Opublikowano 27 sierpnia 20186 l A co, miał sobie runy wkładać czy modlić się przy kapliczkach do cyberboga?
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sory ale po tych spustach "dziennikarzy" po e3 spodziewałem się czegoś więcej niż deus exa z większą mapą i lepszą grafiką.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 11 minut temu, Pupcio napisał: szkoda że fajnego gameplayu nie było Tematy ci sie pomylily: https://www.psxextreme.info/topic/114159-red-dead-redemption-2 Daj cynk jak dodadza krew.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: sory ale po tych spustach "dziennikarzy" po e3 spodziewałem się czegoś więcej niż deus exa z większą mapą i lepszą grafiką. Mam dokładnie to samo odczucie. Tzn "Deus z większą mapą i lepszą grafiką" jest jak najbardziej spoko i jaram się możliwością zagrania w coś takiego, ale fakt - tam na E3 to wręcz objawień doznawali...
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Jest bardzo dobrze, ale jak skonfrontuje się to z tymi dzbanami wychodzącymi z pokazu to rzeczywiście można poczuć zawód. Graficznie tez nie kumam czemu nie miałoby to osiągalne chociażby na koksie, jest ladnie i szczegolowo, ale nie wyczuwam nadchodzącego downgoradu jak to było z Wiechem na E3. P.S. Po tym pokazie marka Deus Ex pozostanie chyba martwa na zawsze Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez SlimShady
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l downorad przechodniów confirmed Pamiętam ten Novigrad z pierwszego gameplayu xD no oszukiwać to oni potrafią motzno
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Digital Foundry [*] Ciekawe ile nadgodzin im wpadnie zeby jak najszybciej ogarnac tak dlugie demo.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Teraz wszystko musi być drugim nadejściem jezusa albo kolejnym hitlerem. Hajp był trochę za duży.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l GTA właśnie zostało pobite Cyber po prostu rządzi, ten świat i klimacik, kurna jeszcze większy Hype się udzielił.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 31 minut temu, Pupcio napisał: sory ale po tych spustach "dziennikarzy" po e3 spodziewałem się czegoś więcej niż deus exa z większą mapą i lepszą grafiką. "Magia" e3 gdzie typy myslaly, ze jak zostali zaproszeni na pokaz to pana boga z nogi zlapali. Cyderek, klimacik, PRowe pierdo.lolo a potem 11/10 i twiterrowy wyrzyg.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 14 minut temu, Wesker napisał: GTA właśnie zostało pobite Cyber po prostu rządzi, ten świat i klimacik, kurna jeszcze większy Hype się udzielił. Tu się zgadzam w zupełności - tak jak nie widzę sensu w powstaniu kolejnego GTA (czy ogólnie innego sandboxa osadzonego współcześnie), tak coś takiego to ja rozumiem - ta pierwsza misja zrobiła mnie najmocniej - mroczny klimacik, handlarze "organów" - super sprawa.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Podczas oglądania fredek mi dygnął niebotycznie, a jaja krwawo urwały. Niektórzy mogą sobie robić podśmiech.ujki do woli. Ich sprawa, ale ja właśnie obejrzałem najbardziej zaawansowaną jeśli chodzi o całokształt grę wszechczasówJedynie lipsync ewidentnie do poprawki. Jak sobie pomyślę jak się będzie na tle C2077 prezentował taki Failout 67 Biedathesdy to....
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, Czezare napisał: ja właśnie obejrzałem najbardziej zaawansowaną jeśli chodzi o całokształt grę wszechczasów Ja pierdolę X----------------D
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Ja pierdolę X----------------D Podaj swój przykład.