opcji nie widziałem :<
cdZrmiX.png

Opublikowano

U mnie opcje widać z poziomu menu GamePass. W Dashu wchodzisz w aplikacje, subskrypcje i tam wybierasz GamePass. Jestem zalogowany na moim głównym koncie gdzie skorzystałem z niedawnego GP za złotówkę i promocja wciąż jest widoczna.

Opublikowano

ok, sprawdzę wieczorem, bo przez konsole jeszcze nie sprawdzałem jak to wygląda.

Opublikowano
21 godzin temu, chris85 napisał:

Wydał się mały błąd. Ten Mortal to nie jest, jak wszędzie piszą X a XL. 

Spencer :fsg:

Jednak wygląda na to, że tylko X jest w game pass. Nawet jak wchodzę w XL i daje pobierz to pobiera mi zwykłą X. W menu wyboru postaci te z XL są  zablokowane i tylko zostaje opcja dokupienia.

You can play Mortal Kombat X with your Xbox Game Pass, or buy Mortal Kombat XL.

Edytowane przez zagroo

Opublikowano

Mam miesięczny kod na oddanie dla kogoś kto jeszcze nie miał aktywnego konta. Oddam pierwszej osobie, która się po niego zgłosi w tym temacie.

Opublikowano
W dniu 8.12.2018 o 15:07, PlastikowySmalec napisał:

Panowie gdzie kupić roczny Game Pass? na stronie xboxa jest tylko miesiąc albo pół roku, na allegro i ceneo brak...

Właśnie kupiłem na pół roku za 87 złotówek i z tego co widzę, mogę kupić jeszcze raz, więc gamepassy się stackują. Może taka opcja Cię urządza? Sam przemyślę sprawę i chyba zrobię zakup na 3 lata w przód - do tego czasu będzie nowa generacja, a tak to granie w gierki z passa na X-ie i kupowanie pudełek tylko na SWITCHA/PS4.

Opublikowano

No haven mu to napisał, że 2x po pół roku = rok, ale chyba nie zakumał. 

Opublikowano

Chcial dobrze, jeszcze opierdol dostal. xd

Opublikowano

Dzisiaj w Game pass miał sie ukazac KINGDOM TWO CROWS , mi tylko pokazuje ze jest dostepny za 69 zł , dacie znac jak to wyglada u was ? Z gory dzieki , (pisalem wczoraj do x boksa zeby sie upewnic czy bedzie i potwierdzili ze tak ) 

Opublikowano
1 godzinę temu, warblade5 napisał:

KINGDOM TWO CROWS

Gra się nazywa Kingdom Two Crowns tak FYI

Opublikowano
2 godziny temu, warblade5 napisał:

Dzisiaj w Game pass miał sie ukazac KINGDOM TWO CROWS , mi tylko pokazuje ze jest dostepny za 69 zł , dacie znac jak to wyglada u was ? Z gory dzieki , (pisalem wczoraj do x boksa zeby sie upewnic czy bedzie i potwierdzili ze tak ) 

znalazłem w necie posty na reedit i podobno dopiero 12 w game pass może jakiś błąd. Obiecali to będzie po prostu poczekaj 1-2 dni :)

Opublikowano

Na reddicie jakiś user wrzucił uzupełnianą tabelke online z aktualnymi grami w GP 

https://airtable.com/shrC9q0pNxMzjgh3O/tblpwZc92YhC9fL4V

polecam sobie dodać do zakładek żeby się nie pogubić :cool:

Opublikowano

Orientujecie się może czy Forza 4 będzie na stałe dostępna w GamePassie czy zniknie za jakiś czas ?

Opublikowano
8 minut temu, Meteor napisał:

Orientujecie się może czy Forza 4 będzie na stałe dostępna w GamePassie czy zniknie za jakiś czas ?

Będzie na stałe

Opublikowano

Masz plusiora Blubi, zasłużyłeś.

Wreszcie wyrzucę z dysku giereczki, które zniknęły z passa bez potrzeby odpalania wszystkiego po kolei.

edit: miałem do wyrzucenia tylko tego residenta szóstkę obeszczanego, co go nawet nie zacząłem grać. nieźle z tym gamepassikiem, gierki bardzo rzadko znikają.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Kingdom już w gamepass. W pracy z ciekawości sprawdziłem i zapuściłem ściąganie na domową konsole. Wiem w co dzisiaj będę grał :)

Opublikowano
W dniu 8.12.2018 o 14:07, PlastikowySmalec napisał:

Panowie gdzie kupić roczny Game Pass? na stronie xboxa jest tylko miesiąc albo pół roku, na allegro i ceneo brak...

https://www.amazon.co.uk/Xbox-Game-Pass-Month-Membership/dp/B07K7CFTQC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&amp;qid=1544470649&amp;sr=8-1&amp;keywords=xbox+game+pass

Masz i nie grzesz więcej 

Opublikowano

Microsoft jak ja cie szanuję.

Zapomniałem anulować odnawianie Game Passa i 2 dni temu zaje.bało mi 40zł z karty. Napisałem do supportu i odpisali, że dla tak oddanego klienta mogą zrobić wyjątek i po anulowaniu subskrypcji oddali hajsik :obama: