Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

o jezuśku, a ja chciałem Blinxa ostatnio kupić, szukałem już na Allegro, a tu znów dostarczyli :fsg: znacie to uczucie, że kiedyś widzieliście gdzieś grę w którą nie było po drodze wam zagrać, czy to brak czasu czy sprzętu, a tu wpada ona do usługi? <333 nie przesadzam, z tyłu głowy miałem ten tytuł od kilkunastu lat 

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Polecam mocno, przyjemna gra nie licząc zadań z biciem rekordów arcade (napsuło mi to sporo krwi). Calak wbity z radością.

Własnie ostatnio wyłączyłem jak mnie te wyscigi arcade wkurzyły mocno. Daleko mam do konca jak jestem na tej wyspie i mam hajs na dwa dodatkowe Guidy?

Opublikowano
11 minutes ago, pawelgr5 said:

Własnie ostatnio wyłączyłem jak mnie te wyscigi arcade wkurzyły mocno. Daleko mam do konca jak jestem na tej wyspie i mam hajs na dwa dodatkowe Guidy?

Grałem zimą więc trochę czasu minęło, ale na moje oko tak 2/3 gry już za tobą. Wszystko zależy od tego czy będziesz robił wszystkie zadania czy nie.

Opublikowano

A ten Blinx nie był już kiedyś w Goldzie? Mam go do pobrania, a na pewno nie kupowałem.

Opublikowano
46 minut temu, Rozi napisał:

A ten Blinx nie był już kiedyś w Goldzie? Mam go do pobrania, a na pewno nie kupowałem.

Był chyba, rok temu. 

Osobiście nie przepadam nad wyrzutkami gier z przed 10 lat do GP...

Opublikowano

Tak samo...szybkie, krwawe i przyjemne w rozgrywce.

Opublikowano
W dniu 6.07.2021 o 16:05, devilbot napisał:

Games with gold już lepsze. Co za śmieciara ale oddajcie mi tylko 2 zł bo w drugiej połowie miesiąca bomby.

A jednak nie śmieciara, bo całkiem przypadkiem zainstalowałem Bloodroots i nie mogę się oderwać :obama: to takie hotline Miami w innych realiach z zajebista kreskówką grafiką. Dziwne, że @Rozinie hajpuje tej gierki.  

Opublikowano

Oceny nie zachęcają.

Opublikowano

Warto sprawdzić samemu, ja bawię się tak samo dobrze jak przy Hot Line.

Opublikowano

Następne 30 dni zapowiada się całkiem przyzwoicie, dawno nie było chyba tak dobrego okresu

Opublikowano

Kiedy na to wszystko znaleźć czas? :notbad:

Opublikowano

Poza tym Blinxem to sprawdzę pewnie wszystko. Najmniej czekam na 12 minutes a najbardziej na Ascent.

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał:

Następne 30 dni zapowiada się całkiem przyzwoicie, dawno nie było chyba tak dobrego okresu

Ponad 5 premier w ciągu 30dni w XGP, kupując z osobna ta gry to ponad 1K złociszy, for the players  :hi:

Opublikowano

Jutro o 1700 widzimy się w przestworzach panowie :banderas:

i profilaktycznie: żurom zamknij mordę

Opublikowano

A to nie dzisiaj po północy?